- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.161
gördüm seydacım hakkaten ya gelsin madem bize yardımcı olsun biz çıkamadık işin içinden o çıksın deli mi ne :roflol:
mayyak sanırım. töbe töbe...
Yok demekki Gülaycım bide kızıo ya çok güldüm kafayı yemiş erkeklerde artık yakında dantel flnda yapar örnek ister bunlar :roflol:
Sanma cnm bu bildiğin manyaktı ztn sırnaşık şey
yapar canim belki de paylasim dediyi dantel ornekleridir:)
Benim adim Berk daha onceden kendime ait 2-3 tane bayanlarla ilgili blogum vardi onlarin suresini uzatamayinca kapandi ve bu site uzerinden paylasim yapmak istiyorum tabi eger beni araniza kabul ederseniz.
Baksana oda kadnlar klbü gbi site açmş ama tutmamş yanlş anlamdysam o derdi war dertleşmek istio bzmle..
Bunun kesn başka üyelikleride wardır hee..
Bu ara dadandılar gerçekten bu siteye delimi ne bunlar tırlatmş hihoyyyt
Soyle soyliyim bu siteye aslinda uye olmaktaki amac bi urun vardi elimde o urunu satmaktir ilanlar kismina ekledim bakabilirsiniz.Eger girme diyorsunuz tamamdir banlasinlar uyeligi. Bu arada sizede konusucak konu oldu bol bol konursunuz forum tartismalarinda konusur durursunuz
bana maille geliyor ya en son bunu demiş ve banlanmış
Soyle soyliyim bu siteye aslinda uye olmaktaki amac bi urun vardi elimde o urunu satmaktir ilanlar kismina ekledim bakabilirsiniz.Eger girme diyorsunuz tamamdir banlasinlar uyeligi. Bu arada sizede konusucak konu oldu bol bol konursunuz forum tartismalarinda konusur durursunuz
bana maille geliyor ya en son bunu demiş ve banlanmış
seydacım deli ya ne paylaşabilir ki bizle siz erkekleri tanımıosunz aaa bakın şimdi şöle dedği zaman şöle demk istyr falan mı dcek sordm ama kaçtı cnm yaaa :roflol:
reyhncm bn göremdm böle mi yazmış gerçekten yazık ya çocuğuda ekmeğinden ettik :roflol:
seydacım deli ya ne paylaşabilir ki bizle siz erkekleri tanımıosunz aaa bakın şimdi şöle dedği zaman şöle demk istyr falan mı dcek sordm ama kaçtı cnm yaaa :roflol:
reyhncm bn göremdm böle mi yazmış gerçekten yazık ya çocuğuda ekmeğinden ettik :roflol:
bana mail geliyor oradan okudum. delikafadulden
Denizz kuşumm iyisin dmi sen bu sölediğin şaka ekmeğinden ettk fln die sırnaşık şey
Ben şikayet ettm onu bide :roflol:
Valla kusra bakmasn böle satıcılık olmaz erkekleri kbl etmiorus sonunda banlancaktı ztn kaçarı yoktu delikafadulden
Ben banlanmadan yetiştim ordan okudum snra sayfayı yenile ddm aa baktm konuya ulaşılamıor :roflol:
seydam şaka yapıorum yaaa başka yer mi yok Allah aşkına bir sürü ürün satılack yer var koptum bide ürün satıcktım demş yazıkkk :roflol:
cnm iyi yapmışsın ben şikayet edip banlamayı bilmiodum şahsen iyi yaptın tatlım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?