2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hoşbulduk saol
walla bilmiyorum evi aldık onu bile gidiyim temizliyim demiyorum =))) öyleee duruyo işte :))

kızlar benim nişanlım askerliğini yapmadı şimdi gün yaklaştıkça evlendikten sonra gidiceği için ben dün ağlama krizindeydim :gitme:

Ayy nişanlı askerde olunca da zor ya..Ben de bekledi 15 ay asker yolu bilirim..

sevenin halinden sevenlr anlar gibi bişey buda =))
ama ben senden bi nebze şanslıyım allahtan çünkü kısa dönem 5 ay.
1,5 ayımız kaldı çok şükür çoğu gitti azı kaldı

sevenin halinden sevenlr anlar gibi bişey buda =))
ama ben senden bi nebze şanslıyım allahtan çünkü kısa dönem 5 ay.
1,5 ayımız kaldı çok şükür çoğu gitti azı kaldı

Aynen öyle canım anlamaz mıyım..
Ahh ahhh..
Ama bitince her şey çok güzel olacak.Hemen evlilikle sonuçlanacak,harika bu..

bizde 15 ayda 15 sene yaşlandık ama :gitme:boshayallersmile

anam sendemi bekledin
oyhhhh bu erkekler çok fena ya kardeşim yapın askerliği sonra bulun bizi demii =)))
aslında beklemek çok güzel bişey hasret yanına kar ama olsun iyikide bekleyebiliyorum :)

ama evlenince gerçekten zor olur yaa keşke evlenmeden evlenseydiniz arkadaşım cadısıla 87

Asker yolu muuuu :bbo: Allahtan öyle bişey yaşamadım askerliğini yaptıktan sonra buldu beni kaydirigubbakcemile3 1 gün görmesem içim gidiyoo :asigim:

Kızlar nişanlısıyla kan uyuşmazlığı olan var mııı benim gibi kaydirigubbakcemile3 Biliyosunuz ki bayanın negatif olması biraz sorun oluyo her doğumdan önce iğne olcamm :1no2::CüvCüv:

Selam kızlar. Benim düğünüm de 6 haziranda. Yarın nikah işlemlerini yapacağız. Önümüzdeki hafta nikahı yapmak istiyoruz. Çünkü benim şahidim 15 gün sonra yurtdışına gidecek.
Bakalım yarın testleri yaptıracağız. Kan uyuşmazlığı yoktur inşallah...

kızlar çok yoğundum yaa gelemedim hiç. yine sayfalar ilerlemiş yokluğumda boshayallersmile
Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…