2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar benıde ekleyın 2. acılamamı bu ay yaptıracam 2010 tup bebek yaptıracam olmazzsa tabiii inşallah olur ALLAH hepımıze nasıp etsın

bir gün kaldı sadece güzel haberle gelencen inş canım

nasilsiniz kizlar simdilik hersey yolundami
kizlar ya benim boyum 1 68 kilom 72 benim acil kilo vermem lazim biliyorum ama yapamiyorum ne yapmam lazim benim canim hep yemek istiyor valla kizimda sagolsun ne bulsa getiriyor beraber yiyoruz kaydirigubbakcemile3 bu arada kizim 6 yasinda ellerinizden oper teyzeleri .....
kizimda 57 kiloyla hamile kalip 71 le dogum yapmistim 2 sene sonra filan normal kiloma gelmistim ama bu tup bebek beni 2 senede baya kilo aldirdi ya ne yapicam ben bana bi fikir verin opuyorumnanaktan

yani 71 le doğum yaptın şuan 72 kilosun 6 sene hiç değişmemiş kilon :))
ne güzel söylüyorsun bak yiyorum :)) ii yemene karşı aynı kilonu korumuşsun ozman yeme vereblirsin kesin
o cadı kızınla yiyeceğine aç müzik oynayın çok işe yarıyo yani kibar oynama değil :))) tempo yüksek olmalı ....
sen neden tüp bebek yapıyon sorun ne canım

ahhhh canım bu memleket soguk ınsan sankı sogukda daha fazla yıyo bırde tedavı ılaclar ıstah acıyo allah yardımcımız olsun

yok be gulum nerde ben dogumdan sonra 57 kiloma geri donmustum sonradan bu kiloya ciktim.............canim esim kizim 1 yasindayken kaza gecirdi suanda yuruyemiyor ve bidaha yuruyemicekmis (tabi rabbim bilir)de.........
artik iste canim bu sebepten tup bebek yapmak zorundayim opuyorumnanaktan

anladım çok üzüldüm inş. eşin sağlığına kavuşur önemli olan sağlık takma kiloyu kafaya boşver mafoldumben

Merhaba arkadaşlar ben de 2010 ocak yada şubat ayında 4. denemeyi düşünüyorum fakat hastane konusunda çok kararsızım aranızda umut tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varmı?

Merhaba arkadaşlar ben de 2010 ocak yada şubat ayında 4. denemeyi düşünüyorum aranızda umut tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varmı?

Canım tedavın sımdıden hayırlı olsun ınan hastene konusunda yardımcı olamıcam cunku ben fransadayım senı lısteye eklıyorum topıkdekı arkadaslar yardımcı olacaktır

özlemcim neredesin haberlerini bekliyoruz meraktan çatlatacan bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…