2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Hmm anladım cnm o zmn senin en yakın zamanda gerçektende konuşman en mantıklısı zamanı gelmişte geçmiş bile cnm ya..

işte cnm şimdi tekrardn konuşmk için aşkımın durumlarını bekliorum..
geçmedi aslında cnm bu arada rahat bıraktım onları düşünsnler bakalım bnm için sonuç değişmck alşsınlar bu düşnceye..

negatif arkadaşıyollamışız

valla kendi gtti cnm.. bn anlamdım hçbrşey erkek olblr mi kızlar?

tuhaf geldi bana da. laelaelaelaelae

Valla cnm konuşulmadıkca vazgeçtiniz zannede de bilirler..
Benimde aklıma gelmedi değil Denizcim ya..
Kızlarr bizimkilerden biri olmasın hatunum napıo die girmesin siteye sırnaşık şey
Belkide muhabbt etmeye çalışıodurda banada erkek gbi geldi neyse çıkar yakında kokusu elbet başka yerlerde yorum yapıcaktır..

hı takibe alalım :smiley-cool: :roflol: daha uzatsaydı daha uzun şeyler yazıcaktım..

vazgeçtgmzi düşünemzler tatlım çnkü cep tel bana yapışık bii şekilde yaşıo aşkımdan başkada kimle bu kadr msjlaşıcm ki? herşyn farkındalar cnm bnm ocak ayında hallledcm zaten..

valla bnmki daha yeni eve grdi mesaisi vardı kızlar sizinkilerden biridr belki :sm_cool:

hı takibe alalım :smiley-cool: :roflol: daha uzatsaydı daha uzun şeyler yazıcaktım..

Evet takibe alalım kaydirigubbakcemile3

Benimkide dha yeni msne girebildi..
Yemek fln yedi ama yok ya yapmaz herlde böle bişe sırnaşık şey
Zaten alcamz laptpa fln bakıo şmdide işi gücü haberlere bakmak

Seyda cim ben hala yanlis anladigini dusunuyorum bu topicte olmasa bile kk.nin hemen her topiginde arkadaslar soyluyor bunu amannn ne cok yazmissiniz gecmisi anca okudum biraz az yazin vs. diye.Boyle bir seyin ciddiye alinmamasi gerektigini yapilan muhabbeti kacirmamak adina esprili bir yaklasim oldugunu anlamani bekledim hepsi o ki neden sen sadece bu konuya bu kadar takildin ve bu mevzuyu bu derece uzattin inan onu da hic anlamis degilim.

bnmkide hç uğraşmaz cnm yaa :roflol:
anca yemek yesin bnm kuzum cokacimcoook

Fusun canimmm bu guzel haberi tombis gelinler topiginde ki arkadaslara da yaz emi :)
cuma kilo bildirimi yapilacak orada da ve sanirim sadece sen vermis olacaksin

Bende heralde durup dururken atlamadım dimi..
Başta burası şeydayla denze emant gbi oldu ddn snrada bu laf we tam yine denizle bz mhbbt ederken bide Sibel wardı herkes çıkıodu o sırada ne dememi bekliosun ben tepkilerini dile getiren biriyim içinden düşünüp karşmdakine belli etmeyen biri değlim..
Bunu ben dile getrdim herkesin dile getrmesine gerk yok..
Dediğini anlıorum kuzenimde söyledi öle bişe sölenio die fakat ben bunu doğru bulmadığımı bence saçma oldğnu söyledim gereksiz bi kelimeydii bi önceki yorumumdada belrttğim gbi..

bnmkide hç uğraşmaz cnm yaa :roflol:
anca yemek yesin bnm kuzum cokacimcoook

şu an da zaten tıkınıyor yine. ay ben ne yemek yetiştircem bu adama yaa. kafama en çok takılan bu son zamanlarda. :uhm:

Benimkide çok yer ve çokta yemek seçer asıl ben napcam yaaaaaaaa mafoldumben
Allah yardımcımız olsun kızlar yaa..

bir de bilip de yapmayanlardan.mutlaka şu şöyle olsaydı diyecek.demem diyor ama, pek inanasım gelmiyor

Ooo yapmayı bilmio nası yapıldığını iyi bilio maşallah ahçı mübrk herşeye bi kulp bulur çok zor beğenir başak burcu acayip titiz işte kaydirigubbakcemile3

zaten 2 yada 5 kişi ne farkeder ki.burada fikir alışverişi yapıyoruz, tabiki de kim müsaitse kim katılıyorsa onla konuşucaz. bana da garip geldi. burada sonuçta birbirimize destek vermek için buradayız. üzüntülerde destek oluyoruz,birlikte üzülüyoruz,,sevinçli haberlerde kutluyoruz. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…