- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.101
Kızlar nişanlısıyla kan uyuşmazlığı olan var mııı benim gibi kaydirigubbakcemile3 Biliyosunuz ki bayanın negatif olması biraz sorun oluyo her doğumdan önce iğne olcamm :1no2::CüvCüv:
Selam kızlar. Benim düğünüm de 6 haziranda. Yarın nikah işlemlerini yapacağız. Önümüzdeki hafta nikahı yapmak istiyoruz. Çünkü benim şahidim 15 gün sonra yurtdışına gidecek.
Bakalım yarın testleri yaptıracağız. Kan uyuşmazlığı yoktur inşallah...
kızlar bende artık kiralık ev bakmaya başladım 2ay ne erken ne geç dimi :S:S bugün yarın tutulucak
canım bizde yavaş yavaş bakıyoruz. haziran 27 de. ,
ama ev kiralamak demek emlakçıların eline düşmek demekmiş. haftasonu bunaldım resmen hepsi birbirinden sahtekar.çok açık göz olmak gerekli alsanaalsanasmile
evet cnm maalesef
ama ben iş yerindeyim babam bakıyor evlere beğendiklerine beni götürücek emlakçıya vericez bir aylık para el mahkum depozito bir ay kira 2ayda var zaten düğüne dünyanın parası geçiyor
Kızlar nişanlısıyla kan uyuşmazlığı olan var mııı benim gibi kaydirigubbakcemile3 Biliyosunuz ki bayanın negatif olması biraz sorun oluyo her doğumdan önce iğne olcamm :1no2::CüvCüv:
kızlar bende artık kiralık ev bakmaya başladım 2ay ne erken ne geç dimi :S:S bugün yarın tutulucak
tam konusunda gelmişim lindadrk.
bizdede kan uyuşmazlığı var. ama dert etme artık çok kolay eskisi gibi değil. sadece bilinçli olmak çok önemli. sende sağlık eğitimi alan biri olarak bunu en son dert edecek kişisindir vereliniortak
aynen öyle. nerelerde bakıyosunuz ev kirası ne kadar ?CADIARZU
Emlakçılardan bizede fenalık geldiklava: Bugün buldum bi tane 800 tl'ye evi gezmeye gidicez netten bakınca farklı oluyo hepalsanaalsanasmile Bi gidiyorum aa bu ev o evmiydi diyorum
beim gçen hafta öyle oldu işte. netten baktım beğendiklerim oldu, sonra gidip görünce hüsran,alakası yok resimlerleklava:
700 -800 arası cnm kurtuluş şişli flnerken deil canım
nisan 15 inde bizde bakmya başlıcaz..
nisan sonu tutmuş olmamız gerek
700 -800 arası cnm kurtuluş şişli fln
şişli pahalı oluyor canım
okmeydnı benimki
okmeydanıda bakıyorum cnm neresinden bakıyorsun sen
kızlar siz 700-800 pahalı diyosunuz ; ben 1500 gözden çıkardım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?