2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canlar berdesiniz bugun kimse ugramamis bende anca firsat buldum yarin misafirlerim gelecek malum hazirlik yapiyom

selam kizlar nabersiniz??ya yokmu aramizda subat ayinda ankara mayada tedavi olcak kimse???

kolay gelsin deryacımm???bittimi hazırlıklarınn????nasılsınn neler yapıyorsunn???ben nasip olursaa bu ay adetimde başlıyorumm tedaviyeee

asumancım canım ben iyiyim sen nasılsınn ne zzamandırr görüştüğümüz yoktuu????işlerr hala yoğun muuuu????

kolay gelsin deryacımm???bittimi hazırlıklarınn????nasılsınn neler yapıyorsunn???ben nasip olursaa bu ay adetimde başlıyorumm tedaviyeee
sagol canım son tepsıyı fırını koyydum pısınde evı supuruk sılcem gec oldu ama napıyım yarına ıs bırakmak ıstemıyorum guzelım ınsallahhhhhhh adet olmazsın hamıs olursun valla tum kalbımle dılıyorum bende dahıl burdakı herkes hayırlısıyla hamıs olsun

aminnn inşşş canımmmmmmmmmmm........rabbim ol dedikten sonraa herşey olurr...rabbimm mucizesini herkese göstersin inşşşşş....

kızlar slm umudum 2009 da hamile kalmaktı ama olmadı bende sizin gibi 2010 da deneyeceğim ama hangi ay belli değil Allah 2010 bizlere uğurlu gelir

Maviye çıkardı çocukluğumuz. Bir vardı bir yoktu. Umudumuz çoktu. Siyahtan eser yoktu.Ne annemiz eşikten düştü ne de babamız beşikten; ruh çıktı bedenden.Birileri erdi muradına, bize siyahlar kaldı inadına. Gökten düştü üç elma, hiç biri düşmedi payıma. El koydular masallarıma. Şimdi içimin ölmeyen çocuk yanı haykırıyor son ses:“Bana bir masal anlat baba

sabah sabah ağlattın beni.çok güzel.gurbetteyim ve insanın ailesinin yerini hiç birşey tutmuyor.ama çok çok şükürler olsunki hayattalar.annesini babasını kabedenlere allah büyük sabırlar versin.isteyen herkesede anne baba olmayı nasip etsin inşallah

GUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZ opuyorumnanaktan

KIZLAR TEDAVIDEN SONRA PROGESTERON IGNESI HAKKINDA NE DUSUNUYOSUNUZ????

canım bende 2010 da tüp bebek yaptıracağım ama hiç bilgim yok.yani tüplerimde sorun var o yüzden daha önce hiç tedavi görmedim direkt tüp bebeğe yönlendirdi doktorum.progesteron iğnesi tüp bebek tedavisinden sonra yapılan bişeymi.

çok güzeldi...saol...

:gitme:
amin amin bazen duygulanıyorum iste bende olee ::gitme: bende yurt dısında yasıyorum siz nerde gurbettesiniz???* hayat cok zor hele tek basına cok uzaklardamafoldumben

arkadaslar buyuk bir heycanla ocak ayını bekliyorum ve hergun sizede kendimede anne olamayan isteyen herkese dua ediyorum sizlerinde dualarınızı bekliyorum.... bakalım bu hayat daha bana neler gosterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…