- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.681
yok zor değil ama dilekçe çok komik :)
dün nişanlımla baya bi güldük :)
eski soyadımı koca soyadımın önüne yazılarak koca soyadımla birlikte kullanmak istiyorum gibi bir ibare var :)
ben yaklaşık 2,5 ay sonra vermiş olucam
bir sorun olsaydı söylerlerdi dün
Kızlar bu arada nikahtan sonra genç takım biyere gidip pasta kesmektense değişik bişeyler yapmak için fikriniz var mıı ? Benim esas düğün il dışında olcağı için İstanbul'daki nikahımın çok sade kalmasını istemiyorum. Evet diyip imza attıktan sonra eve gitmek istemiyorum yani bilmiyorumkismile
Kızlar bu arada nikahtan sonra genç takım biyere gidip pasta kesmektense değişik bişeyler yapmak için fikriniz var mıı ? Benim esas düğün il dışında olcağı için İstanbul'daki nikahımın çok sade kalmasını istemiyorum. Evet diyip imza attıktan sonra eve gitmek istemiyorum yani bilmiyorumkismile
Kızlar bu konuda fikriniz yok mu bilmiyorumkismile
tatlım şöyle birşey sunucam ama eğer kendi evinize gidecekseniz olabilir bu tabi, imza attıktan sonra düğüne kadar baba evine gideceksen olmaz CADIARZU
arkadaşlarınızı toplayıp düğünden sonra evinize gidip pijama partisi gibi yapabilirsiniz :lepi: :dance: :teytey:
biz yemek yemege gidicez..boshayallersmile
çok eglenceli bişey istiyosan klübe gidin oynamaya..
çok güsel düşünmüşsün lındark aynen öyel yap fırsatın varsa..
almaz tabi alırmı hiçkaydirigubbakcemile3
evleniyorum kıslarrr önümüzdeki hafta evleniyorum
Nikah olduktan sonra eve kimseyi almazmış nişanlım parti marti yapamam :gitme::roflol::1rolleyes:
evleniyorum kıslarrr önümüzdeki hafta evleniyorum[/QUOTE
hadi hayırlısı olsun bakalım, Allah utandırmasın hiçbirimizi :hooray:
aman bee, bizimki diyoki bir çocuğa oyuncağı vermezsen ısrarla onu istemeye devam eder, ama çocuğa oyuncağı verirsen onunla oynamak istemez,sadece bakar ve bırakır :roflol:
bBİLMEM ANLATABİLDİMMİ:kedi:gamyoncuiremsu
Bizim kızlar kahve içmeye gelicez felan diyolar kovuyo onları valla ben 1 senedir bugünü bekliyorum ne kahvesi diye :roflol: Şeniz
evleniyorum kıslarrr önümüzdeki hafta evleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?