- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.101
kizlar daha once soyledim mi bilmiyorum annem kizkardesimin yanina Ingiltere ye gitti neyse iste ben de malum babamla kaldim,benim kayinvalide yuksek tansiyon hastasi bayramda surekli acile kaldirildi iste tansiyonu cok yukseldi falan bayagi kotu oldu.Gorumcem benim arkadasimdi kardesiyle sonra tanistik yani onceleri aramiz cok iyiydi sonradan sonraya ne oldu anlamadim nisan yuzuklerimizi ikimiz gidip aldik diye bile sorun falan cikardi boyle seyler yapmaya basladi neyse konuyu dagitmayayim simdi kendisi ogretmen eve oglen geliyor annesi icin basinda durmak icin eskisi gibi arkadaslari ile okul cikisi gezemiyor vs. sirf bu yuzden bana sarmis durumda soguk konusuyor kapris yapiyor,gelmeyin kimse gelmesin ben yaparim ben ilgilenirim deyip duruyor aradigimda.Her gun ariyorum nasil annem,sen nasilsin fazla kendini yorma diye.Ama yok surekli kapris kapris ben de bunaldim artik ya.Simdi anlamiyor diyorum annem evde yok babam evde yalniz bu ev yemek istiyor temizlik istiyor mecbur ben yapacagim hafta ici 19:00 da isten cikiyorum size gelmem 19:30 1 saat dursam benim kendi evime gitmem 22:00 ben o saatten sonra ne yapabilirim o yorgunlukla.Hafta sonu gelirim diyorum tabi o zaman gelirsin nisanlin var evde cunku diyor ne yapacagimi nasil davranacagimi sasirdim ya bugun yine alttan alayim annesi boyle uzgun diye aradim 3 kez artik tlf.lara da cevap vermiyor
kizlar benim net gitti ya:bbo:
ben yarın modeli belirliyorum pazar günü bize geldiğinde direk alıcaz.ve ben sadece çamaşır makinesinin 800 devir olması gerektiğini biliyorum. ve bulaşık makinesinin ses seviyesi ne kadar düşükse o kadar serssiz çalıştığını...detaylı bişey bilmiyorum ve yarın ileride beni pişman etmeyecek bi makine bulmam gerekiyor...
kolay gelsin. pişman olmazsın inşallah.
hadi ya. neyse ki gelmiş.
inş reyhancım.yarın akşam beyaz eşyalarla ilgili önemli bilgileri öğrenip sizlerle de paylaşırım..
o topiklerde öyle düşünüyor ve bayaa sert tepki almış hehee
ben yarın modeli belirliyorum pazar günü bize geldiğinde direk alıcaz.ve ben sadece çamaşır makinesinin 800 devir olması gerektiğini biliyorum. ve bulaşık makinesinin ses seviyesi ne kadar düşükse o kadar serssiz çalıştığını...detaylı bişey bilmiyorum ve yarın ileride beni pişman etmeyecek bi makine bulmam gerekiyor...
canım benim biz ne kadar iyi niyetle yaklaşsak da nihayetinde el kızıyız.nazlarının bize geçeceğini nasıl olsa geliniz diye alttan almamız gerektiğini çok iyi biliyorlar..bunun benzerini de ben yaşadım.bence o cevap vermiyorsa sen de artık arama.görümcen dahi olsa yerini seviyesini bilmeli..hakkı yok bu kadar abartmaya..benim de kayınvalidem hastanede.günlerce yanında kaldım.problemler oldu ailesi biliyor ama bana belli etmiyor şuan eminim.bugün görümceme msj attım nasıllar diye 2msjda kapattı konuyu.ben de üstelemedim. biz şimdiden iyi niyetimizi kullandırtmayalım ileride tepemize çıkarlar yoksa tatlım...
ben bastan beri cok alttan aliyorum ne bileyim arkadasim diye hadi kirilmasin diye diye canima yetti ama ya,dusunebiliyor musunuz kizlar bana yuzugumu bile sorun yapti.Neymis efendim gitmisiz nisan yuzugumuzu ikimiz secip almisiz ve ben agzimi acip ta bu bizim icin ozel ve anlami olan bir sey ikimiz secmek istedik diyemedim
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar güzel sohpetler..
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın :gitme:
Öptüm hepnizi Şeniz
By by..
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar güzel sohpetler..
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın :gitme:
Öptüm hepnizi Şeniz
By by..
şeyda bilgisayar da ben gibi delirdi sonunda :))
neyse çabalarla geri gelebildim
korsanlar bastı siteyi. töbe töbee.
Valla öyle cnm ya dünde geldi biri konu açtı denk geldinmi sen enayi nickli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?