- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.961
cnm evde baktım şimdi samsungun torbasızlarına sana gösterdiğim model 359 tl. yine torbasız diğer modelleri var kodlarını yazıyom araştır istersen bilmiyorumkismile SC8481 /299TL SC6780 / 239TL
Günaydın cnm . Kızlar saklama kabı tarzı şeylerden aldınız mıı nerelerden aldınız ?? Şu vakumlulardan istiyorum bende bilmiyorumkismile
Günaydın Gelinnnllleeerrr zemuszemus
günaydınnn
o bölümle ben ilgilenmiyorum ama annemler tapır mı ne öyle birşeyden alalım diyodu.vakumluymuş falan.
Günaydın kıslarrrrr opuyorumnanaktan
Evet canım tupperware :hulya: Ordan aldım bende baya bişee çok pahalı ama çok güzel gerçektenn
Günaydın kızlar,ya bu tupperwavelerin diğerlerinden farkı nedir?
moonstar fiyatlarıda çok uygun ..%100 türk malıymış.
ne kadar pahalı tatlım yaa ? benim haberim yok fiyatlarından :sm_confused:
Aynen öyle .. Çıkardığında ilk günkü tazeliğinde annemde kullanıyo bi çok ürününü zaten benide o bulaştırdı kaydirigubbakcemile3kulak misafiri olup duyduğuma göre, maydanozu koyuyomuşsun 2 hafta bozulmadan duruyomuşşşşşşş laelaelaelaelae
Günaydın kızlar,ya bu tupperwavelerin diğerlerinden farkı nedir?
kızz maşallah öğrendin sen bu işi helal olsunn :hooray:
Valla bi tane normal saklama kabı 40 tl gibi bişey 45 50 gidiyo boy boy . Ben baya bi bişe aldım sürahisi 6 bardağı peynir saklama kapları hava kapakçıkları olan saklama kapları sebzeler için felan ... Ekmek sepeti ... 300 civarı bişe tutmuştu kaydirigubbakcemile3
Aynen öyle .. Çıkardığında ilk günkü tazeliğinde annemde kullanıyo bi çok ürününü zaten benide o bulaştırdı kaydirigubbakcemile3
Canım kullanılan maddesi özel kırılma çatlama çizilme bile olmuyo 10 yıl garantisi var özellikle bulaşık makinesinde hiç bozulma olmuyo sağlık yönünden tavsiye edilen bi maddeden yapıyormuş kendi sayfasında var hepsini açıklaması ... ve ürünlerde tabi ... çok şık şeyler var gerçekten aldıkça alasım geliyo bayanssulusmilehttp://tupperware.com.tr/today/1544.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?