- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.381
garip garip soru soruyor yaa. regl dönemindeyim. neşelendirmeye çalışıyor işte.. Şeniz
canim aman agzinizin tadi bozulmasin hep gulun insallah :)
iyidir canim ne olsun iste ben de net te kombi fiyatlarina bakiyorum
gelmez mi canim,yani size anlatip rahatlamasaydim daha kotu olacaktim ama sizde dediniz ya onemli olan sizin iyi olmaniz biraz kendime geldim
bu arada is basa dustu kombi fiyatlarini arastiriyorum net ten anlarsin sen :)kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Hadi yaa benimki genelde çatmamaya çalışıo kısa kısa konuşup kapatymda tele kavga etmiyelim modunda anlycan :roflol:
pozitif enerji dedik bi keree. takmicaksın canım. boşvermek inan çoğu şeyi değiştirir. aileyee falanda takıntı yapma. aşkın yanındamı evet gerisi boşşş. ha tabi iyi davranma demem ama mesafe koyy bak nasıl sana koşuyorlar.
hadi canım. hayırlı olsun eksikler bitiyoo
kizlar bugun ilk ogretmenlige basladigim sene mezun ettigim ogrencim benim numarami bir sekilde bulmus aradi iste sonra demesin mi hocam grubumuz var sizin dugun icin o zaman ozel calitiracagim dugunde herkesi costuracagiz.Ya anlatamam oyle farkli bir duygu ki bu 14 yasinda ergenlige adim atan bir cocuk olarak gonderiyorsun hayata ve karsina 20 yasinda bir delikanli olarak cikiyor.Cok duygulandim cok...
iki ay önceydi sanırım azcık burnundan getirdim de ondan korkuyor. gerçi bende fazla gergindim her şeyine alınıp başlıyordum ağlamaya. iyi bişey dese duygulanıp ağlıyorum. deli ettim kuzuyuu. ondan böyle şimdi. ama uyuttum kocabebeğimii :ecrin_bebek:
kizlar nasilsiniz guzel gelinler? seydacim denizcim
kizlar nasilsiniz guzel gelinler? seydacim denizcim
Valla ben çok fena oluorum iyi bşe desede tersten anlıorum sinrlenip bağrp çağrıorum o yzden hiç çatmıo herşeyi kavgaya çewirebiliorum sırnaşık şey
Hehh uyuduysa tmm :lepi:
Hg cnm ben iyiyim Allah'a şükür cnm sen nasılsın?
Deniz yok ama Gülaycm o çıkmş :1no2:
slm kıslar nasılsınız sayfalar çok geçmişi okumadım iyisinizdir inş
Valla ben çok fena oluorum iyi bşe desede tersten anlıorum sinrlenip bağrp çağrıorum o yzden hiç çatmıo herşeyi kavgaya çewirebiliorum sırnaşık şey
Hehh uyuduysa tmm :lepi:
Hg cnm ben iyiyim Allah'a şükür cnm sen nasılsın?
Deniz yok ama Gülaycm o çıkmş :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?