canim yer konusunda yardimci olamicam ama inandigim bir tek sey o da bebisin gelecegi varsa nerde olursa olsun tutuyo bu listeye senide ekliyorum burda paylasalim duygularimizi bellimi olur ikinci hamis sen olursun belkimerhaba bende 2010 yılında tüp bebek düşünüyorum fakat nerede yaptıracağım konusunda
kararsızım ayrıca fiyatlarıda çok yüksek sizler nerelerde yaptırıyorsunuz
özlemcim çok güzel bir haber gözün aydın listenin ilk hamişi
hayırlı olur inş.
canim yer konusunda yardimci olamicam ama inandigim bir tek sey o da bebisin gelecegi varsa nerde olursa olsun tutuyo bu listeye senide ekliyorum burda paylasalim duygularimizi bellimi olur ikinci hamis sen olursun belki
canim ben de 76 EYLUL istanbul dogumluyum 2005 yilinda evlendim esim fransada calistigi icin mecbur fransaya geldim bir yil sonra cocuk olmayinca tevaviye basladik burdaki doktorlar hic bir sorun olmadigini sadece ilac tedavisiyle hamile kalacagimi soylediler fakat bir turlu olmadi gecen sene ekim ayinda turkiyeye izne gittigimizde orda kadikoy sifa hastanesinde ilk tup bebek denemesi yaptik ve bu tedavi sayesinde yumurta rezervlerimde azalma oldugunu ogrendik bir yumurtam olmustu oda dollendi fakat tutunamadi turkiyedeki doktorumdam bu konuyla ilgili rapor aldim ve burdaki doktoruma getirdim o da hic beklemeden burda tup bebek yapalim dedi haziran ayinda ikinci tup bebekde negatifle sonuclandi gecen ayda ucuncuyu denedik dondurulmuslarla oda husran oldu bakalim ocak ayinda randevum var ne olacak benim hikayem bu......................sen kismetlisin demekki iki kere yazmisim insallah ikiz ucuz dorduz bollll saglikli sihhatli bebislerin olurrrrderyam76 merhaba nasılsın sendemi 76 doğumlusun bende 76 mayıs 27 almanya doğumluyum senin tedavi sürecin nasıl nezama nerde paylaşalımmı ben memorialdeyim inşallah ocak ayı gibi....... beni listeye 2 kere yazmıssın........hayırdır.........tüpbebekte ikiz üçüz dördüz tamamda...........sen beni2 kere yazdıgına göre ben 1 tüpbebekte ikiz tüpbebekmi olacağım acama..........şaka........ yazarsan sevinirim iyi akşamlar............
canim ben de 76 EYLUL istanbul dogumluyturkiyeye izne gittigimizde orda kadikoy sifa hastanesinde ilk tup bebek denemesi yaptik ve bu tedavi sayesinde yumurta rezervlerimde azalma oldugunu ogrendik bir yumurtam olmustu oda dollendi fakat tutunamadi turkiyedeki doktorumdam bu konuyla ilgili rapor aldim ve burdaki doktoruma getirdim o da hic beklemeden burda tup bebek yapalim dedi haziran ayinda ikinci tup bebekde negatifle sonuclandi gecen ayda ucuncuyu denedik dondurulmuslarla oda husran oldu bakalim ocak ayinda randevum var ne olacak benim hikayem bu................bollll saglikli sihhatli bebislerin olurrrr
Merhaba.
İlk tüp bebek denememizi Prof.Dr.Erol Tavmergen'in yönetimindeki Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde yaptık. Erol Bey'i bir kez görebildik. Tüm işlemleri yardımcı doktor ve hemşireler yaptı. İlgi, bilgilendirme sıfırdı. Zorla!, çok büyük ısrarla Erol Bey ile görüşmeyi başarıp, neden negatif sonuç aldığımızı sorduğumuzda bize çocuk sahibi olmamızın zor olduğunu belirten bir konuşma yaptı.
Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde benden 2 adet yumurta alındı. Hiçbiri döllenemedi.
İnternette yapmış olduğumuz araştırmada ABD'de konusunda birçok defa "en iyi doktorlar" ödülü sahibi Prof.Dr.Aydın Arıcı Bey'i bulduk.Kendisine e-posta at
İmkanınız varsa hem daha ucuz hem de her yönüyle 1.sınıf ve profesyonel bir ekip i
sevgili cin135 size güzel bir özelmesaj yazmıştım ama 50 msj doldurmam gerekiyormuş gönderemedim allah size yavrularınızla uzunnnnnnnn ömür saglık sıhhat versin inanın bende mutlu oldum ilginize tşk ederim bilgilrinizi heyecanla bekleyecegim slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?