- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.121
Valla öyle cnm ya dünde geldi biri konu açtı denk geldinmi sen enayi nickli?
aa dikkat etmedim.
kızlar slm herkese tekrardan :hulya:
bzmde eletrkler gtti ya tam sohbettn ortasında :gitme:
hoşgeldin şeyda tekrar. bende uyuttum bitanemi. hemen geldim buraya
seydacm ne oldu erkek mi çıktı tahminmz doğru çıktı desenze akannehir
hoşgeldin şeyda tekrar. bende uyuttum bitanemi. hemen geldim buraya
Kızlarrr ben geldimmm sizi bırakamadımmmm opuyorumnanaktan
Babam pc yi aldı masaüstüne geçtm bnde sırnaşık şey
Nasılsınız bakalım?
Nerelerdesinz yaw?
aa deniz de geldi. gece buluşması :)
Aaa kaçırmışsın olayı cnm bnm yaa neler oldu neler o konuda geldi ben erkeğim die belirtti bi güzel derdini yazdı fln çok komikti.. sırnaşık şey
Hg Denizcim bnde ddm nerelere gitti bnm denizmmm Şeniz
İyi yaptn cnm bnde babama kaptrdm öteki pc yi mafoldumben
Arada biras geç yazabilrm kızlar tatlı yapıorum ama bttkten snra kesintisiz sizlerleymm sositososito
Canım bilmiorus ama sırf biz değil başka nerde yazdıysa ordakilerde erkek oldğnu düşünmüşler.
Bu söylediğim enayi nickli kişi başka..
Dün oldu o olayda sırnaşık şey
Aaa kaçırmışsın olayı cnm bnm yaa neler oldu neler o konuda geldi ben erkeğim die belirtti bi güzel derdini yazdı fln çok komikti.. sırnaşık şey
yok artık seydacım nerde oldu o :roflol:
Hg Denizcim bnde ddm nerelere gitti bnm denizmmm Şeniz
ay seydam elektrkler gtti geldim ama :jeyyar:
hoşblduk tatlım Şeniz
[
sorma deniz ya hemen baktım katıldığı konulara. ve biraz uç noktalardaki konulara katılıp gayette rahat yorum yapmış. diğer topiklerde erkek olduğunu anlamışlar.
hangi konularda reyhncm ya çok merak ettm bnde bakıyımklava:
ilişkiyle ilgili konularda.
anldm cnm cinsellik konularında mı?
evet kötükedihüso
o ilk geceyle ilgili konuda yorum yapmş diğer konuyu o açmş canlarım..
Dünkide enayi die bi nick almş girmiş ah erkekler bölümüne ah kadınlar die bi konu açmş aldatılmş onu yazmş ama kızlar görmeniz lazm kendini nası anlatıo warya dünya yakışıklısı snki işte ne kızlar peşimde koştu da ben bakmadım dğru düzgn bi ilişkim olsun die fln filan dio..
Hatta ewde yemek ütü flnda yapıomş yaptığı yemekte "bamya" sırnaşık şey
Dalga konusu oldu anlıcanız millet makaraya sardı onu talipleri çktı geykte fln komediydi yaa :roflol:
aa süpermişş :)))))))))
Valla cnm kuzenle oturuodk o söledi hemen girdim konuya zaten konu silindi snra banlandı fln bak detaylı anlatym size demişki işte ben yanlş hatrlamıosam mühendisti izmirde saygın bi ailesi warmş işi ewi fln warmş peşinden kızlar ayrılmazmış hatta o aldatıldğı sevgilisini bile zar zor kbl etmiş bakmş sewio sevilio öle sevgili olmşlar birlikte yaşıolarmş kız cerrahmş nöbetim war diip bunu aldatıomş bu iş gerekiği şehir dışına çıktığı zamanlarda otelde kaldığında otelin kapısına kdr kızlar geliomş ama bu reddediomş bign öğrenmişki aldatılıo neymiş hep erkekler yapmıomş kızlarda yapıomş bunu sölemek için üye olmş..
Yemek yapıomş ütüsünü yapıomş birlikte bamya yapıolarmş önceden hatta kızın 2 bavul eşyasını bile ütüleyip yerleştrmiş ay tam komediydi yaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?