2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben kesinlikle türkçe istiyorum. babam çok güzel keman çalar, aslında dayanabileceğini bilsem babamın keman çalmasını isterim ama dayanamazki :gitme:senağlama

kaydirigubbakcemile3
hepsileri var aklımda
hülya koçarii
cimilli ibo sibelim..
deliloy her sanatçı söyledi nerdeyse...

karagözlü çingenem kibariye..roman
mahallenin kızı sezen roman
izmirli taylan gamzeli yarim
agrı dagın eteginde
şemmam me...ceylan
vs......

izledinizmi bilmiyorum ama ata demirer filmi Eyvah Eyvah ta söylediği harika bişey var adını bilmiyorum ama mükemmel birşeym :dance:

hiç çalmaz canım...
o gün eli titrer valla kızı gidiyor..:gitme:

ayy anlatayımda sizde ağlayın
geçen gün ben işten çıkmışım eve gidiyorum, babamda eve gidiyo. biz sokağın başında karşılaştık, kol kola yürürken demezmi sen benim sırdaşımdın, dert ortağımdın beni bırakıp gidiyosun şimdi diye :a015:
koptum tabi ben orda :1no2:
eve girdik annem noldu size diyo ikimizde hüngür sümük ağlıyoz banyoya koştuk senağlama

ayyyyyyyyymafoldumben:gitme::gitme: ne acı ya
boshayallersmileelveda demek:a015:
benimde annem kardeşim askery açok üzüldü..
diyorki ona üzülyrm ama o gelcek diyor..
ama sen temelli gidyosun diyor...:bbo:
yaktı cigerimi:a015:

ayy ama bieyere gittiğimiz yokki yaaaa,
olsun olsunda benim evim iki sokak ileride olur zaten. millet şehir dışına gönderiyo beee amma sulugöz yaptı bu evlilik olayı beni :gitme:

geçen gün babam nişanlımla başbaşa konuşmak istediğni söledi konuştular saatlerce ne konuştuklarını söylemiyolar ama babam geldiğinde gözleri kıpkırmızıydı ağlamış :gitme:mafoldumben

ayy ama bieyere gittiğimiz yokki yaaaa,
olsun olsunda benim evim iki sokak ileride olur zaten. millet şehir dışına gönderiyo beee amma sulugöz yaptı bu evlilik olayı beni :gitme:

aynen ama işte hergün yemek masasın aoturmıcaz kii
bir anlık yaaa işte alışcaz
iyi akşamlar kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…