2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

babamda bana düğün tarihimi söleyip artık o tarih itibarıyla bu ewin kızı olmuycakmısın dedi ve kahroldum bide uzağa gidiyorum die daha kötüoluyo herkes tabi bendesenağlamasenağlamasenağlama

günaydın herkese....
hayırlı günler .....
hayırlı cumalar kıslar...opuyorumnanaktan

uzun zamandan sonra tekrar merhabalar kızlar günaydınnnnnnnn

işlerden pek giremiyordum sayfalar almış başını gitmiş yeni arkadaşlar gelmiş

oooo neler olmuş buralarda yavvv yokluğumu hatırlıyanda olmammış galiba :)

bu arada bende nikah tarihimi aldım...13 haziran ...

şuanda ev bakıyorum hepimize kolay gelsin

merhaba canım
ay bende diyorum bu eskiler nerde..
hatta dedim..konuyu açan bile yok ortalarda ilahi:)
hayırlı olsun canım ..allah mesut etsin..

önce nikah olucak sonrada sanırım düğün olucak aynı gün farklı yerlerde bir türlü karar verilmedi alınan kararlar değiştiriliyor yaniii :)

ama bizim tarafta kesin nikahım oluyor aynı gün bir yer tutarlarsa tutucaklarki oda yüzde 99 :)

bende 87liyi evet.. canım erkek tarafı düğün istiyor bende istemiyorum çünkü ben nişanımı salonda yaptım herşey dört dörtlüktü sadece nişan elbisesi giydim gelinlik giymedim tek fark buydu...

nikah okeylendi..mesafemizde var biraz iki aile arasında....

nikahım olucak ama sanırım bir çay bahçesi gibi bir yer tutucakalr yemeklii.

nikahtan sonrada oraya gidicem.. bizim taraftan daha çok nikaha onların taraftan daha çok

düğüne gelirler

aaa yapamasaydın nişanı öyle ay iyikide benimki öyle olmamış dügüne heves kalmamış sende baksana..
kalmazdı bendede herhalde..
düğün gibisi varmı yahukaydirigubbakcemile3 fikrimce tabe

aaa yapamasaydın nişanı öyle ay iyikide benimki öyle olmamış dügüne heves kalmamış sende baksana..
kalmazdı bendede herhalde..
düğün gibisi varmı yahukaydirigubbakcemile3 fikrimce tabe

yok be cnm nişandan değil oldum olası bende gelinlik düğün

öle şeylerin hevesi yok hep nikah istemişimdir en sadesinden hatat düğünde bile müzik çalıdırcam yemekli olucak oynamasınlar bile hehehekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…