kimse yokmu
bana iki tane konuldu ben almanyadayim buda oylebir kanun yok
ben ve eşim yoğun çalışıyoruz ve sırf yasa çıkmadan deneyelim diye haziran ayında planladığımız tedaviyi marta çektik.Bugünkü gelişmelerden sonra eşimle tedaviyi hazirana erteleme kararı verdik.Bugün ilk iğneme başlayacaktım ama yapmayacağım.Dönem ortasında dersler vs. stres ola ola denemektense haziranda işlerimizi planlayıp yapmayı tercih ettik, madem tek embriyo olacakKendimi de baya motive etmiştim...neyse...umarım hazirana yeni bir yasa ile daha da olumsuz hale getirmezler...Bu hükümete oy verenler oturup düşünsün "nerede yanlış yaptık" diye.Sosyal güvenlik açığı almış başını gitmiş, dış borçlanma, işsizlik artışı vs. ekonomi berbat bir durumda...bakalım daha neler göreceğiz...
ilk denemem mi
duygucum bana sordun herhalde evet benim ilk denemem.ama ne olacak bilmiyorum.allah yardım etsim.senin sonuç ne zaman
sana sordun canim allah isterse birtanede tutar canini sikma yapacak birsey yok...
bende ikiz istiyorum hep insallah olur 16 mart test gunum malesef 14 gun beklemek zorundayin dr o tarihe verdi
hic asilama yaptinizmi yoksa direk tupmu
Selam duygucum .. Insallah pozitif sonuc alirsin da bana da moral olursun ...
Ben de almanyadayim .. Dondurulmus embriyolarimla tedavideyim suan ..
Transfer tarihim henüz belli degil ..
Bu gün ultrason kontrolum vardi .. Rahim kalinligi 4mm olmus .. Adetimin 14. günündeyim ..
Senin transferin endometrium kacken yapildi ..
Cok endiseliyim .. Insallah hersey cok iyi gecer ..
sanada günaydın yeteeercimm.amin.allahım yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?