2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Nurrsen acıbadem hastanesi çok iddialı ..ilki 3700 2.denemede %50 indirim 3.deneme bedava ve ödemelerde kredi kartı geçerli 4 taksit bonusa Ben karar verdim bursa acıbadem hastanesini çok betediyorlar

özlemcim çok güzel bir haber gözün aydın listenin ilk hamişi
hayırlı olur inş.

merhaba bende 2010 yılında tüp bebek düşünüyorum fakat nerede yaptıracağım konusunda
kararsızım ayrıca fiyatlarıda çok yüksek sizler nerelerde yaptırıyorsunuz
canim yer konusunda yardimci olamicam ama inandigim bir tek sey o da bebisin gelecegi varsa nerde olursa olsun tutuyo bu listeye senide ekliyorum burda paylasalim duygularimizi bellimi olur ikinci hamis sen olursun belki

merhaba kızlar bende 2010 yılının ocak ayında tüp bebek için start veriyorum...benide listeye ekleyin hepimiz yaşadıklarımızı tecrübelerimizi paylaşalım hamile olan özlem arkadaşımızı da tebrik ederim acaba niçin tüp bebek istemiştiniz ama allahım mucizesini gösterdi ve kendiliğinden oldu...

bende ileri endo hastasıyım klomenle 2 ameliyat geçirdim ve klomenle 2 aşılama ...raporumuz olmadığı için hapı seçtik şimdi de özel bir merkezle anlaştık..keşke bursa daki hastane gibi izmirde de olsa ne güzel 2. %50 üçüncü bedava oh valla yakın olsa bursaya giderim...

kızlar birde sorum var cevaplarsanız çok sevinirim mikro ne demek tüp bebek ne demek gittiğim merkez sana mikro yapıcaz dedi ben tüp bebek zannettim halbuki o kadar çok araştırdım sorularla adamı boğdum ki bu ne dememişim şimdi bakıyorum da kimi arkadaşlar birbirlerine mikro yaptır tüp bebek yaptırma falan diyorlar..arasında ne fark var..

canim yer konusunda yardimci olamicam ama inandigim bir tek sey o da bebisin gelecegi varsa nerde olursa olsun tutuyo bu listeye senide ekliyorum burda paylasalim duygularimizi bellimi olur ikinci hamis sen olursun belki

deryam76 merhaba nasılsın sendemi 76 doğumlusun bende 76 mayıs 27 almanya doğumluyum senin tedavi sürecin nasıl nezama nerde paylaşalımmı ben memorialdeyim inşallah ocak ayı gibi....... beni listeye 2 kere yazmıssın........hayırdır.........tüpbebekte ikiz üçüz dördüz tamamda...........sen beni2 kere yazdıgına göre ben 1 tüpbebekte ikiz tüpbebekmi olacağım acama..........şaka........ yazarsan sevinirim iyi akşamlar............

canim ben de 76 EYLUL istanbul dogumluyum 2005 yilinda evlendim esim fransada calistigi icin mecbur fransaya geldim bir yil sonra cocuk olmayinca tevaviye basladik burdaki doktorlar hic bir sorun olmadigini sadece ilac tedavisiyle hamile kalacagimi soylediler fakat bir turlu olmadi gecen sene ekim ayinda turkiyeye izne gittigimizde orda kadikoy sifa hastanesinde ilk tup bebek denemesi yaptik ve bu tedavi sayesinde yumurta rezervlerimde azalma oldugunu ogrendik bir yumurtam olmustu oda dollendi fakat tutunamadi turkiyedeki doktorumdam bu konuyla ilgili rapor aldim ve burdaki doktoruma getirdim o da hic beklemeden burda tup bebek yapalim dedi haziran ayinda ikinci tup bebekde negatifle sonuclandi gecen ayda ucuncuyu denedik dondurulmuslarla oda husran oldu bakalim ocak ayinda randevum var ne olacak benim hikayem bu......................sen kismetlisin demekki iki kere yazmisim insallah ikiz ucuz dorduz bollll saglikli sihhatli bebislerin olurrrr

