- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.261
Kızlar bunlarda aldıklarımmm :hulya: Eminönündeki paşabahçeye de gittim 6 lı su bardkları 3.5 tl moonstarın vakumlu saklama kaplarıda boy boy değişiyo ben 4 boy aldım vakum yapma pompasıda ayrı satılıyo onunla beraber yanlış hatırlamıyosam 25 lira verdim çok uyguna geldi ve çok güzellerrr yolunuz düşerse mutlaka bakın derim kaydirigubbakcemile5
Kızlar bunlarda aldıklarımmm :hulya: Eminönündeki paşabahçeye de gittim 6 lı su bardkları 3.5 tl moonstarın vakumlu saklama kaplarıda boy boy değişiyo ben 4 boy aldım vakum yapma pompasıda ayrı satılıyo onunla beraber yanlış hatırlamıyosam 25 lira verdim çok uyguna geldi ve çok güzellerrr yolunuz düşerse mutlaka bakın derim kaydirigubbakcemile5
Geçmiş olsun canmm :teselli:günaydın kızlar
benim için berbat bir haftasonuydu. hastaydım yattım ve hala iyileşemedim :bbo:
hayırlı olsun canım.
moonstarı o konuştuğumuz yerdenmi aldın ?nasıl ?:uhm:
günaydın kızlar
benim için berbat bir haftasonuydu. hastaydım yattım ve hala iyileşemedim :bbo:
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canmm :teselli:
Evet ordan aldım paşabahçe denilen yer zaten çok ufak biyer mağazaya 10 kişi girdimi trafik oluyo kaydirigubbakcemile3 Saklama kaplarınıda boy boy koymuşlar hepsinden birer tane aldım ben fiyatlarıda süperdi 3.75 den başlıyo sanırım 6,7,8 tl diye gidiyo pompasıda 2.5 tl onu bi tane alıyosun hepsine uyumlu fotoğrafını ekledim plastiği felan güzel bişey yanii uyduruk değil göründüğü gibi güzel bence bi bak derim. Bide cnm sende mi ev aletlerini tefalden almıştın ben çok araştırmadım özelliklerini ne bulduysam mağazada aldım çıktımda kaydirigubbakcemile3 nasıllar sence :uhm:
boshh bunlar nasıl kızlar.
bide ütü aldım ama modelini hatırlamıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?