2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım boyumda uzun değil......1 60 boyum.......senin boyun kaçç??bu arada aramıza hoşgeldin......

hoşbulduk
173 boyum ama kilo sorun olurmu merak ettim veya ne gibi sorunlar olur vs vs
çokkk heyecanlıyımmm
bi kızım var ikincisini tüp bebek yapacaz kızım normal oldu kanallar kapalı sadece tüple oluyo sadece bakalım merak ediyorum neler yaşacaz

opuyorumnanaktan

bende tebrik ederim allah tamamına sağlıkla erdirsin bende o listedeyim inşallah bendede hamile yazar sadece hangi merkezde nezaman yaptırdın bilgi verirsen sevinirim ben bu sitede olmaktan çok mutluyum çünkü görünmeyen bir sevgi var herkese selam

inşşşş nevincim......gelsinde banaaa ben sporr yaparımmm bebeklerimleee.......
heralde resimdekide kzınn allah bağışlasınn........

selam kizlar
bizde 2010da tedavi'ye baslayip esimde hücre bulunursa tüp bebek yaptircaz
hayirlisi olsun

kızlar ben hamıleyım lıstede hamıs yazabılırsınız ay cok heyecanlıyım allah sızede nasıp etsın ıns
AY CANIM HAYIRLI OLSUN COKKKK SEVINDIM SIFTAH SENDEN BEREKET ALLAHDAN diyelim bu liste bol hamisli bir liste olsun biraz anlatlasana neler yaptin bu arada bilgi olur

kızlar ayagımı suruyorum hepınızın guzel haberlerınızı beklıyorumopuyorumnanaktan

sagol canım dılıyorum allah bu guzel haberı vermeyı kucagınıza almayı hepınıze nasıp etsın RABBIM amıııın:Saruboceq:
AY CANIM HAYIRLI OLSUN COKKKK SEVINDIM SIFTAH SENDEN BEREKET ALLAHDAN diyelim bu liste bol hamisli bir liste olsun biraz anlatlasana neler yaptin bu arada bilgi olur

mart gıbı tedavıye baslamayı planlıyorduk ama allah ım mucızesını kendı gonderdı yanı kendım kalmısım rabbımın mucızesı ıste allah hepınıze nasıp etsın ınsopuyorumnanaktan

Ooyyyy oyyyy Özlemim ne güzel habar bu hayırlı günde güzel haber almak harika bir duygu canım Sağlıklı Kucağına almayı Diliyorum

merhaba bende 2010 yılında tüp bebek düşünüyorum fakat nerede yaptıracağım konusunda
kararsızım ayrıca fiyatlarıda çok yüksek sizler nerelerde yaptırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…