2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bende ondan bahsediodum cnm saol :1hug: a.s.

şeydaaa o negatif arkadaş vardı ya. hep belli ?? konulara takılmış ve yorum bile yapmış. bence demin düşündüğümüz gibi.

neyse simdi bitirdim sukur gecmisi,Seyda cim kizsanda yaptiginiz konusmalar hosuma gidiyor ve okumak istiyorum aslinda ben belki de soylemek istedigimi yanlis ifade ettim neyse uzatmiyacagiz degil mi baris ilan edelim :) o gorumcem olacak sahsin gereksizlikleriyle ugrasiyorum kizlar ben size anlatmassam ne yaparim yoksa

şeydaaa o negatif arkadaş vardı ya. hep belli ?? konulara takılmış ve yorum bile yapmış. bence demin düşündüğümüz gibi.

Reyhancım hadi yaa hangi konulara takılmış?
Bak görüomsun demekki gerçektn bizim dediğimz gbiymiş ztn bi anormallk wardı.. CADIARZU

kizlar o negatif dediginiz arkadas su evlenmeyi dusunmuyorum falan demis hani siz de ona bekarlar topigi var demissiniz o mu? ben de nickini okudugum gibi bu erkek diye dusundum

Belkide söylemek istediğini yanlış ifade etmiş olabilrsin evet.. a.s

Tabikide anlatcaksın derdini..

kizlar daha once soyledim mi bilmiyorum annem kizkardesimin yanina Ingiltere ye gitti neyse iste ben de malum babamla kaldim,benim kayinvalide yuksek tansiyon hastasi bayramda surekli acile kaldirildi iste tansiyonu cok yukseldi falan bayagi kotu oldu.Gorumcem benim arkadasimdi kardesiyle sonra tanistik yani onceleri aramiz cok iyiydi sonradan sonraya ne oldu anlamadim nisan yuzuklerimizi ikimiz gidip aldik diye bile sorun falan cikardi boyle seyler yapmaya basladi neyse konuyu dagitmayayim simdi kendisi ogretmen eve oglen geliyor annesi icin basinda durmak icin eskisi gibi arkadaslari ile okul cikisi gezemiyor vs. sirf bu yuzden bana sarmis durumda soguk konusuyor kapris yapiyor,gelmeyin kimse gelmesin ben yaparim ben ilgilenirim deyip duruyor aradigimda.Her gun ariyorum nasil annem,sen nasilsin fazla kendini yorma diye.Ama yok surekli kapris kapris ben de bunaldim artik ya.Simdi anlamiyor diyorum annem evde yok babam evde yalniz bu ev yemek istiyor temizlik istiyor mecbur ben yapacagim hafta ici 19:00 da isten cikiyorum size gelmem 19:30 1 saat dursam benim kendi evime gitmem 22:00 ben o saatten sonra ne yapabilirim o yorgunlukla.Hafta sonu gelirim diyorum tabi o zaman gelirsin nisanlin var evde cunku diyor ne yapacagimi nasil davranacagimi sasirdim ya bugun yine alttan alayim annesi boyle uzgun diye aradim 3 kez artik tlf.lara da cevap vermiyor

en zor iş o. ben bir ara kafayı yiyordum. biraz erteledim ama benim de bakmam lazımm

ben yarın modeli belirliyorum pazar günü bize geldiğinde direk alıcaz.ve ben sadece çamaşır makinesinin 800 devir olması gerektiğini biliyorum. ve bulaşık makinesinin ses seviyesi ne kadar düşükse o kadar serssiz çalıştığını...detaylı bişey bilmiyorum ve yarın ileride beni pişman etmeyecek bi makine bulmam gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…