canım boyumda uzun değil......1 60 boyum.......senin boyun kaçç??bu arada aramıza hoşgeldin......
amıııın
senin kilon sorun olmaz canım.......
selam kizlar
bizde 2010da tedavi'ye baslayip esimde hücre bulunursa tüp bebek yaptircaz
hayirlisi olsun
selam kizlar
hayirlisi olsun
canım tedavın hayırlı olsun senıde eklıyorum lısteyeslmlar bende aralıkta tedaviye başlıyorum transfer 2010 geliyor sanırım
bende aranıza katılıyorum..
AY CANIM HAYIRLI OLSUN COKKKK SEVINDIM SIFTAH SENDEN BEREKET ALLAHDAN diyelim bu liste bol hamisli bir liste olsun biraz anlatlasana neler yaptin bu arada bilgi olurkızlar ben hamıleyım lıstede hamıs yazabılırsınız ay cok heyecanlıyım allah sızede nasıp etsın ıns
canim insallah hersey yolunda gider ve seninde adinin karsisinda hamis yazar listeye senide ekliyorummselam kizlar
hayirlisi olsun
]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM
ve LISTEMIZ
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 sel76
28 nevin_
29 espoir_fr
AY CANIM HAYIRLI OLSUN COKKKK SEVINDIM SIFTAH SENDEN BEREKET ALLAHDAN diyelim bu liste bol hamisli bir liste olsun biraz anlatlasana neler yaptin bu arada bilgi olur
opuyorumnanaktan
bende tebrik ederim allah tamamına sağlıkla erdirsin bende o listedeyim inşallah bendede hamile yazar sadece hangi merkezde nezaman yaptırdın bilgi verirsen sevinirim ben bu sitede olmaktan çok mutluyum çünkü görünmeyen bir sevgi var herkese selam
selam kizlar
hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?