2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın kıslarrrrrr çok yorucu bi haftasonuyduuu yine deli gibi alışveriş yaptım hala ayaklarım sızlıyo :1no2: Siz neler yaptınız bakalımmm :uhm:

günaydınnn..
ben sadece çay bardakları
su bardakları sürahiler aldım biraz
baharatlıklar..tuzluklar..aldım:)

Bende çay bardakları , su bardakları , günlük tepsi , vakumlu saklama kapları , havlular , günlük çatal bıçak takımı , baharatlık takımı , ızgara ıvır zıvır ne varsa aldım rendesinden tutacağına havlu askılarına kadar mutfağı bitirdim :lepi: Daha sonra Tefale girdim bütün küçük ev aletlerimi aldım kettle , tost makinesi , ekmek kızartma makinesi , fritöz kaydirigubbakcemile2 Elektrikli eşya olarak bi tek saç kurutma makinem ve elektrik süpürgem kaldı :hulya: Hayırlı olsun canım seninkilerde güle güle kullan inşkaydirigubbakcemile5

Kızlar bunlarda aldıklarımmm :hulya: Eminönündeki paşabahçeye de gittim 6 lı su bardkları 3.5 tl moonstarın vakumlu saklama kaplarıda boy boy değişiyo ben 4 boy aldım vakum yapma pompasıda ayrı satılıyo onunla beraber yanlış hatırlamıyosam 25 lira verdim çok uyguna geldi ve çok güzellerrr yolunuz düşerse mutlaka bakın derim kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $express_zm.webp
    3 KB · Görüntüleme: 18
  • $expressplus_zm.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $minutesnack_zm.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $ultracompact_zm.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $burun22203.webp
    5 KB · Görüntüleme: 21

güle güle kullan canımm.aldıkların çok güzel.yerimseniben

hayırlı olsun canım.
moonstarı o konuştuğumuz yerdenmi aldın ?nasıl ?:uhm:

günaydın kızlar

benim için berbat bir haftasonuydu. hastaydım yattım ve hala iyileşemedim :bbo:
Geçmiş olsun canmm :teselli:

hayırlı olsun canım.
moonstarı o konuştuğumuz yerdenmi aldın ?nasıl ?:uhm:

Evet ordan aldım paşabahçe denilen yer zaten çok ufak biyer mağazaya 10 kişi girdimi trafik oluyo kaydirigubbakcemile3 Saklama kaplarınıda boy boy koymuşlar hepsinden birer tane aldım ben fiyatlarıda süperdi 3.75 den başlıyo sanırım 6,7,8 tl diye gidiyo pompasıda 2.5 tl onu bi tane alıyosun hepsine uyumlu fotoğrafını ekledim plastiği felan güzel bişey yanii uyduruk değil göründüğü gibi güzel bence bi bak derim. Bide cnm sende mi ev aletlerini tefalden almıştın ben çok araştırmadım özelliklerini ne bulduysam mağazada aldım çıktımda kaydirigubbakcemile3 nasıllar sence :uhm:

boshh bunlar nasıl kızlar.

Eklentiler

• $MCSA035855_KDN40X73NE_def.webp
    832 bayt · Görüntüleme: 23
  • $MCSA039968_SGS46E08TR_def.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $MCSA042451_WAE244S1TR_def.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 25

Ben çok araştırdım tatlım.özellikle firitöz çok önemliydi benim için, daha önce hobi olarak yemek kursuna gittiğim mutfak aletlerinin en iyisini almak istedim.aslında amacım son 1 ay kala almaktı ama mağazada yeni model seneye çıkar deyince vazgeçtim aldım. benim aldıklarımı ekleyeyim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…