- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.361
günaydın canım..kına ..falan cnm :hulya:Cümleten günaydın gelinler.
muhabbeti kaçırdım,neler kaynattınız ?
Bu arada kızlar dün provam vardı,gittim ve bu kez tam olarak içime sindi,harika olacak inşallah gelinliğim.
Ama bu kez yanımda nişanlım da vardı,görmüş oldu beni gelinlikle,düşüp bayılacaktı nerdeyseohaoldumsmile
Bu arada Arsecimm dün bi fotoğrafçı buldum Aylin Çiftçi diye Googleda fotoğraf çekmecesi yaz çıkıyo zaten harika çekimler yapmış ve fiyat listesini yolladı bana şok oldumm hemen randevu almak istedim ama benim düğün günümde doluymuş ağlıcam nerdeyseee çok üzüldüm yaaaa mafoldumben Bi şansını dene istersen belkim 27sinde boştur boshayallersmile Fiyat listesini mesaj atıyım sana ...
mutlaka bekliyorum listeyi hemen atarsan sevinirim.Bende serhan serter le tekrar görüştüm fiyatı indirdi yerimseniben gelin görüşelim ortak noktayı buluruz falan gibi konuştuk.ama daha iyisini bulursam neden olmasın :uhm:
Günaydın Durucum hoşgedin.
Ya bir şey soracağım ben sana.
Duru kendi ismin mi,yoksa nickin mi?
Çok seviyorum da bu ismi:kedi:
a.s.
günaydın cnm nabersin..yerimseniben
Kızlar işte kınada böyle bir şey düşünüyorum saç modeli olarak.
Bu arada kızlar dün provam vardı,gittim ve bu kez tam olarak içime sindi,harika olacak inşallah gelinliğim.
Ama bu kez yanımda nişanlım da vardı,görmüş oldu beni gelinlikle,düşüp bayılacaktı nerdeyseohaoldumsmile
Facebookta sayfaları var ordaki fotoğrflarını incelemiştim ben güzel kareleri var . Ve hikaye albümü yapıyo. Yurtdışında bu işin eğitimini almış biri ... Ben beğendim ama sen bilirsin yinede ..kaydirigubbakcemile5
kızlar niye konuşmuyorsunuz yahu
herkes geçmiş mi okuyor kaydirigubbakcemile3
komisyon 00/12 ne demek mesela anlayan varmı hiç?aklinialirimsmile
Lindadrk inceledim siteyi, hemen mail attım müsait olduğunuzda görüşmek isterim diye, bakalım bekliyorum.inşallah boştur, çünkü bunuda çok beğendim bayanssulusmile
şeker adamlar acayip komisyon alıyolar,1500 tl olan bir ev için 800 tl komisyon istemiş şer....zler
şeker adamlar acayip komisyon alıyolar,1500 tl olan bir ev için 800 tl komisyon istemiş şer....zler
neeakannehir
yani bir aylık kira gibi bişey alıyor onlarda öylemi canım:uhm:
Burdakilerde 1 kira bedeli alıyolar alsanaalsanasmile Ama nişanlım vermem ben onlara o parayı ayarlarım diyo bakalım nolcakkaydirigubbakcemile3
500 tl kil evden ne kadar alırlar acababoshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?