- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.801
genelde pazar günü olan dügünler pek terci edilmezmiş..
ertesi gün iş olacagı için ya gelmezler yada erkende çıkar gider millet kısımaklinialirimsmile
bizde öyle şeyler olmaz, bide nikah 500 kişi oluyo.düğünde 250 kişi olacak ve hepsi çok samimi olduğumuz en yakınlarımız olacak. o yüzden erken gidelim falan muhabbeti yapmaz kimse :teytey: :dance:
Yapılır mı canım hiçç her zaman olan bişey değil ki bu o kadarda olsun yanii bayanssulusmile[/QUOTE
yani bizde olmaz öyle şeylerde diyelimki hadi kalkıp gitmeye çalıştılar, yemekleri bırakıp nereye gidiyolar ? cokacimcoook
bizde öyle şeyler olmaz, bide nikah 500 kişi oluyo.düğünde 250 kişi olacak ve hepsi çok samimi olduğumuz en yakınlarımız olacak. o yüzden erken gidelim falan muhabbeti yapmaz kimse :teytey: :dance:
kızlar evlilik izniniz kaç gün ?
ay yesinler:1shok:
Valla bizim nikah öle bi zamana denk geldiki ramazana çok az kala :roflol: 2-3 günlük kaçamak yapıp dönücez mecburen kafamçokkarıştı bayram tatilinde iyi bir tatil yapmayı planlıyoruz
verilen 3 gün degilmi bilmiyorum hiç
ama 15 gün yıllık iznim var
benim nikah saat 14,30 da sizce sabah işe gidiyim kıslarboshayallersmile
benim nikah saat 14,30 da sizce sabah işe gidiyim kıslarboshayallersmile
delimisin beaaaaa alsanaalsanasmile
kanka nikah günü zaten gitsende bişey yapamazsınki :teytey:
Ben gitsem bütün ilaçları karıştırırım herelde heyecandan hastalar ne hale gelir bilemiyorum o gün :roflol: Diş beyazlatcaz diye çekim olur herelde :roflol:
bizim normalde 5 gün nikah izni var, o zaten nikahtan hemen sonra geçerli olduğu için işime yaramıyorkızlar evlilik izniniz kaç gün ?
teşekkr cnm
sözlendigne gerisi şapır şapır gelir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?