2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bu arada Arsecimm dün bi fotoğrafçı buldum Aylin Çiftçi diye Googleda fotoğraf çekmecesi yaz çıkıyo zaten harika çekimler yapmış ve fiyat listesini yolladı bana şok oldumm hemen randevu almak istedim ama benim düğün günümde doluymuş ağlıcam nerdeyseee çok üzüldüm yaaaa mafoldumben Bi şansını dene istersen belkim 27sinde boştur boshayallersmile Fiyat listesini mesaj atıyım sana ...

Cümleten günaydın gelinler.
muhabbeti kaçırdım,neler kaynattınız ?
günaydın canım..kına ..falan cnm :hulya:

oo hade gözün ay dın o zaman..
seninde bacakların titremiştir dimi..bende öyle oldu çünkü çok heycanlıydı ya

mutlaka bekliyorum listeyi hemen atarsan sevinirim.Bende serhan serter le tekrar görüştüm fiyatı indirdi yerimseniben gelin görüşelim ortak noktayı buluruz falan gibi konuştuk.ama daha iyisini bulursam neden olmasın :uhm:

Facebookta sayfaları var ordaki fotoğrflarını incelemiştim ben güzel kareleri var . Ve hikaye albümü yapıyo. Yurtdışında bu işin eğitimini almış biri ... Ben beğendim ama sen bilirsin yinede ..kaydirigubbakcemile5

kıslar emlakçılar ne kadar ücret alıyorlar ..komisyon falan ne kadar bilginiz varmı????n:uhm:

Günaydın Durucum hoşgedin.
Ya bir şey soracağım ben sana.
Duru kendi ismin mi,yoksa nickin mi?
Çok seviyorum da bu ismi:kedi:

Teşekkür ederim cnm bnm yaa
Bende çok seviyorum bu ismi
Uzun zamandır da kullanıyorum bu nicki
Hatta değiştircektim bi ara
Gerçek ismim değil yani cnm
Benim en çok beğendiğim isimler arasında Bade var
Ama onunda anlamı hoş değil
Şarap anlamına geliyormuş sanırım :sinifsinif:

a.s.
günaydın cnm nabersin..yerimseniben

İyiyim tatlım sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

Kızlar işte kınada böyle bir şey düşünüyorum saç modeli olarak.

Bence güzel cnm eğer düğünde topuz düşünüyorsan kınada yarı salık olarak bu model düşünülebiliryerimseniben

Fotolarını bizimle de paylaş tatlım ya fikir olsun yorumda yapalımhihoyyyt

hemen inceliyorum. mükemmel fiyatlar. Aslında anlamam bu konudan, sen beğendiysen mutlakaki iyidir. sadece benim için ısınmam ve rahat olmam yani şu elektrik denen şey önemli. mesela serhan beyde telefonda konuşurken bile o elektriği aldım.o yüzden şartları zorluyodum onu düşünüyodum,çok daha uygun fiyata aynı işi yapıyosa neden olmasın hadi inşallah :Saruboceq:

İyiyim tatlım sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

bende iyiym canım gayet bayanssulusmilesagolasınyerimseniben
[

Lindadrk inceledim siteyi, hemen mail attım müsait olduğunuzda görüşmek isterim diye, bakalım bekliyorum.inşallah boştur, çünkü bunuda çok beğendim bayanssulusmile

Lindadrk inceledim siteyi, hemen mail attım müsait olduğunuzda görüşmek isterim diye, bakalım bekliyorum.inşallah boştur, çünkü bunuda çok beğendim bayanssulusmile

Evett cnm yaa bende çok beğendimm ( O gün çekimim var malesef dedi. Ama tekrar mail attım eğer tüm gün değilse çekiminiz sadece 2-3 saatlik dış mekanda kabul diye inşallah boşturr eyvahedigeldismile Ayrıca beğenmene de sevindimm .Ama hakkını yememek lazım orjinal kareler yakalamış .Bizimkilerde fotoğrafçı çok zaten başta abim bide çok yakın bi arkadaşım ee bide benim var makinem. Profesyonel çekimci çok o yüzden sadece dış mekan olsada olur dierlerini bizimkiler halleder boshayallersmile
Benim sözümde çok komik olmuştu erkek tarafı geldiğinde çok şaşırmıştı basın gibi burası maşşallah demişlerdi kaydirigubbakcemile3 Kocaman makineler şak şak şak çekiyolar hiç durmadan. Sözümde aynı böyle hikaye olmuştu çok güzelll 2000e yakın fotoğraf var :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…