canim insallah yine kendiliginden hamis olursun
hoşgeldin yasmin aramıza
hilalcim evet geçtim :)
aycanisa çok sevindim hayırlı olsun.sadece kapalımıydı tüpler sende.bende hem kapalı hem şekli bozuk.kızlar sadece yapışıklık olunca böyle şeylerle hamile kalma veya yaıpışıklığın geçmesi mümkün.bence hepinizde deneyin çünkü eskilerde buhara otururlarmış.
2 hafta sizlerde yapın çok ii geleceğine inanıyorum.anasını satimmmmmmmm ben yapamıyommmmmmmmmmmmm mafoldumben
canim burda tup bebek tedavisine basladigin anda yuzde yuz oluyorsun hic para odemiyorsun ilaclarada fakat doktorun tup bebek uygun gorurse benim tedavimde ilk ilac tedavisi uygulandi doktor kendiliginden olur sorun yok diyordu taki ben turkiyede ilk tup bebek denememi yapana kadar turkiyedeki doktorum yumurta rezervlerimin az oldugunu ve erken menopoz tehlikem oldugunu soyledi o tedavide bir tane yumurtam olustu ve o da negatifle sonuclandi bende turkiyedeki doktorumdan buraki doktoruma mektup getirdim ondan sonra tup bebek tedavim basladi anlican burdaki doktorlara kalsa daha ilac tedavisi gorecektimderya cok tesekkur ederimn Insallah hepimiz 2010da hamis oluruz; derya aslinda kaymakliya d sordum ozelden ama simdi seninde fransada oldugunu gordum, birkac sey sorabilir miyim?
burda tup bebegi yuzde yuz saglik sigortasi karsiliyor diye biliyorum dogru mu? bir de doktoruma gidince sureci baslatmak istiyoruz, surec devlete izin vermesi icin basvurmamizla basliyor, bu izin sureci ne kadar vakitte sonuclaniyor?
bu iki bilgiyi cok merak ediyorum ama mumkunse ogrenebildigim kadar ayrinti ogrenmek isterim fransizcam yok denecek kadar az, esim de internetten pek bakmiyor(
canim burda tup bebek tedavisine basladigin anda yuzde yuz oluyorsun hic para odemiyorsun ilaclarada fakat doktorun tup bebek uygun gorurse benim tedavimde ilk ilac tedavisi uygulandi doktor kendiliginden olur sorun yok diyordu taki ben turkiyede ilk tup bebek denememi yapana kadar turkiyedeki doktorum yumurta rezervlerimin az oldugunu ve erken menopoz tehlikem oldugunu soyledi o tedavide bir tane yumurtam olustu ve o da negatifle sonuclandi bende turkiyedeki doktorumdan buraki doktoruma mektup getirdim ondan sonra tup bebek tedavim basladi anlican burdaki doktorlara kalsa daha ilac tedavisi gorecektim
nevincım hem tıkanıklık hemde rahme dogru kayıklık varmıs laparoskopıde bellı oldu kayıklık oldugu da sen niye yapamıyorsun kı kürleri
canimcim liste zaten ugur getirmez.......... birbirimize edecegimiz dualar kabul olurda 2010 yilinda bizlerde hamis oliruz senide ekliyorum bellimi olur belki o zamana kadar kendiliginden hamile kalanlarda olur
slm kizlar nasilsiniz
bizde hazirliklara basladik biletlerimizi aldik allahin izniyle 25 aralikta turkiyeye geliyoruz
26 aralikta hastanede randevumuz var ocak basinda adetimle insallah baslicaz
allahim hepimizin yardimcisi olsun
canım adacayı yagını sargı bezıne yada temiz beyaz bir tülbente biraz batır ve vajınaya sok biraz yakıyor ama cok degıl aksam yatarken koy daha rahat oluyor.aynı seyi vikslede denedım sargı bezıne biraz viks koyup üzerine yagdan damlattım onu da koydum adet bitiminden sonra gün aşırı yumurtlama gününe kadar .papatya kaynattım ölçüsü yok adetten sonra onun buharında oturdum civan percemi kaynattım yine ölçü yok onun buharında oturdum yumurtlama gününe kadar gün asırı yaptım brokolı kürü içtim ibrahim saracoglunun sitesinde brokolı kürü dersen cıkıyor.birer tutam melisa biberiye 5 adet karanfil kaynattım sabah aksam içtim.500 yasin okutmaya baslamıstım bitmeden hamile kaldıgımı öğrendim Allaha şükür.en kısa zamanda sizlerde kavusursunuz bebişlerinize inşallah
tup bebege ben degil doktorum karar verdi zaten ama zamani icin bir daha gorusecegiz, devletten izin cikartma kismini ne kadar surdu? yani ben devletle olan prosodur kismini merak ediyorum.
cevabin icin cok tesekkur ederim.bir de tup bebek merkezini kim nasil seciyor doktor nereye gonderirse mi?
CANIM DOKTOR SENI IYI BIR JINEKOLOGA YONLENDIRIR AMA SENDE ISTERSEN BU ALANDA IYI BIR JINEKOLOGA GIDEBILIRSIN ARTIK O SANA KALMIS KAGIT ICIN BURADANDA SOYLIYIM BENIM IZIN IKI AY SURDU NEDENINI BILMIYORUM UMARIM SENINKI OKADAR SURMEZ BEN IKI DEFA DENEDIM TUP BEBEK SIMDI TEKRARDAN BASLICAM KAGITLARI YAPMAYA UMARIM OKADAR SURMEZ BU SEFER kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
cvpladığın için teşekkür ederim canım...hepsini aynı ay uyguladın dimi BEN YANLIŞ ANLAMADIM....bu ay adetten sonra başlıycam bakalım nede olsa umut dünyası...kaybedeceğim ne varki...belki vesile olur...gerçi korkmuyorum desem yalan olur...zaten yarım yamalak bir üreme sistemim var onuda mahvedersem yanarım...amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn öfffffffffff...bıktım beeeeeeeee
aynı ay yapmadım bir ay buharda oturdum biray adacayı yagını koydum inşallah vesile olurda bebegıne kavusursun canım inşallah
Lıstemız hayırlı ugurlu olsun kızlarrr ıns hepımız hamıleyız dıye haykırırız bu sayfalarda amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şekli bozukmuş tüplerin açıkta olsa olmayan bi organ gibi hani çürük :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?