canımcım umarım hersey gonlunce olur bellımı olur dıger ıkı arkadasımız gıbı sende kendılıgınden hamıle kalırsın belkı senıde lısteye eklıyorummrb arkadaşlar bende ocakta tedaviye başlıcam.bende dış gebelik yaşadım tüpümün biri tamamen kapalı diğeride deforme olmuş.öncesinde bu ay laparoskopi yapılacak.dış gebeliğe normal yolla hamile kalmıştım.yaklaşık 8 ay deneme sonucu olmuştu oda.ama tüpler kapalı olunca tüp bebekten başka bi ihtimal olmuyor bizim için.ilk tüp bebek denememiz ocakta olacak inşallah ilk seferde olur.şuan için eşimdede bendede bizim bildiğimiz bir sorun yok.ama tabiki hormon ve kan tahlilleri sonrasıda inşallah herşey yolunda gider.inşallah hepimiz 2010 anneleri oluruz.allah kimseyi bekletmesin evlat hasreti yaşatmasın en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün
canım hayırlı olsun ınsallah ucuncu hamıs sen olcanslm kızlar bugün dra gittim ilk iğneyi hemşireyle yaptık yani başladım bende :))
papatya civanpercemi kaynattım buharında oturdum süt maydanoz buharında oturdum brokolı kürü içtim viks ve adacayı yagı kullandım birde 500 yasın okutuyordum bitmeden hamile kaldıgımı öğrendim
canım yaa tup bebek kilo aldıryormu bu konuyu acarmısın ben iklkez deneyecem ocakta inss yardımcı olursan sevinirimaslen bende yapsamm iyi olurdaaaaa kim yapacakk.....ben bu tüp tedavisinden sonra kilo aldımmmm...gerçi o kadar çok dğill ama yinede eski kiloya inmek çok daha güzel olur.....bende diyet yapmayı düşünüyorummmm ama ne zaman başlarım allah bilirrrr...
aycanisa öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah...benimde dış gebelik sonucu tüpüm tıkalı,iki negatif tüp denemem var...artık yoruldum gerçekten...ama bana umut oldun biliyormusun....LÜTFEN BU YAPTIKLARINI AYRINTILI ANLATIRMISIN...ÖLÇÜSÜ,ZAMANI,NASIL KULLANILDIĞI VS BİRDE ADAÇAYI YAĞI HİÇ DUYMAMIŞTIM CVPLARSAN UYGULAYACAM LÜTFENNNNNNNNNNopuyorumnanaktan
Kızlar nasılsınız ben acupunctura basladım pazartesıde rdv var hastanede ımza falan atılcak tup bebek ıcın nasıp olursa 2 hafta sonrada ıstanbuldan gelıp progesteron ıgneleını alıcam ıns hersey yolunda gıder rabbım yar ve yardımcımız olsun hepınızı optum allaha emanet olun
canim insallah yine kendiliginden hamis olursunherkese merhaba birkac aya bende tup bebegi dusunuyorum sebepsiz inferteliteydik sonra 21 ayda hamile kalmistim ama ucuncu ayin sonunda kalbi durdu bebegimin, yaklasik bes ay oluyor(
bu arada kaymaklim ozelden sana mesaj attim cevaplayabilirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?