2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

çok sağol canım pc den baktım ama pek ayrıntı yok.yani nasıl temzilenir çekiş gücü nedir. haftasonu görerek daha iyi anlarım.:jeyyar:,

Günaydın cnm . Kızlar saklama kabı tarzı şeylerden aldınız mıı nerelerden aldınız ?? Şu vakumlulardan istiyorum bende bilmiyorumkismile

moonstar fiyatlarıda çok uygun ..%100 türk malıymış.

Eklentiler

• $%100 türk malı saklama kapları vakumlu.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 43
ne kadar pahalı tatlım yaa ? benim haberim yok fiyatlarından :sm_confused:

Valla bi tane normal saklama kabı 40 tl gibi bişey 45 50 gidiyo boy boy . Ben baya bi bişe aldım sürahisi 6 bardağı peynir saklama kapları hava kapakçıkları olan saklama kapları sebzeler için felan ... Ekmek sepeti ... 300 civarı bişe tutmuştu kaydirigubbakcemile3

kulak misafiri olup duyduğuma göre, maydanozu koyuyomuşsun 2 hafta bozulmadan duruyomuşşşşşşş laelaelaelaelae
Aynen öyle .. Çıkardığında ilk günkü tazeliğinde annemde kullanıyo bi çok ürününü zaten benide o bulaştırdı kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar,ya bu tupperwavelerin diğerlerinden farkı nedir?

Canım kullanılan maddesi özel kırılma çatlama çizilme bile olmuyo 10 yıl garantisi var özellikle bulaşık makinesinde hiç bozulma olmuyo sağlık yönünden tavsiye edilen bi maddeden yapıyormuş kendi sayfasında var hepsini açıklaması ... ve ürünlerde tabi ... çok şık şeyler var gerçekten aldıkça alasım geliyo bayanssulusmilehttp://tupperware.com.tr/today/1544.html

moonstar olan ne fikriniz varmı CADIARZU

Onu da çok duydum güzel şeyler var bakmakta yarar var kataloğuna hemen inceliyim bi orjinal neler varmışş kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…