- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.601
yok cnm senin anladığın gibi değil durum
daha açık anlatayım... ben çalışıyorum eve bakmıyorum şimdi eşylarım falan alınıcak
eve veriyorum biraz tabi ama onlarda benim eşya taksitleri ödeniyor
nişanlımda eve vermiyor harcıyoruz rahatız...
kayınpederimi gören bayılır biter yani kanatsız melek gibi ..
elini öptüğümde para vermedi o bana hatta bana elime vermedi..akşam yemekten sonra çay içerken öle sohbet esnasında nişanlım dedi ehliyetler için kan kartını almadık alalım dedi
oda ehliyete nekadar vericeksiniz dedi..nişanlımda 300 dedi 200 dolarda 300 yapıo hemen hemen oda çıkardı 400 dolar verdi kendininkinide al sılanınkinide sen al dedi oğlunada banada jestt yaptı
ailemi ezmek gibi ne bir amacı nede bana eziksin al şu parayı gibi bir şey değil yani
hem elime vermedi.. elimede verse niyet önemli canım.. kapıdan çıkar çıkmaz nişanlıma dedim
ver ulenn benim paramı gırgır yaptık benim ehliyet için vermedimi verdi sen ver ben ister alırım ister almam dedim bayağıda eğlendik...
nevar kayınpeder oğluyla gelinine böle bişey yapamazmı bende alırım gerek yok dediğimde
kaynanam dedi hadi bayram harçlığı say sende dedi..
ben kendi maaşımla zaten çoooookkkk rahattt ehliyetimi alabilirim ne ailemin nede benim
ihtiyacım var zaten bunuda o bilir...:icecream:
nadya83 arkadşaım seni tanımadığım için açıklama yaptım ama diğer
topiclerdeki yazılarını gerçekten hiç beğenmedim çok çirkin konuşmuşsun
mümkünse birdaha bilmeden etmeden ön yargılı davranma özellikle benim hakkımda hiç yazma
fikirlerini kendine sakla...
canım amacın ne bilmiyorum biz burda evlenecekler olarak burdayız 2010 gelinleri olarak annemiz evde kaldık diye baskı yaptığı için burda değilizforumda böyle bir kural yok, talihsiz derdıne ortak oldum yorum yaptım gene yaparım nasılsa belli basına ıyı seyler gelmıyor gıbı görunuyor, ama dedim ya allah kurtarsın seni.ya da belki hakettıgını yasıyorsundur. allahın işine karışılmaz...
günaydın kızlarr,
cadısıla dün nolmus ya,fakir edebiyatına maruz kalmıssın kaydirigubbakcemile3
çok güldüm okurkene
günaydın gelin:1hug:cikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?