Merhaba deryam.
Bende fransa'da yasiyorum.
Biz burda tedavi görücez sorun esimde. Subat ayinda ameliyat olucak sperm bulunursa tüp bebek yapacaklar.
Siz hangi sehirde tedavinizi gôrüyorsunuz

buyrunnnnnnnnn
deryacım bende almanyada meslek lisemi yarım bırakıp 17 yaşımda 1993 te evlendim o gün bu gündür doktor doktor uğraşıyorum doktor listem bayağı kabarık....en son semra kahramanda neler yapılmı sana böyle dedi..bende sayfada çok az yer kaldı onuda siz doldurun tamam olsun inşallah bebeğim olsun dedim güldü....şimdi anlatmaya başlayayım hap tedavileri...7 aşılama.....3 laparoskopi.ameliyatı.....1 histereskopi........2 rahim filmi.......2 ankara.1 istanbul.1dondurulmuş embr.istanbul.........1 kayseri sevgi hast. nasıl ama 6.tüpbebek ocakta ama önce 4aralıkta laparoskopi soltüp alınacak slm

canım bu arada sebebsiz infertiliteyim ama olmadı eşim normal harcadığım paraların psikolojimin bozulması panik atak hastası olmamda cabası

bütün sitedeki kızlara........bir tezim var...........ben bunu etrafımda kayseride çok görüyorum ve dikkatimi çekiyor..........neden hep 1976 dogumlu erkek ve bayanların çocukları olmuyor...acaba neden sizce nasıl

Merhaba.

ılk tüp bebek denememizi Prof.Dr.Erol Tavmergen'in yönetimindeki Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde yaptık. Erol Bey'i bir kez görebildik. Tüm işlemleri yardımcı doktor ve hemşireler yaptı. ılgi, bilgilendirme sıfırdı. Zorla!, çok büyük ısrarla Erol Bey ile görüşmeyi başarıp, neden negatif sonuç aldığımızı sorduğumuzda bize çocuk sahibi olmamızın zor olduğunu belirten bir konuşma yaptı.

Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde benden 2 adet yumurta alındı. Hiçbiri döllenemedi.

ınternette yapmış olduğumuz araştırmada ABD'de konusunda birçok defa "en iyi doktorlar" ödülü sahibi Prof.Dr.Aydın Arıcı Bey'i bulduk.Kendisine e-posta attık. Birkaç gün sonra bizzat kendisi bizi telefonla aradı, dilersek ıstanbul'daki Johns Hopkins hastanesinde bizi muayene edebileceğini belirtti.

Henüz ilk görüşmemizde aradaki dağlar kadar farkı gördük. Tedavinin süresi, kullanılan ilaçlar, takip ve bilgilendirme, hemşire ve diğer doktorların yönlendirmesi, ücret talebi konusunda bambaşka bir yaklaşım ile karşılaştık.

Johns Hopkins'de benden 12 yumurta alındı. 9 tanesi döllendi. Üstelik tek yumurtalığa sahibim.

Şimdi biri kız diğeri erkek olmak üzere ikiz bebek sahibiyim.

Nacizane önerim, imkanınız varsa vaktinizi, paranızı, enerjinizi, umudunuzu harcamayın.
ımkanınız varsa hem daha ucuz hem de her yönüyle 1.sınıf ve profesyonel bir ekip ile deneme yapınız.

Eğer bana sormak istediğiniz bir soru varsa özel mesaj ile e-posta adresimi gönderebilirim.

ızmir'den bir anne.

kızlar ocak ayındaki tedavimde semra hanım takibinde burda ol dedi ......ben hep daha önceleri takibimi şehrimde yaptırıp faxlıyordum..şimdi nerde ucuza konaklarım çünkü test gününe kadarda istanbulda kalmak istiyorum..mobilyalı bir daire...... şişlide.. yardımcı olurmusunuz...bu sitede çok mutluyum ama son sayfayı açamıyorum hemen yazdıklarımı göremiyorum nasıl olacak hep 2010da tp bebek bölümünü tıklıyorum

buyrunnnnnnnnn

cin135 mrb özürdilerim ben özel msj gönderecegim zannettim. sizin mesajınızı e postanızı bekleyecegim kaç dogumlusunuz slm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…