2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

moonstar hakkında tecrübem yok ama hem %100 türk malıymış.hemde fiyatlar normal saklama kabı fiyatında ..denenebilir diye düşünüyorum.

hı bu arada englısh homeda battaniyelerde indirim varmıs .çift kişil battaniyelr 40 tl üstelik bir alana bir de bedava.ohaoldumsmile.bugün ugrayabilirsem bakacağum..battaniyelerini almayanlar baksın bence..diğer topicte gördüm arkadasın biri yazmıs oda dün almış kampanya ne zaman biter bilgim yok.

Hangi topicte canım ya bende bi bakıyım .. Biizm burdada var şubesi acaba sadece o şubede mi kampanya battaniyem 1 tane var bilmiyorumkismile

İndirimlerin kampanyaların yazıldığı bi topic vardı bulamıyorum yaa önceden bakıyodum hep bilmiyorumkismilefisfisfis

şekerrrrr
ben sitesindeki numarayı aradım. fabrikasıymış orası. satış mağazanız nerede var diye sordum. eminönü/sultanhamam da kürkçü han içinde bir mağazada varmış. Özbicanlar mağazanın adı.
benim iş yerime çok yakın.ve kesin çok ucuzdur çünkü burda herşey çok ucuz zemuszemus

Aaaaaa süpersinnn bu cmtsi eminönüne gidiyorum bende bişeler almaya kürkçü hanına uğrıyım o zaman süper oldu bu yaaaa zemuszemushihoyyytkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…