2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ne kadara anlaştınız cnm ? Bende dış mekan çekimi yaptırıcam ama daha sonra stüdyo fotoğrafım yok diye içimde kalır mı diyorum bilmiyorumkismile:1rolleyes:

Canım biraz pazarlıkla 400e anlaştık biz.vereliniortak
ben de aklımda kalmasın diye hem stüdyo,hem de dış mekan isiyorum.:kedi:
Böyle olacak.kaydirigubbakcemile2
2 albüm+1 minik albüm+2 büyük çerçeveli fotoğrafdelikafadulden
1 tane de hani şu kocaman olanlar var ya 1 mt falan,o resimden hediye edecek bizeopuyorumnanaktan

canım koltuklarım krem
başlıklarıda koyubir kahve siyah gibi deri:uhm:
sen fikrini söyle cnm

Canım bak bunlar ne kadar ferah ve hoş duruyor.Tül perdeni de kahveli pembeli düşünürsen daha canlı olur.

Eklentiler

• $28042006135220b4650398jp7.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $perde1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 33

ohaoldumsmileohaoldumsmile 400'müüü nerde bu fotoğrafçı yaa bilmiyorumkismile Ben sadece dış mekan çekimine 850 tl'ye anlaşmak üzereyim başka bi yer bulamassam bilmiyorumkismile stüdyodakine 450- 600 civarı veriyolar hemen hemen bu bölgede kime sorduysak hep aynı fiyatlar

Canım bak bunlar ne kadar ferah ve hoş duruyor.Tül perdeni de kahveli pembeli düşünürsen daha canlı olur.

Aynen bak bu renk perde duvarda aynı krem koltuklar üzerlerine pembe yastıklarla kombine et bence mesela aydınlatma alıcaksan uzun abajur felan onları pembe al yemek masanın ve orta sehpanın üzerinde ki örtülerin pembeli olsun bence ufak detaylarla kombine çok daha güzelll tabi bnm fikrim bu gamyoncuiremsu

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
Off canım çok fazlaymış ya.
Ben şu anda Antalyada olduğum için yer söylesem de işine yaramaz sanırım ama neden o kadar yüksek fiyatlar?
Her semte sordunuz mu,değişebilir belki başka semtlerde.

içimini okudun kıs...kaydirigubbakcemile3
parlak pembe yastılar alıcam pullu oluyorya öyle..

durun ben size koltuklarımıda ekliyim bellonadan

Kızlar belki fikir olur bakın krem koltuklar üzerine pembe kombineyle renklendirmiş mobilyalarıda açık kahve tonlarında bence esrant'ın gösterdiği perdelerde buna çok yakışır kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $rapsodi-esfera-salon-koltuk-takimi-modeli-resimleri.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar belki fikir olur bakın krem koltuklar üzerine pembe kombineyle renklendirmiş mobilyalarıda açık kahve tonlarında bence esrant'ın gösterdiği perdelerde buna çok yakışır kaydirigubbakcemile5

benimki bu kadar açık krem degil ama.. eklicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…