2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

gelmez mi canim,yani size anlatip rahatlamasaydim daha kotu olacaktim ama sizde dediniz ya onemli olan sizin iyi olmaniz biraz kendime geldim

bu arada is basa dustu kombi fiyatlarini arastiriyorum net ten anlarsin sen :)kaydirigubbakcemile3

pozitif enerji dedik bi keree. takmicaksın canım. boşvermek inan çoğu şeyi değiştirir. aileyee falanda takıntı yapma. aşkın yanındamı evet gerisi boşşş. ha tabi iyi davranma demem ama mesafe koyy bak nasıl sana koşuyorlar.
hadi canım. hayırlı olsun eksikler bitiyoo

kizlar bugun ilk ogretmenlige basladigim sene mezun ettigim ogrencim benim numarami bir sekilde bulmus aradi iste sonra demesin mi hocam grubumuz var sizin dugun icin o zaman ozel calitiracagim dugunde herkesi costuracagiz.Ya anlatamam oyle farkli bir duygu ki bu 14 yasinda ergenlige adim atan bir cocuk olarak gonderiyorsun hayata ve karsina 20 yasinda bir delikanli olarak cikiyor.Cok duygulandim cok...

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Hadi yaa benimki genelde çatmamaya çalışıo kısa kısa konuşup kapatymda tele kavga etmiyelim modunda anlycan :roflol:

iki ay önceydi sanırım azcık burnundan getirdim de ondan korkuyor. gerçi bende fazla gergindim her şeyine alınıp başlıyordum ağlamaya. iyi bişey dese duygulanıp ağlıyorum. deli ettim kuzuyuu. ondan böyle şimdi. ama uyuttum kocabebeğimii :ecrin_bebek:

evet canim ayyy dogru diyorsun kiz ben secret i tamamen unutmusum oyle yapiyorduk di mi aman m.m.m.m duymasin kaydirigubbakcemile3

daha bakiyorum canim arastiririz iste nisan ayina kadar da taktiririz hayirlisiyla

ne güzel bir duygudur eminimki. öğretmenmiydin canım.bak kaçırmışım yinee. öğretmenlik tatmadım ama izcilikte liderlik yaptım. gerçekten peşimde mini mini dolaşanlar şimdi kocaman olmuşlar.

Valla ben çok fena oluorum iyi bşe desede tersten anlıorum sinrlenip bağrp çağrıorum o yzden hiç çatmıo herşeyi kavgaya çewirebiliorum sırnaşık şey
Hehh uyuduysa tmm :lepi:

kizlar nasilsiniz guzel gelinler? seydacim denizcim

Hg cnm ben iyiyim Allah'a şükür cnm sen nasılsın?
Deniz yok ama Gülaycm o çıkmş :1no2:

resmen bişey dese de ağlasam diye ya da sinirlensem diye bekliyordum.yazık kıı pek çekti elimde. ondan şimdi şımartıyorum. haketti :hooray:

esracim hos geldin kuzucum biz de ne yapalim iste bugun ugur bocugumuzu yolcu ettik biliyorsun vedalasti hepimizle,ayakkabisinin altina isimlerimizi verdik falan,evinde internet olmayacak biliyorsun o yuzden giremem bir sure kendinize iyi bakin falan dedi iste.Yarin kinasi var pazar da ohhh hayaline kavusuyor hayirlisiyla

sen nerelerdeydin bebegim

Son düzenleme:
reyhanim sekerler dedin gittin balim

esracim diger topicte gecmisi oku canim cunku ugur bocugumuzun evinin resimleri var

bende iyiyim kıslar ben bu hafta gece çalıştım 12 saat bugün 8 saate döndüm böcüğümüde göremedimya yazısını okudum sadece hazırlık pek yok şimdilik beyaz eşyalar harici

hb canim bende iyiyim tatlim sukur.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…