2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Daha almadık ama şu sıralar ona bakıyoruz markada karar veremedik lcd olucak samsung toshiba philips :uhm: sen naptınn aldınız mı

bzi aldıkta..duvara monte ettircez koskoca tv üniteleri var..
ben onlardan istemiyorm yaa
küçük olsun hatta raf istiyorm uyduyu falan koymak için onun altına napıcamboshayallersmileboshayallersmile

Biz yaptırıyoruz canım üniteyi.
Hoşuma gidiyor.
çok fazlalık da içine konulabilir ve güzel de duruyor ama tabii sen beğenmiyorsan alma.

Biz yaptırıyoruz canım üniteyi.
Hoşuma gidiyor.
çok fazlalık da içine konulabilir ve güzel de duruyor ama tabii sen beğenmiyorsan alma.

fazlalık sevmiyorum...lmaz:
resmen eski vitrinlere benziyor..
canım yaptırıyormusun nereye hazır degilmi?:uhm:

bzi aldıkta..duvara monte ettircez koskoca tv üniteleri var..
ben onlardan istemiyorm yaa
küçük olsun hatta raf istiyorm uyduyu falan koymak için onun altına napıcamboshayallersmileboshayallersmile

Aynen cnm ya bütün olan tv üniteleri kullanışsız bence yer kaplıyo. Parçalarını kendin istediğin yere monteleyebilceğin üniteler var bak ben kelebek mobilyada beğendim evimi değiştirirsem bile üstteki cam rafları istediğim şekilde kitaplık olarak bile kullanabilirim ...Bunu tek tek parçalar halinde alabiliyosun bu kadar büyük almana gerek yok

Eklentiler

• $klbk.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 25
fazlalık sevmiyorum...lmaz:
resmen eski vitrinlere benziyor..
canım yaptırıyormusun nereye hazır degilmi?:uhm:

Eski vitrin mi?
Yok canım ya,şık duruyor beni beğendiğim.
Yaptırıyoruz biz yatak odasını,mutfak dolaplarını ve tv ünitesini.Tanıdık bir mobilyacıya canım.

bunun sadece etrafı.... önüne duvara monteli raf olur yaneboshayallersmile

Eklentiler

• $golf_duvar_unitesi_yeni_o.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 20
neler kaçırmışım yaaa. biri bana anlatsın noluyo battaniye nerden aldınız ?benim hiç yok. kaç tane almam gerek ?

neler kaçırmışım yaaa. biri bana anlatsın noluyo battaniye nerden aldınız ?benim hiç yok. kaç tane almam gerek ?

canım ben english home dan aldım. dün sitede gördüm çift kişilik 40 tl 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. çıkışsta gittim aldım. polar düz. fıstık yeşili ve lila aldım. sade ama benim hosuma gitti. 2 tane özdilekten alacağım büyük ihtimalle.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…