2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

boshh bunlar nasıl kızlar.

şeker ben nedense bosh a gıcık kaptım. yani daha öncede anlatmıştım, bizim yenge hanımın herşeye bosh ve hepsinden mutsuz. hiçbirşeyi iyi çıkmadı. ama tabi şans bunlar. ben hala kararsızım ne alacağım konusundakafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım..

güle güle kullan lındark

sağol canım.
Bu arada kızlar c.tesi günü görümcem bana sormadan gelinlikçiden randevu almış.hasta halimle kalktım bide oraya gittim.yeni model dikmiş kadın tam senin bedenin istersen senin olsun dedi. giydim baktım , çok içime sinmedi ama hani hiç kafama göre birşey bulamazsam belki olabilir düşüncesi vardı.taki fiyatını duyana kadar lülülülülülü 3000 tl dedi tabi ben şokkk.ve görseniz hiç taş falan filan yok. bide foto çekemezsiniz dedi beni sinirlendirdi. zaten hastayım ölüyorum. bide üstelik bu kadın tanıdık yani,abla dediğimiz biri.çok sinir oldum başka gelinlikçiye gidicem galiba CADIARZU

çok pahalıyaaalmaz:akannehir:sm_confused:

çok pahalıyaaalmaz:akannehir:sm_confused:

deli oldum yaa kadın resmen tanıdık kazığı atıyodu bize,bide foto çekemezsiniz demesine sinir oldum. sonuçta biz senin tanıdığın insanların 7/8 tane gelinlik diktirmişiz tüm sülalenin kızlarına. belliki senden model alıp başka biryere diktirmeyeceğiz sen niye böyle birşey diyosun yani dimi ?

ya sen çok pahalı dediysen resimde çekicem dediysen..
kadının aklına direk modeli alıp başka yere diktircek fikri yerleşmiştir ki zaten
heryerde öyle kimse çektirmiyor..gelinlikte foto yasak diyolarklava:

ya sen çok pahalı dediysen resimde çekicem dediysen..
kadının aklına direk modeli alıp başka yere diktircek fikri yerleşmiştir ki zaten
heryerde öyle kimse çektirmiyor..gelinlikte foto yasak diyolarklava:

yok tatlım hiç öyle ona pahalı falan lafı edilmedi, ben zaten çok aman aman beğenmediğim için fiyatını en son sorduk. ilk girdiğimizde nişanlım dediki annemler merak ediyolar foto çekebilirmiyim diye, hani tanıdıkya ona güvenerekten. yoksa en doğal hakları tabiki çektirmemek

Kızlar bu imalathanede fiyatlar dehşet uygun
%90 gıdık tüyü Çift kişilik kaztüyü yorgan, 150 TL
%90 gıdık tüyü yastık 40 TL
PTT KARGO ile yolluyorlar.
ımalathane olduğu için bu kadar ucuzmuş,aradım öyle dediler.Türkiye'de bu işle ilgili 3 önde gelen firmadan biri olduklarını da eklediler.Bu siteden ekleyebilirsiniz.DEMıŞ ARKADASIMIZIN BıRı..KAZ TÜYÜ DÜŞÜNENLER ıÇıN MÜKEMMEL BENCE. BEN Bı TANE ALDIM ORANI %50 GIDIK. GIDIK ORANI ARTTIKÇA ISIDA ARTAR. BıLGıNıZE......

Kaz tüyü doğal bir materyal olduğundan son derece sağlıklıdır.
-Kaz tüyü hava geçirme özelliğinden dolayı terletmez.
-Kaz tüyü, sentetik dolgu maddeleri gibi bir süre sonra topaklanmaz
-Kaz tüyü yastık ve yorgan diğer sentetik ürünlerden çok daha uzun ömürlüdür.
DENıLMıŞ..

ne yapıcaksin peki şimdi..

Canım bence vakit buldukça gidip gelinlikçilerde giyin üstünde modelin nasıl durduğuna bak mesela ön kısmı üzerine güzel oturan kol kısmı askısı sırtı hangi şekil yakıştıysa sana onlardan birleştir ben üstü böyle bişe bel kısmı oturan böyle bişey istiyorum de gelinlikçine biraz zor gibi gözüküyo ama az zaman kaldı halletde stresini at bilmiyorumkismile:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…