2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım benim biz ne kadar iyi niyetle yaklaşsak da nihayetinde el kızıyız.nazlarının bize geçeceğini nasıl olsa geliniz diye alttan almamız gerektiğini çok iyi biliyorlar..bunun benzerini de ben yaşadım.bence o cevap vermiyorsa sen de artık arama.görümcen dahi olsa yerini seviyesini bilmeli..hakkı yok bu kadar abartmaya..benim de kayınvalidem hastanede.günlerce yanında kaldım.problemler oldu ailesi biliyor ama bana belli etmiyor şuan eminim.bugün görümceme msj attım nasıllar diye 2msjda kapattı konuyu.ben de üstelemedim. biz şimdiden iyi niyetimizi kullandırtmayalım ileride tepemize çıkarlar yoksa tatlım...

kolay gelsin. pişman olmazsın inşallah.

o topiklerde öyle düşünüyor ve bayaa sert tepki almış hehee

Benimde net gitti..
Canım tam bakıodum onun yorumlarına bitanede konu açmş orda da erkek oldğnu düşünmüşler ewet baya baya rahat yazdğı yorumlar şaşırdım kaldım akannehir

İnternettenmi almayı düşünosnz beyaz eşyaları?

ben bastan beri cok alttan aliyorum ne bileyim arkadasim diye hadi kirilmasin diye diye canima yetti ama ya,dusunebiliyor musunuz kizlar bana yuzugumu bile sorun yapti.Neymis efendim gitmisiz nisan yuzugumuzu ikimiz secip almisiz ve ben agzimi acip ta bu bizim icin ozel ve anlami olan bir sey ikimiz secmek istedik diyemedim

yok şeydacım yarın çarşıya çıkıyorum.bikaç yere sorucam.. ama biliosun satabilmek için ellerinden geleni yapıyolar ben de hiçbişey bilmiyorum bu konuda deneyimsizim..alptekin de bana bıraktı yanlış bişey seçmek istemiyorum.inş ilerde pişman etmeyecek iyi bişeyler bulurum...

bunu anneme görümcesi yapmış ve cevap verememiş olması içinde büyük bir ukde olarak kalmış adacım işin kötü yanı annem bunu babama bile evlendikten sonra söylemiş keşke o zaman söyleseydim der ...yüzüğünüze ne karışabilir ne haddine ki görümcenin?? sana danışmayı unutmuşuz deseydin..bence onun ilişkinize karışmasına izin verme..sen damat tarafıyla biçok sorun yaşıyodun dimi yanlış hatırlamıyorum özellikle kayınpederinle? bence bunu enişteyle bi konuş..sen yüze duramazsın biliyorum kolay değil karşı karşıya gelindiğinde bazen cevap verememek..sen değil ama sevgilin cevap verebilir diye düşünüyorum...

Reyhancım gerçekten o agrsf kişilik dediğimz gbi glba herkesin düşüncesi o yönde ya banlasınlar onu yaaaaaa kötükedihüso

şeyda bilgisayar da ben gibi delirdi sonunda :))
neyse çabalarla geri gelebildim
korsanlar bastı siteyi. töbe töbee.

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar güzel sohpetler..
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın :gitme:
Öptüm hepnizi Şeniz
By by..

Kızlarrr ben geldimmm sizi bırakamadımmmm opuyorumnanaktan
Babam pc yi aldı masaüstüne geçtm bnde sırnaşık şey
Nasılsınız bakalım?
Nerelerdesinz yaw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…