2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

merinos battaniyelerden bir kaç modell.zemuszemus

Eklentiler

• $merinosssss.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $merrrrrrrrrrr.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $meross.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 29
Ben bornoz takımı aldım ama inanılmaz para vermiştim:)Taç mıydı neydi unuttum.
ıçinde bir sürü parçası var,hem kadın hem erkek..
Çok da memnunum pişman olmadım:)

Aslında mobilyalar için inegöle gidceim gitmişken bursaya uğrayıp özdilekten havlu takımlarımı alabilirim diye düşünüyorum bilmiyorumkismile

Aslında mobilyalar için inegöle gidceim gitmişken bursaya uğrayıp özdilekten havlu takımlarımı alabilirim diye düşünüyorum bilmiyorumkismile

Geldim kızlar. Biraz işler vardı onları halletmem gerekti.
ya inegölde mobilyayı herkes söylüyo, nişanlımda gidelimmi falan diyo ama ben yorgunluktan başka birşeye yaramayacağını düşünüyorum.
haftasonu modako ya gittim ordada birşey bulamadım zaten, napıcam bilmiyom :uhm:

Aynen öyle bende hiç içime sinen bişey bulamadım heh işte bu diyebilceğim bişe olmadı o yüzden almak istemiyorum sırf alınsın diye . Bide inegölü denicez bakalım inş dedikleri gibi gittiğimize değer bilmiyorumkismile:sinifsinif:

Kızlar yemek masanız için aksesuar olarak suppla aldınız mı ?? Değişik orjinal modeller gördüğünüz bi yer var mı bayanssulusmile

bu perde çok hoşuma gidiyor kıslar..

dün bahsettiğim perde buydu...boshayallersmileboshayallersmile

duvarlarım açık pembe olucak..
halı ve koltuklar krem..ve kahve olucak..
ne dersiniz olmaz mı bu perde rengi...

Eklentiler

• $tul_perde22_k.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
bu perde çok hoşuma gidiyor kıslar..

dün bahsettiğim perde buydu...boshayallersmileboshayallersmile

duvarlarım açık pembe olucak..
halı ve koltuklar krem..ve kahve olucak..
ne dersiniz olmaz mı bu perde rengi...
herkese günadın..
güle güle kullan canım. bende evimde lila ve fıstık yeşili tonlar hakim olacak..çok hosuma gidiyor..cıvıl cıvıl enerji veren renkler.:jeyyar:

herkese günadın..
güle güle kullan canım. bende evimde lila ve fıstık yeşili tonlar hakim olacak..çok hosuma gidiyor..cıvıl cıvıl enerji veren renkler.:jeyyar:
günaydın canım
aynen şirin olmasını istiyorum..hihoyyythihoyyyt
uyarmı renkler sence:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…