2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

güzel gidiyo duygucum azaldı iice şikayetlerim çok iiyim
yarında bebişimi görecem ikili tarama var
ve gösterirse cinsiyetinide söyler dr:))

HADİ BAKLIM
NE GELİYORMUŞ :ecrin_bebek:ÖĞRENİRSİN İNŞŞ
SAĞLICAKLA GELSİN NE OLDUĞUDA ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL :Saruboceq::Saruboceq:
DİMİ NEVİNNNNNNNNNNNNNN

iyi canım
yeni yasa çıkmışta onunla ilgili bazı yerlere mail atyıyordum
bu gün arkadalara 1 embiryo koyulacağını haber vermişler
allah kahretsin yyaaaaaaaa
bu kadar emek bu kadar çaba
kaprislere kurban oluyor

cok haklisin caniim bir emriyo sansi cok dusuruyor bizler neler cekiyoruz bilmiyorlar cunku zor bir donen cok masrafli birde ama onlar bizi anlamiyorlar .karismasinlar bize oturduklari yerden

kızlaar merhaba kadınlar günümüz kutla olsun.
duygucum hafta sonu internete giremedim c.tesi anneme temizlik yaptım yarın boyun damarında daralma var stent takılıcak onun evini bi toparladım. dün annem ablam ben dışarı çıktık gezdik biraz. o yüzden yoktum buralarda. sabah dr. gittim. yumoşlarıma baktı tekrar çarşamba günü çağırdı. hayırlısı bakalım. sen neler yapıyorsun neler hissediyorsun.

gecmis olsun .yumoslar iyilerdimi nasil buyumuslermi ve kacinci gunum, ben iyin sadece biraz hareket edince agrin oluyor nornalmidirki acaba birde burnum fazla koku aliyor 3 gundur

hımm koku almak mı güzeeel.
kasıklarına doğru batma tarzındamı ağrılar?
yumoşlarım iyi solda 10-12 tane sağdakinleri anlamadım sağda benim çikolata kisti var dr. onu söyleyince olaydan koptum. bide moralim bozuk artık iğne yapacak yer bulamıyorum bide çok hassaslaştı artık karnım akşam sinirden ağladım artık yer bulamıyorum vuracak. sinirlerim bozuk anlıyacağın.
sendeki gelişmeler sevindiriyor beni.

hiç bir şey boşa gitmez arkadaşlar.Varsa bir yanlıs ki burada var..
Yanlış adres bağdattan döner diye boşuna dememişler
Yılmadan mail atılacak.bir iki gerekirse defalarca .ben attım işim bitti demeyin .Herkesin atmasını da sağlamaya çalışalım.

Siz yalnızca bir kaç kişi mail atıyorsunuz biliyormusunuz.Onları etkilememiz az kişiyle zor.200 kişi degil 2000 kişi ya da buraya soru icin bile giren 50.000 kişi olmalı mail atan.. Çoğu üyemiz ne yazıkki burada yalnızca seyrediyor.
Benim gücüm ve konuşmamın etkisi üyelerle ve gönderilen maillerle artar.Tek başına bir kadın dernek başkanıyım dese ne olur degilmi? herkes gidip ben dernek başkanıyım diyebilir.
Sesimiz cılız kalmasın .Diger bölümlerde yazan arkadaşlarınıza birer birer topiklerinde sorun bakalım mail atmışlarmı?

ARKADAŞLAR BU DERNEK BAŞKANLARINDAN BıRıNDEN GELEN CEVAP AYNEN KOPYALIYORUM

sikma kendini canim yumoslarin cok iyi sayisida . seni cok iyi anliyorum bende senin gibi agladim homonlarini etkiliyor oyuzden sinirlerin yipraniyor biraz az kaldi canim sik disini biraz sonu guzel olucak hep bunu dusun ve kendini cok yorma. kistin koto oldugunu dusun muyorun hamile olduktan sonra problem yokdiye biliyorun dogundan sonra kucukse kisle yasayan ck var suan kendine stres yapma

bazen kasiklarimda bazende daha yukarida oluyor ama cok degil belli noktada agriyor oluncaagri bu ara kafan cok rahat yarin dr kan vericem

ARKADAŞLAR BANA GELEN MAıL

Sayın izleyicimizBahsettiğiniz konu Kadına Dair isimli programda işlenecektir. Zeynep ZelanKanal Aızleyici TemsilcisiYayın Planlama Koordinatör Vekiliırfan Baştuğ cad. No:59 Aydınlıkevler/ANKARATel:+90 312 317 67 67Faks:+90 312 347 23 23www.kanala.com.trwww.kanalahaber.com

Ben Müge Anlı isimli kadına da mail attım.Bir de NTV Haftasonunda sabah kuşağındaki programa da mail atmayı planlıyorum.Genelde tüp bebekle ilgili konular gündemlerinde oluyor.

ben müge anlı isimli kadına da mail attım.bir de ntv haftasonunda sabah kuşağındaki programa da mail atmayı planlıyorum.genelde tüp bebekle ilgili konular gündemlerinde oluyor.

müge anlya bende attım mail ama hiç cevep gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…