2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ne güzel yaa, bizde herkes çok hevesli çekmeye ama nedense hiçbiri çekemiyo. ne nişanda nede sözde kimsenin doğru düzgün karesi yok,ama elimizde çoookk fotoğraf :roflol:
sadece amcam profesyonel çekim yapıyo hobi olarak,oda sadece birkaç kare çekiyo çünkü ben amcayım fotoğrafçı gibi dolanamam ağırlığım olmalı diyo :roflol:

aslında eve extradan kattıkları hiç bişey yok canım sadece öle bi düzen var işte.. biz ev ararken emlakçıyla uğraşmayalım diye çok çalıştık :)) sahibinden.com daki tüm ilanları taradık özellikle sahibinden verilmiş ilanlarılisteledik ve sonunda aradığımızı bulduk tavsiye ederimm :))

Kızlaaaaaar ben çıkıyim bari başka konulara gidiyim ya
Emlak işlerinden hiç anlamıyorum çünküüükaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin kızlar size

eee adresi versin biz gideriz canım..olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

ev sahibiyle görüşürk:roflol:

Ev sahibi zaten herkesle muhattap olmak istemediği için emlakçıya veriyo o ilgilensin bulsun diye . Ciddi biri çıkarsa zaten direk ev sahibi devreye giriyo vereliniortak

onuda deniyim o zaman...

emlakçıyl şöyle oluyor sanırım..
ev sahibi emlekçıyla sözleşme yapıyor..sadece emlakçını getirdigi kişiler eve bakıyor..
dogrumuyum..

Ben sahibinden.com adresine çok baktım ama sahibinden hiç ilan yok,artık düzen böyle olmuş. adamlar emlakçıya veriyolar uğraşmıyolar,ev sahiplerinin bir kaybı olmuyo

Benim abimi görsen koltuk sandalye tepelerinde dolanıyodu kare yakalamak için kaydirigubbakcemile3 Takı söz kesme olayı bittiğinde içeri geçmiştik ordada ben aldım makinemi elime nişanlımı çekmiştim artist artisttkene sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

Herkes diyoki bana sen şimdi düğünde gelinlik üstünde boynunda Nikon dolanırsan hiç şaşırmıcaz kaydirigubbakcemile3 Napim görünce dayanamıyorumm ikinci aşkımda o benim :asigim: Nişanlım kıskanıyo bazen şu makineye gösterdiğin özeni alakayı bana göstermiyosun diye kaydirigubbakcemile3

Cnm işte evi buldunmu sadece kirasını düşünmüyosun onu anlatmaya çalışıyorum. Hem emlakçısına veriyosun hem depozit veriyosun. Ev bulunca 500 vericez tutucaz olmuyo yani onu diyorumvereliniortak

tabi canım onu biliyorum...
depozito vermek bizim karımıza zaten.. onda no problem...
emlakçıya işte haybeye gibi geliyor..napalım el mahkum olabilir belki:hulya:

Ayy ne güzel yaa, Benim bütün foto larda gözlerim kırmızı çıkıyo :roflol:
bakalım nolacak :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…