- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.061
negatif arkadaşıyollamışız
Hmm anladım cnm o zmn senin en yakın zamanda gerçektende konuşman en mantıklısı zamanı gelmişte geçmiş bile cnm ya..
negatif arkadaşıyollamışız
işte cnm şimdi tekrardn konuşmk için aşkımın durumlarını bekliorum..
geçmedi aslında cnm bu arada rahat bıraktım onları düşünsnler bakalım bnm için sonuç değişmck alşsınlar bu düşnceye..
valla kendi gtti cnm.. bn anlamdım hçbrşey erkek olblr mi kızlar?
tuhaf geldi bana da. laelaelaelaelae
işte cnm şimdi tekrardn konuşmk için aşkımın durumlarını bekliorum..
geçmedi aslında cnm bu arada rahat bıraktım onları düşünsnler bakalım bnm için sonuç değişmck alşsınlar bu düşnceye..
valla kendi gtti cnm.. bn anlamdım hçbrşey erkek olblr mi kızlar?
Valla cnm konuşulmadıkca vazgeçtiniz zannede de bilirler..
Benimde aklıma gelmedi değil Denizcim ya..
Kızlarr bizimkilerden biri olmasın hatunum napıo die girmesin siteye sırnaşık şey
Belkide muhabbt etmeye çalışıodurda banada erkek gbi geldi neyse çıkar yakında kokusu elbet başka yerlerde yorum yapıcaktır..
Valla cnm konuşulmadıkca vazgeçtiniz zannede de bilirler..
Benimde aklıma gelmedi değil Denizcim ya..
Kızlarr bizimkilerden biri olmasın hatunum napıo die girmesin siteye sırnaşık şey
Belkide muhabbt etmeye çalışıodurda banada erkek gbi geldi neyse çıkar yakında kokusu elbet başka yerlerde yorum yapıcaktır..
hı takibe alalım :smiley-cool: :roflol: daha uzatsaydı daha uzun şeyler yazıcaktım..
vazgeçtgmzi düşünemzler tatlım çnkü cep tel bana yapışık bii şekilde yaşıo aşkımdan başkada kimle bu kadr msjlaşıcm ki? herşyn farkındalar cnm bnm ocak ayında hallledcm zaten..
valla bnmki daha yeni eve grdi mesaisi vardı kızlar sizinkilerden biridr belki :sm_cool:
Demekki ters anlamamışım evet aynen bu anlattığını anladım ve bana çooook saçma geldi..
Bizim muhabbetlerimizi okumak zorunda deilsiniz kimse sizi mecbur bırakmıyır 10 sayfa gerisini okuyun diye..
Keyfimiz yerinde muhabbet ediorus fikir alıorus birbirimizden..
Ben yokken insanların muhabbet etmesine çok muhabbet etmeyinde yazdıklarınızı okumakta zorlanmıyım die bişe yazsam ne kdr mantıklı ve ne kdr doğru olur sizce?
Esprili bi dille bile olsa böyle bi cümle tamamen saçma ve komik gelio bana kusura bakmayın..
Burda insanlar dertlerini anlatırken kaçar sayfa ilerlio yorum yazıorus onlara okumak istemeyen okumuo snra o kişiye soruyo okuyamamıştım die herkes herşeyi okumak ve bilmek zorunda değil..
Hee bu arada eğer bu her topicte söylenen ve samimi olan insanların birbirlerine söyledikleri bişeyse ben bilmiorum hiçte duymadım çnkü sadece bu topicte hep takılıorum ilk kez duyduğum içinde yadırgadım..
Evet takibe alalım kaydirigubbakcemile3
alalım kızlar :1ninca:
Benimkide dha yeni msne girebildi..
Yemek fln yedi ama yok ya yapmaz herlde böle bişe sırnaşık şey
Zaten alcamz laptpa fln bakıo şmdide işi gücü haberlere bakmak
bnmkide hç uğraşmaz cnm yaa :roflol:
anca yemek yesin bnm kuzum cokacimcoook
Merhaba Kızlarrrr nasılsınız bakalım??
Ben bomba gibiyim, sabah sporumu yaptım duş aldım hafif yemeklerimi de yedim ders çalışıyorum :)
Bu arada 15 gün önce bana olmayan pantolonum bu sabah rahatlıkla oldu arkadaşlar çok mutluyum :)
limongirl aramıza hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin..
şu an da zaten tıkınıyor yine. ay ben ne yemek yetiştircem bu adama yaa. kafama en çok takılan bu son zamanlarda. :uhm:
Seyda cim ben hala yanlis anladigini dusunuyorum bu topicte olmasa bile kk.nin hemen her topiginde arkadaslar soyluyor bunu amannn ne cok yazmissiniz gecmisi anca okudum biraz az yazin vs. diye.Boyle bir seyin ciddiye alinmamasi gerektigini yapilan muhabbeti kacirmamak adina esprili bir yaklasim oldugunu anlamani bekledim hepsi o ki neden sen sadece bu konuya bu kadar takildin ve bu mevzuyu bu derece uzattin inan onu da hic anlamis degilim.
sen mi bn mi cnm ya acayip yiyiyo bnm kazanla falan yapmam lazım heralde :roflol:
bnmkide hç uğraşmaz cnm yaa :roflol:
anca yemek yesin bnm kuzum cokacimcoook
şu an da zaten tıkınıyor yine. ay ben ne yemek yetiştircem bu adama yaa. kafama en çok takılan bu son zamanlarda. :uhm:
Benimkide çok yer ve çokta yemek seçer asıl ben napcam yaaaaaaaa mafoldumben
Allah yardımcımız olsun kızlar yaa..
bir de bilip de yapmayanlardan.mutlaka şu şöyle olsaydı diyecek.demem diyor ama, pek inanasım gelmiyor
Bende heralde durup dururken atlamadım dimi..
Başta burası şeydayla denze emant gbi oldu ddn snrada bu laf we tam yine denizle bz mhbbt ederken bide Sibel wardı herkes çıkıodu o sırada ne dememi bekliosun ben tepkilerini dile getiren biriyim içinden düşünüp karşmdakine belli etmeyen biri değlim..
Bunu ben dile getrdim herkesin dile getrmesine gerk yok..
Dediğini anlıorum kuzenimde söyledi öle bişe sölenio die fakat ben bunu doğru bulmadığımı bence saçma oldğnu söyledim gereksiz bi kelimeydii bi önceki yorumumdada belrttğim gbi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?