- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.081
Ooo yapmayı bilmio nası yapıldığını iyi bilio maşallah ahçı mübrk herşeye bi kulp bulur çok zor beğenir başak burcu acayip titiz işte kaydirigubbakcemile3
zaten 2 yada 5 kişi ne farkeder ki.burada fikir alışverişi yapıyoruz, tabiki de kim müsaitse kim katılıyorsa onla konuşucaz. bana da garip geldi. burada sonuçta birbirimize destek vermek için buradayız. üzüntülerde destek oluyoruz,birlikte üzülüyoruz,,sevinçli haberlerde kutluyoruz. a.s.
benim ki terazi. şimdilik pek değişkenliğini görmedim ama.
şeydaaa o negatif arkadaş vardı ya. hep belli ?? konulara takılmış ve yorum bile yapmış. bence demin düşündüğümüz gibi.
kızlar yemeğimi yedim bi de diziye takılmışım gelemedim uzun süre:) nasılsınız keyifler nasıl:)))
Reyhancım hadi yaa hangi konulara takılmış?
Bak görüomsun demekki gerçektn bizim dediğimz gbiymiş ztn bi anormallk wardı.. CADIARZU
kizlar o negatif dediginiz arkadas su evlenmeyi dusunmuyorum falan demis hani siz de ona bekarlar topigi var demissiniz o mu? ben de nickini okudugum gibi bu erkek diye dusundum
neyse simdi bitirdim sukur gecmisi,Seyda cim kizsanda yaptiginiz konusmalar hosuma gidiyor ve okumak istiyorum aslinda ben belki de soylemek istedigimi yanlis ifade ettim neyse uzatmiyacagiz degil mi baris ilan edelim :) o gorumcem olacak sahsin gereksizlikleriyle ugrasiyorum kizlar ben size anlatmassam ne yaparim yoksa
kızlar yemeğimi yedim bi de diziye takılmışım gelemedim uzun süre:) nasılsınız keyifler nasıl:)))
ilişki yada ilk gece gibi konulara katılmış ve gayet profesyonel cevaplar vermiş.
hoşgeldin canımmmm. ben iyiyim şükür canım. sen nasılsın
ben de iyiyim tatlım netten beyaz eşya alırken dikkat edilmesi gerkenlere bakıyorum..bi de fiyat bilgisi alıyorum..yarın halledicem inş:)
en zor iş o. ben bir ara kafayı yiyordum. biraz erteledim ama benim de bakmam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?