2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yok zor değil ama dilekçe çok komik :)
dün nişanlımla baya bi güldük :)
eski soyadımı koca soyadımın önüne yazılarak koca soyadımla birlikte kullanmak istiyorum gibi bir ibare var :)

ben mutlaka fotokopisini alıp saklarım, canımız sıkıldıkça çıkarır güleriz :roflol:

Kızlar bu konuda fikriniz yok mu bilmiyorumkismile

tatlım şöyle birşey sunucam ama eğer kendi evinize gidecekseniz olabilir bu tabi, imza attıktan sonra düğüne kadar baba evine gideceksen olmaz CADIARZU

arkadaşlarınızı toplayıp düğünden sonra evinize gidip pijama partisi gibi yapabilirsiniz :lepi: :dance: :teytey:

güzelmişşş kaydirigubbakcemile3

biz yemek yemege gidicez..boshayallersmile
çok eglenceli bişey istiyosan klübe gidin oynamaya..

Aslında bi fikir var aklımda ama nasıl olur bilemiyorum. Şu tekneyle boğaz turları varya kapatsakta boğaz turu yapsak fotoğraflar felan çekiliriz müzikte çalıyo zaten bide Aydından gelicek olanlar ıstanbul'u çok bilmiyolar onlarada jest olur hoşlarına gider bide orda pasta keseriss diye düşündüm ama .. sizce nasıl olur ?kafamçokkarıştı

çok güsel düşünmüşsün lındark aynen öyel yap fırsatın varsa..

Nişanlım Özel tur şirketleriyle 60 kişilik felan bi organizasyon için görüşüyo inşallah anlaşırlarr zaten nikah 5 te olcağı için nerdeyse gün batımını felan bile izleriz güzel dek gelir saati yani :lepi:zemuszemus

Nikah olduktan sonra eve kimseyi almazmış nişanlım parti marti yapamam :gitme::roflol::1rolleyes:

aman bee, bizimki diyoki bir çocuğa oyuncağı vermezsen ısrarla onu istemeye devam eder, ama çocuğa oyuncağı verirsen onunla oynamak istemez,sadece bakar ve bırakır :roflol:

bBİLMEM ANLATABİLDİMMİ :kedi:gamyoncuiremsu

Bizim kızlar kahve içmeye gelicez felan diyolar kovuyo onları valla ben 1 senedir bugünü bekliyorum ne kahvesi diye :roflol: Şeniz

alırsan ayıp olur tabi canımkaydirigubbakcemile3
çok ayıp edersinŞenizkaydirigubbakcemile3:hulya:
lmaz:yapma bunu ona
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…