2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

heraldeki yaniiii izin al.
sen sigortalımısın ? zaten yasal olarak normal izinlerin haricinde 3 günde mazeret iznin var. onu kullan :hooray:

sigortalıtyım canım tabeeee
yok ya izin sorun degil...
verirler zaten...sıkıntı yok ..
alıyım mi diye sordum işte,,i
işe gelemk sacma mı olur hııı:uhm:

hafta sonu bakıcam canım..
elbise giycem

hadi hayırlısı bakalım.
ben kınada ne giycem onu bulamıyorum hala. sade bir elbise olsun diyorum. zaten bizim yöresel kıyafetimiz var o baya dikkat çekecek. elbise zaten sönük kalacak. bide benim belki 15 tane abiyem var hepsini bir kere giyip kenara atıyorum mecburen, o yüzden abiye istemiyorum ama çokmu abes olur bilmiyorumkismile

Bencede yaa kırmızı giymee farklı olsunnn . Ben nişan yapmadım o yüzden kınam salonda olucak ve tarlatanlı nişanlık giy diyolar çoğu arkadaşım öle yaptı gelinikçimde öle dedi bilmiyorumkismile

kızlar, gelinliği giyince kırmızı kuşak bağlanıyorya hani
onu kim bağlıyor
babalarmı abiler mi anneler mi?
benim abim yok o zaman babammı bağlayacak ?

Bencede yaa kırmızı giymee farklı olsunnn . Ben nişan yapmadım o yüzden kınam salonda olucak ve tarlatanlı nişanlık giy diyolar çoğu arkadaşım öle yaptı gelinikçimde öle dedi bilmiyorumkismile

neee gelinlikte zaten tarlatan var bence çok saçma düşünüyosun..zevkler ayrıdır tabide..
dügünden çok kınada oynanılıryahu....
nasıl oynıcan...
neyse yorum yok buna lmaz:

kızlar, gelinliği giyince kırmızı kuşak bağlanıyorya hani
onu kim bağlıyor
babalarmı abiler mi anneler mi?
benim abim yok o zaman babammı bağlayacak ?

Ben kırmızı kuşağa karşıyım. iğrenç bir anlamı var ve ben öyle bir geleneği adeti kabul etmiyorum. annemle konuştum sen nasıl istersen dedim, nişanlımda haklısın çok saçma dedi. biz yapmıycaz yani öyle birşey vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…