canim ben 57 bolgesindeyim metzde tedevi oluyorum sen nerdesin insallah hersey yolunda gider ve hamis olursunMerhaba deryam.
Bende fransa'da yasiyorum.
Biz burda tedavi görücez sorun esimde. Subat ayinda ameliyat olucak sperm bulunursa tüp bebek yapacaklar.
Siz hangi sehirde tedavinizi gôrüyorsunuz
canimcim insallah 6.denemende RABBIM yuzunu guldurur dualarim seninlebuyrunnnnnnnnn
deryacım bende almanyada meslek lisemi yarım bırakıp 17 yaşımda 1993 te evlendim o gün bu gündür doktor doktor uğraşıyorum doktor listem bayağı kabarık....en son semra kahramanda neler yapılmı sana böyle dedi..bende sayfada çok az yer kaldı onuda siz doldurun tamam olsun inşallah bebeğim olsun dedim güldü....şimdi anlatmaya başlayayım hap tedavileri...7 aşılama.....3 laparoskopi.ameliyatı.....1 histereskopi........2 rahim filmi.......2 ankara.1 istanbul.1dondurulmuş embr.istanbul.........1 kayseri sevgi hast. nasıl ama 6.tüpbebek ocakta ama önce 4aralıkta laparoskopi soltüp alınacak slm
canim olabilirmi acaba ama benim istanbuldaki arkadaslarimin hepsinin bebisi varrbütün sitedeki kızlara........bir tezim var...........ben bunu etrafımda kayseride çok görüyorum ve dikkatimi çekiyor..........neden hep 1976 dogumlu erkek ve bayanların çocukları olmuyor...acaba neden sizce nasıl
canim ekliyorum listeye umarim hersey gonlunce olurkimse girmiyor galiba sayfaya bende listeye dahil olmak istemiştim..
canim ekliyorum listeye umarim hersey gonlunce olur
günaydın
günaydın
sell sayfayıı yenile canım.....
yine son sayfaya..26... giremiyorum
canım ınsallah 2010 da anne olursun ben yardımcı olamayacagım ama dıder arkadaslar yardımcı olurlar ama senı lısteye eklıyorumarkadaşlar bende düşünüyorum 2010 da anne olmayı allah nasip ederse.ama bu konuda sıfırım yani hastane filan çok iyi bilmiyorum. Ist.avrupa yakasındayım.yardımınıza ihtiyacım var
INSALLAH canim hersey gonlunce olsunbende varım ocak gibi umarım 2010 annesi olurum ankara mayayı düşünüyorum
CANLARIM LISTEMIZIN SON HALI EKSIK VE YA YANLISLIK VARSA SOYLEYIN IKINCI HAMISIMIZ KIM OLACAK BAKALIM
1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz
özlemcim öncelikle tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. bu arada dikkat ettim listede senden sonra ben varım inşallah senden sonra da ben normal yoldan hamile kalırım.yerimseniben.aslında dileğim listedeki tüm arkadaşlarımla beraber hamile kalabilmek hayırlısıyla inşallah..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?