2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya biz kokoşşş bir aile olduğumuz için herkes kuaföre gidiyo. bide herkes benim kuaförüme gidiyo, şimdi oraya gidipte yok siz vermeyin biz vericez muhabbeti yapmakta ayıp olur.amannn ne zor şey beeee laelaelaelaelae

tabi canım siz vermek zorundasınız bu durumdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

ya biz kokoşşş bir aile olduğumuz için herkes kuaföre gidiyo. bide herkes benim kuaförüme gidiyo, şimdi oraya gidipte yok siz vermeyin biz vericez muhabbeti yapmakta ayıp olur.amannn ne zor şey beeee laelaelaelaelae

Evet canım aynı konudan bende müzdaribim vereliniortak benim nişanlımda dedi sayalım ortalama bişey çıkartalım hepsini ben vericem olmaz orda diye alsanaalsanasmile

lındark birde şöyle düşün..
dogacak çoçugunla birebir aynı soyad olmak istemezmisin:hulya:

ya ben kendi soyadımı kullanıcam ama bunu işlemler sırasında söylemek gerekiyomuş galiba, nikahtan sonra işlemler uzuyomuş. konu hakkında bilgisi olan varmı?

' Evlilikten sonra eşinin soyadı ile birlikte kendi kızlık soyadını da kullanmak isteyenler evlilik esnasında ilgili evlendirme memurluğuna veya evlilikten sonra ilgili Nüfus Müdürlüğüne dilekçe ile başvuracaklardır '

Böle bişey okudum canım nette ...

ya ben kendi soyadımı kullanıcam ama bunu işlemler sırasında söylemek gerekiyomuş galiba, nikahtan sonra işlemler uzuyomuş. konu hakkında bilgisi olan varmı?

formda belirtmen gerek canım.mutlaka..

lındark ee iki soyadı kullanıyosun sen..işte
ben birebir dedim ama

sağol canım şimdi bende nette onu okuyodum.Bizim işlemleri dışardan yaptılar ben sadece gidip imza attım 5 dk da okadar.sağlık raporu bile yaptırmadım.doğal olarak böyle birşey bilmiyodum,acaba şimdi söylesek olurmu?bilmiyorumkismile

Evlilik cüzdanınız hazırlanmadan önce söylemen gerekiyomuş bence bi şansını dene cüzdan hazırlandıktan sonra nikah sonrası tekrar nüfus müdürlüğüne başvuru yapman gerekiyomuş aynı işlemler tekrar başa döndüğünden uzun sürüyomuş. Gereksiz yere uğraşmış olursun yerimseniben

kızlar bir diğer konuda,
soyadı olayı nolacak ?

biz nikah işlemleri için başvurduk ama soyadı için dilekçe vermeyi unuttuk
dün nişanlım belediyeden almış dilekçe formunu
doldurup vericez
yani kendi sayadımı da kullanmaya karar verdim :)alkisalkisalkis

Neyse zor ekstrası olan bişey değilmiş demekki sadece bi dilekçeyle ... Bende kullanıcam babamın soyadını :hooray:

bizde cuma günü yaptırdık işlemleri, bugün veya yarın versek olurmu dilekçeyi ?bilmiyorumkismile

Neyse zor ekstrası olan bişey değilmiş demekki sadece bi dilekçeyle ... Bende kullanıcam babamın soyadını :hooray:

yok zor değil ama dilekçe çok komik :)
dün nişanlımla baya bi güldük :)
eski soyadımı koca soyadımın önüne yazılarak koca soyadımla birlikte kullanmak istiyorum gibi bir ibare var :)

Kızlar bu arada nikahtan sonra genç takım biyere gidip pasta kesmektense değişik bişeyler yapmak için fikriniz var mıı ? Benim esas düğün il dışında olcağı için İstanbul'daki nikahımın çok sade kalmasını istemiyorum. Evet diyip imza attıktan sonra eve gitmek istemiyorum yani bilmiyorumkismile

yok zor değil ama dilekçe çok komik :)
dün nişanlımla baya bi güldük :)
eski soyadımı koca soyadımın önüne yazılarak koca soyadımla birlikte kullanmak istiyorum gibi bir ibare var :)

:1rolleyes::roflol: evet kocişimin soyadının önünde kullanmak istiyorum diye doldurcam bende :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…