- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.981
hı bu arada englısh homeda battaniyelerde indirim varmıs .çift kişil battaniyelr 40 tl üstelik bir alana bir de bedava.ohaoldumsmile.bugün ugrayabilirsem bakacağum..battaniyelerini almayanlar baksın bence..diğer topicte gördüm arkadasın biri yazmıs oda dün almış kampanya ne zaman biter bilgim yok.
Hangi topicte canım ya bende bi bakıyım .. Biizm burdada var şubesi acaba sadece o şubede mi kampanya battaniyem 1 tane var bilmiyorumkismile
Evet yaa gidip yerlerinde bakmak lazım mecburen :hulya:
moonstar çok hoşuma gitti ama iletişim adersi olarak sadece beylikdüzü yazıyo mafoldumben
Dur bakıyım onun ürünleri nerelerde satılıyomuş buluyım benkaydirigubbakcemile5
http://www.sanalmagaza.com.tr/ProductDetails.aspx?Cid=1136&Pid=9&ProductID=70793
Vakumlu olan 24 tlymiş kızlarr kaydirigubbakcemile5
Ayrıca migroslarda varmışş
böyle mağaza gibi birşeyleri yokmuymuşşş gidip hani her çeşidini görsek falan CADIARZU
şekerrrrr
ben sitesindeki numarayı aradım. fabrikasıymış orası. satış mağazanız nerede var diye sordum. eminönü/sultanhamam da kürkçü han içinde bir mağazada varmış. Özbicanlar mağazanın adı.
benim iş yerime çok yakın.ve kesin çok ucuzdur çünkü burda herşey çok ucuz zemuszemus
Aaaaaa süpersinnn bu cmtsi eminönüne gidiyorum bende bişeler almaya kürkçü hanına uğrıyım o zaman süper oldu bu yaaaa zemuszemushihoyyytkaydirigubbakcemile5[/QUOTE
hadi bakalım o zaman kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?