- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.121
ya ama kahverengide hiç benim rengim degildir ki :bbo::bbo:
:uhm:
Biz anlaştık fotoğraçıyla,iç dış çekim olacak bizim.
Ama koltukların da o renk ya tatlım,bu nedenle dedim.
ya ama kahverengide hiç benim rengim degildir ki :bbo::bbo:
:uhm:
Ne kadara anlaştınız cnm ? Bende dış mekan çekimi yaptırıcam ama daha sonra stüdyo fotoğrafım yok diye içimde kalır mı diyorum bilmiyorumkismile:1rolleyes:
canım koltuklarım krem
başlıklarıda koyubir kahve siyah gibi deri:uhm:
sen fikrini söyle cnm
canım koltuklarım krem
başlıklarıda koyubir kahve siyah gibi deri:uhm:
sen fikrini söyle cnm
Canım biraz pazarlıkla 400e anlaştık biz.vereliniortak
ben de aklımda kalmasın diye hem stüdyo,hem de dış mekan isiyorum.:kedi:
Böyle olacak.kaydirigubbakcemile2
2 albüm+1 minik albüm+2 büyük çerçeveli fotoğrafdelikafadulden
1 tane de hani şu kocaman olanlar var ya 1 mt falan,o resimden hediye edecek bizeopuyorumnanaktan
Canım bak bunlar ne kadar ferah ve hoş duruyor.Tül perdeni de kahveli pembeli düşünürsen daha canlı olur.
ohaoldumsmileohaoldumsmile 400'müüü nerde bu fotoğrafçı yaa bilmiyorumkismile Ben sadece dış mekan çekimine 850 tl'ye anlaşmak üzereyim başka bi yer bulamassam bilmiyorumkismile stüdyodakine 450- 600 civarı veriyolar hemen hemen bu bölgede kime sorduysak hep aynı fiyatlar
Canım bak bunlar ne kadar ferah ve hoş duruyor.Tül perdeni de kahveli pembeli düşünürsen daha canlı olur.
Bu krem-kahve-pembe olayı benim de hoşuma gitmeye başladı ya
ay teşekkürler canı zahmet oldu..
tül pembeli nakışlı dış kısmı bu renkler diyosun heCADIARZU
Aynen bak bu renk perde duvarda aynı krem koltuklar üzerlerine pembe yastıklarla kombine et bence mesela aydınlatma alıcaksan uzun abajur felan onları pembe al yemek masanın ve orta sehpanın üzerinde ki örtülerin pembeli olsun bence ufak detaylarla kombine çok daha güzelll tabi bnm fikrim bu gamyoncuiremsu
Bu krem-kahve-pembe olayı benim de hoşuma gitmeye başladı ya
Mobilyaların ne renk peki konsol vitrin tv ünitesi yemek masası felan CADIARZU
Kızlar belki fikir olur bakın krem koltuklar üzerine pembe kombineyle renklendirmiş mobilyalarıda açık kahve tonlarında bence esrant'ın gösterdiği perdelerde buna çok yakışır kaydirigubbakcemile5
Kızlar belki fikir olur bakın krem koltuklar üzerine pembe kombineyle renklendirmiş mobilyalarıda açık kahve tonlarında bence esrant'ın gösterdiği perdelerde buna çok yakışır kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?