- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.141
Valla cnm kuzenle oturuodk o söledi hemen girdim konuya zaten konu silindi snra banlandı fln bak detaylı anlatym size demişki işte ben yanlş hatrlamıosam mühendisti izmirde saygın bi ailesi warmş işi ewi fln warmş peşinden kızlar ayrılmazmış hatta o aldatıldğı sevgilisini bile zar zor kbl etmiş bakmş sewio sevilio öle sevgili olmşlar birlikte yaşıolarmş kız cerrahmş nöbetim war diip bunu aldatıomş bu iş gerekiği şehir dışına çıktığı zamanlarda otelde kaldığında otelin kapısına kdr kızlar geliomş ama bu reddediomş bign öğrenmişki aldatılıo neymiş hep erkekler yapmıomş kızlarda yapıomş bunu sölemek için üye olmş..
Yemek yapıomş ütüsünü yapıomş birlikte bamya yapıolarmş önceden hatta kızın 2 bavul eşyasını bile ütüleyip yerleştrmiş ay tam komediydi yaa :roflol:
şeyda çok yaşa emi. güldürdünnn valla
http://www.kadinlarkulubu.com/ilk-merhaba/336670-merhaba.html okuyun kızlar :)))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/ilk-merhaba/336670-merhaba.html okuyun kızlar :)))))))))
İnanamıyorum ya bu erkekler çıldırmş işleri güçleri yok bizimle uğraşıolar yaa sırnaşık şey
Valla oda bizi çok güldürdü orda olup bire bir şahit olsydınz kızlar çok komkti ya hele yorumları görcektnz biri ya nie çıktı bamya nası yapılır detylı örencektm yazmş biride maşallah kuzenim için talibim eli yüzü düzgün ii aile kızıdr gbi şeyler yazmş oda esprileriniz çok güzel ama ben her zaman erkeklerin yapmadığını söylemek için üye oldm şimdide üyeliğimin silinmesi için başvurdum demiş :roflol:
Sanki o başvurmasa silinmicekti üyeliği sırnaşık şey
bakayım demiştim. konu üzerine.. ay gülmekten mahvoldumm
ay yok artık bu erkeklerin işi gücü biziz seydam ya bide ballandıra ballandıra anltmş :roflol:
Canım ne diosun orda olman yorumları ve onun yazdğını okuman lazımdı varya yerlere yatardın sırnaşık şey
ya keşke bnde görseydm cnm bnm yaa :roflol:
Onu göremedin ama Reyhanın gönderdiğine bire bir şahit oluoruz bide yorumuma cwp yazmş yaa iyice koptm uçmş bu Berk sırnaşık şey
okudum şimdi tatlım bnde yazdım yok ya olr mu burda erkek ne işi var kötükedihüso
İşte çok merak ettm gerçekten üye olmasındaki amaç neymiiş ya delimi ne gelsin bizimle çeyiz muhbbti yapsın :roflol:
İşte çok merak ettm gerçekten üye olmasındaki amaç neymiiş ya delimi ne gelsin bizimle çeyiz muhbbti yapsın :roflol:
seydacim onun ceyizi simdiye kalir mikaydirigubbakcemile3 cooooooook guldum ya bunnlarin isi gucu yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?