2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canimcim insallah 6.denemende RABBIM yuzunu guldurur dualarim seninle

bütün sitedeki kızlara........bir tezim var...........ben bunu etrafımda kayseride çok görüyorum ve dikkatimi çekiyor..........neden hep 1976 dogumlu erkek ve bayanların çocukları olmuyor...acaba neden sizce nasıl
canim olabilirmi acaba ama benim istanbuldaki arkadaslarimin hepsinin bebisi varr

CANLARIM LISTEMIZIN SON HALI EKSIK VE YA YANLISLIK VARSA SOYLEYIN IKINCI HAMISIMIZ KIM OLACAK BAKALIM

1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz

ben bu sayfayı hemen açamıyorum ingilizce yazıyla anladığım kadarıyla pencere açılmıyor diyor. dünkü mesajlarda neden bugün yazıyor.son sayfayı tıklıyorum 21. sayfada kalıyorum. lütfen biriniz açılış sırasını yazarmı.aslında iyi bir internet kurduyum ama bu kk yı bir türlü çözemedim slm. hemen yazarmısınız..............

deryam76 teşekkür ederim listemizin maşallahı var 23 numarayada 74 kiloyla ben çok güzel oturmuşum.inşallah hepimiz hamile çıkarız bu listeden.ama benim önce 04.12 de ameliyatımı olayımda inşallah

arkadaşlar bende düşünüyorum 2010 da anne olmayı Allah nasip ederse.ama bu konuda sıfırım yani hastane filan çok iyi bilmiyorum. ist.avrupa yakasındayım.yardımınıza ihtiyacım var

arkadaşlar bende düşünüyorum 2010 da anne olmayı allah nasip ederse.ama bu konuda sıfırım yani hastane filan çok iyi bilmiyorum. Ist.avrupa yakasındayım.yardımınıza ihtiyacım var
canım ınsallah 2010 da anne olursun ben yardımcı olamayacagım ama dıder arkadaslar yardımcı olurlar ama senı lısteye eklıyorum

özlemcim öncelikle tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. bu arada dikkat ettim listede senden sonra ben varım inşallah senden sonra da ben normal yoldan hamile kalırım.yerimseniben.aslında dileğim listedeki tüm arkadaşlarımla beraber hamile kalabilmek hayırlısıyla inşallah..:Saruboceq:

amın canım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkurler dılıyorum en kısa surede sızınde hayırlı haberlerınızı alırım ayagımı suruyorum bakalım sıra kım de:uhm: ayrıca 25 ınde dr gıdıyoruz
bebısımın kalp atısları ıcın lutfen dualarınızı esırgemeyınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…