slm ben yenı katıldım aranıza ıns hepımızinde bebısı olur dua ile
canım hosgeldın aramıza hersey gonlunce olsun
burdayım canımderya ordamısın canım???:gitme:
he canim sanki cok zayifim birde pasta borek gelsin kilolarha misafire hazırlıkmı :))))) pasta börek çörek :)))
sagol canım son tepsıyı fırını koyydum pısınde evı supuruk sılcem gec oldu ama napıyım yarına ıs bırakmak ıstemıyorum guzelım ınsallahhhhhhh adet olmazsın hamıs olursun valla tum kalbımle dılıyorum bende dahıl burdakı herkes hayırlısıyla hamıs olsunkolay gelsin deryacımm???bittimi hazırlıklarınn????nasılsınn neler yapıyorsunn???ben nasip olursaa bu ay adetimde başlıyorumm tedaviyeee
Maviye çıkardı çocukluğumuz. Bir vardı bir yoktu. Umudumuz çoktu. Siyahtan eser yoktu.Ne annemiz eşikten düştü ne de babamız beşikten; ruh çıktı bedenden.Birileri erdi muradına, bize siyahlar kaldı inadına. Gökten düştü üç elma, hiç biri düşmedi payıma. El koydular masallarıma. Şimdi içimin ölmeyen çocuk yanı haykırıyor son ses:“Bana bir masal anlat baba
GUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZ opuyorumnanaktan
KIZLAR TEDAVIDEN SONRA PROGESTERON IGNESI HAKKINDA NE DUSUNUYOSUNUZ????
Maviye çıkardı çocukluğumuz. Bir vardı bir yoktu. Umudumuz çoktu. Siyahtan eser yoktu.Ne annemiz eşikten düştü ne de babamız beşikten; ruh çıktı bedenden.Birileri erdi muradına, bize siyahlar kaldı inadına. Gökten düştü üç elma, hiç biri düşmedi payıma. El koydular masallarıma. Şimdi içimin ölmeyen çocuk yanı haykırıyor son ses:“Bana bir masal anlat baba
sabah sabah ağlattın beni.çok güzel.gurbetteyim ve insanın ailesinin yerini hiç birşey tutmuyor.ama çok çok şükürler olsunki hayattalar.annesini babasını kabedenlere allah büyük sabırlar versin.isteyen herkesede anne baba olmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?