2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar nişanlısıyla kan uyuşmazlığı olan var mııı benim gibi kaydirigubbakcemile3 Biliyosunuz ki bayanın negatif olması biraz sorun oluyo her doğumdan önce iğne olcamm :1no2::CüvCüv:

tam konusunda gelmişim lindadrk.
bizdede kan uyuşmazlığı var. ama dert etme artık çok kolay eskisi gibi değil. sadece bilinçli olmak çok önemli. sende sağlık eğitimi alan biri olarak bunu en son dert edecek kişisindir vereliniortak

Hayırlısı olsun arkadaş.
Kan uyuşmazlığını sende bilirsin canım, eğer senin kan grubun negatif nişanlının pozitifse uyuşmazlık var demektir vereliniortak

Hatırladığım kadarıyla onun da pozitif. Allah hepimize kolaylıklar versin...
Kolay iş değil vallahi...

kızlar bende artık kiralık ev bakmaya başladım 2ay ne erken ne geç dimi :S:S bugün yarın tutulucak

canım bizde yavaş yavaş bakıyoruz. haziran 27 de. ,
ama ev kiralamak demek emlakçıların eline düşmek demekmiş. haftasonu bunaldım resmen hepsi birbirinden sahtekar.çok açık göz olmak gerekli alsanaalsanasmile

evet cnm maalesef
ama ben iş yerindeyim babam bakıyor evlere beğendiklerine beni götürücek emlakçıya vericez bir aylık para el mahkum depozito bir ay kira 2ayda var zaten düğüne dünyanın parası geçiyor

Evet canım benimki A(-) Nişanlımınki A(+) :1rolleyes: Dediğin gibi artık hepsinin çözümü var belki dikkat etmeyenler vardır diye konuyu göz önüne çıkarıyım dedim aklıma gelmişken vereliniortak

Emlakçılardan bizede fenalık geldi klava: Bugün buldum bi tane 800 tl'ye evi gezmeye gidicez netten bakınca farklı oluyo hepalsanaalsanasmile Bi gidiyorum aa bu ev o evmiydi diyorum

beim gçen hafta öyle oldu işte. netten baktım beğendiklerim oldu, sonra gidip görünce hüsran,alakası yok resimlerle klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…