- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.381
300 400 alırlar yine kesin
300 400 alırlar yine kesin. Bide deposit olayı var malum...
ne kadar sacma bir sistem degilmi?
100tl alın yol alın kardeşim..:mymeka:
herkesee merhabaaa :))
evet kızlarr emlakçılarr öle en az 1 kira komisyon alıyolarr..
depozit ev sahibine canım.. ona ne
100 tl alıcak olsalar tenezzül edip kalkıp evi bile gezdirmezler
Evett cnm yaa bende çok beğendimm( O gün çekimim var malesef dedi. Ama tekrar mail attım eğer tüm gün değilse çekiminiz sadece 2-3 saatlik dış mekanda kabul diye inşallah boşturr eyvahedigeldismile Ayrıca beğenmene de sevindimm .Ama hakkını yememek lazım orjinal kareler yakalamış .Bizimkilerde fotoğrafçı çok zaten başta abim bide çok yakın bi arkadaşım ee bide benim var makinem. Profesyonel çekimci çok o yüzden sadece dış mekan olsada olur dierlerini bizimkiler halleder boshayallersmile
Benim sözümde çok komik olmuştu erkek tarafı geldiğinde çok şaşırmıştı basın gibi burası maşşallah demişlerdi kaydirigubbakcemile3 Kocaman makineler şak şak şak çekiyolar hiç durmadan. Sözümde aynı böyle hikaye olmuştu çok güzelll 2000e yakın fotoğraf var :lepi:
Zaten emlakçıyla alakası var diye sölemedim cnm. Ev tutarken bi de ek olarak o masraf var diye dedim yerimseniben
eee adresi versin biz gideriz canım..olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
ev sahibiyle görüşürk:roflol:
aslında eve extradan kattıkları hiç bişey yok canım sadece öle bi düzen var işte.. biz ev ararken emlakçıyla uğraşmayalım diye çok çalıştık :)) sahibinden.com daki tüm ilanları taradık özellikle sahibinden verilmiş ilanlarılisteledik ve sonunda aradığımızı bulduk tavsiye ederimm :))
ek olarak masraf..:uhm:
Ev sahibi zaten herkesle muhattap olmak istemediği için emlakçıya veriyo o ilgilensin bulsun diye . Ciddi biri çıkarsa zaten direk ev sahibi devreye giriyo vereliniortak
ne güzel yaa, bizde herkes çok hevesli çekmeye ama nedense hiçbiri çekemiyo. ne nişanda nede sözde kimsenin doğru düzgün karesi yok,ama elimizde çoookk fotoğraf :roflol:
sadece amcam profesyonel çekim yapıyo hobi olarak,oda sadece birkaç kare çekiyo çünkü ben amcayım fotoğrafçı gibi dolanamam ağırlığım olmalı diyo :roflol:
Cnm işte evi buldunmu sadece kirasını düşünmüyosun onu anlatmaya çalışıyorum. Hem emlakçısına veriyosun hem depozit veriyosun. Ev bulunca 500 vericez tutucaz olmuyo yani onu diyorumvereliniortak
Benim abimi görsen koltuk sandalye tepelerinde dolanıyodu kare yakalamak için kaydirigubbakcemile3 Takı söz kesme olayı bittiğinde içeri geçmiştik ordada ben aldım makinemi elime nişanlımı çekmiştim artist artisttkene sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3
Herkes diyoki bana sen şimdi düğünde gelinlik üstünde boynunda Nikon dolanırsan hiç şaşırmıcaz kaydirigubbakcemile3 Napim görünce dayanamıyorumm ikinci aşkımda o benim :asigim: Nişanlım kıskanıyo bazen şu makineye gösterdiğin özeni alakayı bana göstermiyosun diye kaydirigubbakcemile3
Ayy ne güzel yaa, Benim bütün foto larda gözlerim kırmızı çıkıyo :roflol:
bakalım nolacak :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?