2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

papatya civanpercemi kaynattım buharında oturdum süt maydanoz buharında oturdum brokolı kürü içtim viks ve adacayı yagı kullandım birde 500 yasın okutuyordum bitmeden hamile kaldıgımı öğrendim

mrb arkadaşlar bende ocakta tedaviye başlıcam.bende dış gebelik yaşadım tüpümün biri tamamen kapalı diğeride deforme olmuş.öncesinde bu ay laparoskopi yapılacak.dış gebeliğe normal yolla hamile kalmıştım.yaklaşık 8 ay deneme sonucu olmuştu oda.ama tüpler kapalı olunca tüp bebekten başka bi ihtimal olmuyor bizim için.ilk tüp bebek denememiz ocakta olacak inşallah ilk seferde olur.şuan için eşimdede bendede bizim bildiğimiz bir sorun yok.ama tabiki hormon ve kan tahlilleri sonrasıda inşallah herşey yolunda gider.inşallah hepimiz 2010 anneleri oluruz.allah kimseyi bekletmesin evlat hasreti yaşatmasın en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün

R1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. O BIR HAMISSSSSSS
14 moon_sunn
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. O BIR HAMISSSSSSS
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep

RABBIMIN izniyle bu listedeki herkes hamile kalacak

canımcım umarım hersey gonlunce olur bellımı olur dıger ıkı arkadasımız gıbı sende kendılıgınden hamıle kalırsın belkı senıde lısteye eklıyorum

slm kızlar bugün dra gittim ilk iğneyi hemşireyle yaptık yani başladım bende :))

papatya civanpercemi kaynattım buharında oturdum süt maydanoz buharında oturdum brokolı kürü içtim viks ve adacayı yagı kullandım birde 500 yasın okutuyordum bitmeden hamile kaldıgımı öğrendim

aycanisa öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah...benimde dış gebelik sonucu tüpüm tıkalı,iki negatif tüp denemem var...artık yoruldum gerçekten...ama bana umut oldun biliyormusun....LÜTFEN BU YAPTIKLARINI AYRINTILI ANLATIRMISIN...ÖLÇÜSÜ,ZAMANI,NASIL KULLANILDIĞI VS BİRDE ADAÇAYI YAĞI HİÇ DUYMAMIŞTIM CVPLARSAN UYGULAYACAM LÜTFENNNNNNNNNNopuyorumnanaktan

slm kızlar inss bende 2010 annesine adayım ocakta tup bebek yaptıracaz .arkadasşlar ankarada hangi hastaneyi onerirsiniz?? lutfen bu konudaki bilgilerinizi paylasın

nevincimm canımm beni geçtinn benden önce tedaviye başlamışsınnn inşşşş sendee 2.çocuğunu kucağına alıcaksınn.....
tedavinn hayırlı olsunnn canım benimmm.....

canım yaa tup bebek kilo aldıryormu bu konuyu acarmısın ben iklkez deneyecem ocakta inss yardımcı olursan sevinirim

Kızlar nasılsınız ben acupunctura basladım pazartesıde rdv var hastanede ımza falan atılcak tup bebek ıcın nasıp olursa 2 hafta sonrada ıstanbuldan gelıp progesteron ıgneleını alıcam ıns hersey yolunda gıder rabbım yar ve yardımcımız olsun hepınızı optum allaha emanet olun

herkese merhaba birkac aya bende tup bebegi dusunuyorum sebepsiz inferteliteydik sonra 21 ayda hamile kalmistim ama ucuncu ayin sonunda kalbi durdu bebegimin, yaklasik bes ay oluyor(
bu arada kaymaklim ozelden sana mesaj attim cevaplayabilirsen sevinirim.

canım adacayı yagını sargı bezıne yada temiz beyaz bir tülbente biraz batır ve vajınaya sok biraz yakıyor ama cok degıl aksam yatarken koy daha rahat oluyor.aynı seyi vikslede denedım sargı bezıne biraz viks koyup üzerine yagdan damlattım onu da koydum adet bitiminden sonra gün aşırı yumurtlama gününe kadar .papatya kaynattım ölçüsü yok adetten sonra onun buharında oturdum civan percemi kaynattım yine ölçü yok onun buharında oturdum yumurtlama gününe kadar gün asırı yaptım brokolı kürü içtim ibrahim saracoglunun sitesinde brokolı kürü dersen cıkıyor.birer tutam melisa biberiye 5 adet karanfil kaynattım sabah aksam içtim.500 yasin okutmaya baslamıstım bitmeden hamile kaldıgımı öğrendim Allaha şükür.en kısa zamanda sizlerde kavusursunuz bebişlerinize inşallah

kızlar merhaba benide listeye eklermisiniz.bende büyük bi ihtimalle ocak ayında ilk tüp bebek denememi gerçekleştireceğim.benimde sorun tüplerde.normal yolla hamile kalarak bi dış gebelik geçirdim.sonrasında hsg de bi tüpümün tamamen kapalı diğerndede hidrosalpenks olabileceği söylendi.bu ay laparoskopi yapılacak.tüp bebek olayı bizim için çok hızlı gelişti.1 hafta öncesine kadar ne böyle bi ihitimal nede düşüncesi vardı.ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum.hastane araştırıken neye dikkat etmem lazım.bir yerlle görüştüm bir yer daha var aklımda.eşimdede bendede bildiğimiz bir sorun yok şuan tek problem tüpler.tabi hormon tahlillerini falan yaptırmadık.bakalım sonrasındada inşallah bir sorun çıkmaz.
ayçanisa sendede tüp problemi varmış ve ne mutlu şuan hamilesin allah kucağına almayıda nasip etsin.bizlerede nasip olsun bu güzel duygu inşallah.

hoşgeldin yasmin aramıza

hilalcim evet geçtim :)

aycanisa çok sevindim hayırlı olsun.sadece kapalımıydı tüpler sende.bende hem kapalı hem şekli bozuk.kızlar sadece yapışıklık olunca böyle şeylerle hamile kalma veya yaıpışıklığın geçmesi mümkün.bence hepinizde deneyin çünkü eskilerde buhara otururlarmış.
2 hafta sizlerde yapın çok ii geleceğine inanıyorum.anasını satimmmmmmmm ben yapamıyommmmmmmmmmmmm mafoldumben

kızlar listeye benide eklerseniz sevinirm ins 2010 nun bende anne adayıyımm. duallarım sizin le

canim hayirli olsun umarim RABBIM yuzunu guldurur bebisin gelir kaydirigubbakcemile annesini bekletmez daha fazla:CüvCüv:

canim insallah yine kendiliginden hamis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…