2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hormanla alakili diye okudun ve nornalde regli gunum benim onlami alakali yoksa ama yanimda baska bir kadin daha vardi ayni gun transfer olduk onada yarina kan vercen dedi sadece bana ozel degil yani

Arkadaşlar, biraz önce tedaviye başladığımız merkezi aradım.Tek embriyo uyuglaması konusunda görüştük."Cumartesi yumurtası toplanan hastanın bugün transferi oldu ve tek embriyo konud, bakanlıktan ilgili yazı elimize ulaştı çünkü" dedi.Çomşaşırdım.Geçiş süreci olacak vs. yokmuş.Biz tedavi için hazirandan marta çekme sebebi bu uygulamanın çıkacağı yönünde aldığımız duyumlardı ama şans işte gene takıldık yasaya ve bugün bir protesto kampanyası yapılıyor.Ben de gerekli yerlere mail attım.Lütfen sizler de sesinizi duyurun.Tepkiler işe yarayacaktır.

evet arkadaşlar bende bugün tüp bebek yaptıracagım hastaneyi aradım.onlarında tek emriyo olayı bugün işlme girmiş.dr "a sordum peki ne olaacak dedim oda yapacak bşey yok amam bakarız dedi anlamadım sizce ne demek istedi.birde bu olay da hastaneler kafasına göre iş yaparsa hastane kapatılmaya kadar gidiyormuşşşş.amam ssk ile anlaşmalı olmayan özel hastaneler bence müşteri kaçmasın diye özel hastaneler bunun altında kalmazlar ama yinede belli olmaz....ALLAH YÜZÜMÜZE GÜLSÜN ŞANS ŞıMDıDEN GÜLMEDı AMA BAKALIM GÜN DOGMADAN NELER DOGAR....

bana iki tane konuldu ben almanyadayim buda oylebir kanun yok

ORAYA MI GELSEM ACABA CADIARZU DAYIM VAR ORADA İŞ Bİ DAVET ETMEYE BAKAR ASLINDA ŞAKA TABİ AMA DR 'A VAZGEÇEBİLİRİM DEDİM YOK CANIM HEMEN VAZGEÇME DEDİLER ELİMİ,ZDEN GELENİ YAPARIZ.....AYARLARIZ DEDİ NASIL AYARLANCAK BİLMİYORUM AMA BUNDAN SONRA 1 tanenein tutması için allaha hergün dua etmek keldı işimiz ne olacak bilmiyorum.çok canım sıkkın aslında....:1closedeyes:

ben ve eşim yoğun çalışıyoruz ve sırf yasa çıkmadan deneyelim diye haziran ayında planladığımız tedaviyi marta çektik.Bugünkü gelişmelerden sonra eşimle tedaviyi hazirana erteleme kararı verdik.Bugün ilk iğneme başlayacaktım ama yapmayacağım.Dönem ortasında dersler vs. stres ola ola denemektense haziranda işlerimizi planlayıp yapmayı tercih ettik, madem tek embriyo olacak Kendimi de baya motive etmiştim...neyse...umarım hazirana yeni bir yasa ile daha da olumsuz hale getirmezler...Bu hükümete oy verenler oturup düşünsün "nerede yanlış yaptık" diye.Sosyal güvenlik açığı almış başını gitmiş, dış borçlanma, işsizlik artışı vs. ekonomi berbat bir durumda...bakalım daha neler göreceğiz...

evet canım ya sana hak veriyorum.benimde canım çok sıkkın inanki ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyo.kafayı yicem eşimde hep ikiz olur diye dua ediyordu.bu devlete bişey diyemiyorum.dogulular yanlış anlamsınlar.ama onlar kadar doguran yok bie kadında 15 tane bile çocuk yapabiliyorla.bence bunları kısırlaştırsınlar.zaten binbir emekle o kadar stres acı çekip katlanıyoruz.ama inanki bu yaptıkları katlanacak gibi degil.....:1closedeyes:

duygucum bana sordun herhalde evet benim ilk denemem.ama ne olacak bilmiyorum.allah yardım etsim.senin sonuç ne zaman

sana sordun canim allah isterse birtanede tutar canini sikma yapacak birsey yok...
bende ikiz istiyorum hep insallah olur 16 mart test gunum malesef 14 gun beklemek zorundayin dr o tarihe verdi
hic asilama yaptinizmi yoksa direk tupmu

sana sordun canim allah isterse birtanede tutar canini sikma yapacak birsey yok...
bende ikiz istiyorum hep insallah olur 16 mart test gunum malesef 14 gun beklemek zorundayin dr o tarihe verdi
hic asilama yaptinizmi yoksa direk tupmu

Selam duygucum .. Insallah pozitif sonuc alirsin da bana da moral olursun ...

Ben de almanyadayim .. Dondurulmus embriyolarimla tedavideyim suan ..

Transfer tarihim henüz belli degil ..

Bu gün ultrason kontrolum vardi .. Rahim kalinligi 4mm olmus .. Adetimin 14. günündeyim ..

Senin transferin endometrium kacken yapildi ..

Cok endiseliyim .. Insallah hersey cok iyi gecer ..

bilmiyorun canim dr bana oyle birsey söylemedi senden duyuyorun yumurtalar toplandiktan sonra 5 gun transfer yapildi 5 gun utrasonada girmedim yani ama rahim problemi hic yasamadim her gitigimde iyi dedi birde burda dogmadim cok da anlamiyorum acikcasi kurs yaptim ama okadar

herkese gÜnaydınalr kızlar
rabbım gÖnlÜnÜzden geÇenı nasıp etsın
ıınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın kızlar.
moralim çok bozuk ya bu kadar sıkıntı çekiyoruz karnımda iğne yapacak yer kalmadı morardı onlar oturdukları yerden ne kadar yersiz bi karar aldıklarının bile farkında değiller. başka işleri mi yoktu acaba.
Allah başlarına versin diyesim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…