- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.661
ya biz kokoşşş bir aile olduğumuz için herkes kuaföre gidiyo. bide herkes benim kuaförüme gidiyo, şimdi oraya gidipte yok siz vermeyin biz vericez muhabbeti yapmakta ayıp olur.amannn ne zor şey beeee laelaelaelaelae
ya biz kokoşşş bir aile olduğumuz için herkes kuaföre gidiyo. bide herkes benim kuaförüme gidiyo, şimdi oraya gidipte yok siz vermeyin biz vericez muhabbeti yapmakta ayıp olur.amannn ne zor şey beeee laelaelaelaelae
Evet canım aynı konudan bende müzdaribim vereliniortak benim nişanlımda dedi sayalım ortalama bişey çıkartalım hepsini ben vericem olmaz orda diye alsanaalsanasmile
kızlar bir diğer konuda,
soyadı olayı nolacak ?
lındark birde şöyle düşün..
dogacak çoçugunla birebir aynı soyad olmak istemezmisin:hulya:
ya ben kendi soyadımı kullanıcam ama bunu işlemler sırasında söylemek gerekiyomuş galiba, nikahtan sonra işlemler uzuyomuş. konu hakkında bilgisi olan varmı?
' Evlilikten sonra eşinin soyadı ile birlikte kendi kızlık soyadını da kullanmak isteyenler evlilik esnasında ilgili evlendirme memurluğuna veya evlilikten sonra ilgili Nüfus Müdürlüğüne dilekçe ile başvuracaklardır '
Böle bişey okudum canım nette ...
kızlar bir diğer konuda,
soyadı olayı nolacak ?
biz nikah işlemleri için başvurduk ama soyadı için dilekçe vermeyi unuttuk
dün nişanlım belediyeden almış dilekçe formunu
doldurup vericez
yani kendi sayadımı da kullanmaya karar verdim :)alkisalkisalkis
biz nikah işlemleri için başvurduk ama soyadı için dilekçe vermeyi unuttuk
dün nişanlım belediyeden almış dilekçe formunu
doldurup vericez
yani kendi sayadımı da kullanmaya karar verdim :)alkisalkisalkis
Neyse zor ekstrası olan bişey değilmiş demekki sadece bi dilekçeyle ... Bende kullanıcam babamın soyadını :hooray:
bizde cuma günü yaptırdık işlemleri, bugün veya yarın versek olurmu dilekçeyi ?bilmiyorumkismile
yok zor değil ama dilekçe çok komik :)
dün nişanlımla baya bi güldük :)
eski soyadımı koca soyadımın önüne yazılarak koca soyadımla birlikte kullanmak istiyorum gibi bir ibare var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?