2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

slm kizlar nasilsiniz
bizde hazirliklara basladik biletlerimizi aldik allahin izniyle 25 aralikta turkiyeye geliyoruz
26 aralikta hastanede randevumuz var ocak basinda adetimle insallah baslicaz
allahim hepimizin yardimcisi olsun

canim insallah yine kendiliginden hamis olursun

derya cok tesekkur ederimn Insallah hepimiz 2010da hamis oluruz; derya aslinda kaymakliya d sordum ozelden ama simdi seninde fransada oldugunu gordum, birkac sey sorabilir miyim?
burda tup bebegi yuzde yuz saglik sigortasi karsiliyor diye biliyorum dogru mu? bir de doktoruma gidince sureci baslatmak istiyoruz, surec devlete izin vermesi icin basvurmamizla basliyor, bu izin sureci ne kadar vakitte sonuclaniyor?
bu iki bilgiyi cok merak ediyorum ama mumkunse ogrenebildigim kadar ayrinti ogrenmek isterim fransizcam yok denecek kadar az, esim de internetten pek bakmiyor(

nevincım hem tıkanıklık hemde rahme dogru kayıklık varmıs laparoskopıde bellı oldu kayıklık oldugu da sen niye yapamıyorsun kı kürleri

canim burda tup bebek tedavisine basladigin anda yuzde yuz oluyorsun hic para odemiyorsun ilaclarada fakat doktorun tup bebek uygun gorurse benim tedavimde ilk ilac tedavisi uygulandi doktor kendiliginden olur sorun yok diyordu taki ben turkiyede ilk tup bebek denememi yapana kadar turkiyedeki doktorum yumurta rezervlerimin az oldugunu ve erken menopoz tehlikem oldugunu soyledi o tedavide bir tane yumurtam olustu ve o da negatifle sonuclandi bende turkiyedeki doktorumdan buraki doktoruma mektup getirdim ondan sonra tup bebek tedavim basladi anlican burdaki doktorlara kalsa daha ilac tedavisi gorecektim

tup bebege ben degil doktorum karar verdi zaten ama zamani icin bir daha gorusecegiz, devletten izin cikartma kismini ne kadar surdu? yani ben devletle olan prosodur kismini merak ediyorum.
cevabin icin cok tesekkur ederim.bir de tup bebek merkezini kim nasil seciyor doktor nereye gonderirse mi?

nevincım hem tıkanıklık hemde rahme dogru kayıklık varmıs laparoskopıde bellı oldu kayıklık oldugu da sen niye yapamıyorsun kı kürleri

şekli bozukmuş tüplerin açıkta olsa olmayan bi organ gibi hani çürük :)))

canimcim liste zaten ugur getirmez.......... birbirimize edecegimiz dualar kabul olurda 2010 yilinda bizlerde hamis oliruz senide ekliyorum bellimi olur belki o zamana kadar kendiliginden hamile kalanlarda olur

benide alırmısınız listenize bende 2010 da anne olmak ıstıyorum allah nasıb ederse

slm kizlar nasilsiniz
bizde hazirliklara basladik biletlerimizi aldik allahin izniyle 25 aralikta turkiyeye geliyoruz
26 aralikta hastanede randevumuz var ocak basinda adetimle insallah baslicaz
allahim hepimizin yardimcisi olsun

ii hadi bakalım hayırlı yolculuklar buradan girebiliyormuydun nete haberdar edrdin bizleri

cvpladığın için teşekkür ederim canım...hepsini aynı ay uyguladın dimi BEN YANLIŞ ANLAMADIM....bu ay adetten sonra başlıycam bakalım nede olsa umut dünyası...kaybedeceğim ne varki...belki vesile olur...gerçi korkmuyorum desem yalan olur...zaten yarım yamalak bir üreme sistemim var onuda mahvedersem yanarım...amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn öfffffffffff...bıktım beeeeeeeee

CANIM DOKTOR SENI IYI BIR JINEKOLOGA YONLENDIRIR AMA SENDE ISTERSEN BU ALANDA IYI BIR JINEKOLOGA GIDEBILIRSIN ARTIK O SANA KALMIS KAGIT ICIN BURADANDA SOYLIYIM BENIM IZIN IKI AY SURDU NEDENINI BILMIYORUM UMARIM SENINKI OKADAR SURMEZ BEN IKI DEFA DENEDIM TUP BEBEK SIMDI TEKRARDAN BASLICAM KAGITLARI YAPMAYA UMARIM OKADAR SURMEZ BU SEFER kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

derya kaymaklim sorumu cevaplamis, iki ay beklemis devletten tup bebek icin kagidi? senin de o civaralr mi surdu? bir de deryacim burda sourn yoksa devlet tupu karsilamiyor yazmissin ama bizde de sorun yok sebepsiz infertelite ve hatta mayista hamile kalmistim ama 21 ayda doktor, simdi kendi soyledi tupe gecelim artik diye, biraz kafam karisti cunku doktorum da ozel kafasi dalgin da bir adam!! bir fikrin var mi?

canim jinekologum var zaten ama jinekolog tup bebek yapamazki yani her jinekolog benimkisi jinekolog ve kadindogumcu, kafanizi sisirdim kusura bakmayin fransada ne nasildir o kadar istiyordumki bir bilene sormak, hos gorun merakimi. 15 gun sonra gidecegim doktora merak basti beni. cok sagolun kizlar.

deryacım cok saoll bu 2010 anneleri birbirimize durmamaya dua edelim birde dua zinciri olusturalım.hergun ruyamda bebek goruyorum,insallah artık ruya olmaktan cıkacak

aynı ay yapmadım bir ay buharda oturdum biray adacayı yagını koydum inşallah vesile olurda bebegıne kavusursun canım inşallah

aynı ay yapmadım bir ay buharda oturdum biray adacayı yagını koydum inşallah vesile olurda bebegıne kavusursun canım inşallah

sağol canım anladım adetimden sonra başlarım inşallah...eşimde pek istemiyor ya neyse....dün rüyamda çift çizgiyi gördüm...anca rüyamda görürüm zatennnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…