canımmmm cokkk gecmıs olsunnnnn umarım hersey gonlunce olurrriyiakşamlar kızlar kim var sitede yazarmısınız cuma günü ameliyat oldum yatıyorum .bugün internetime kavuştum çok mutluyum.tüpbebek tedavimde ocak ayında inşallah.yazarmısınız.bekliyorum
gecmis olsun sel76 ins hersey gonlunce olur
canımmmm cokkk gecmıs olsunnnnn umarım hersey gonlunce olurrr
canım rabbım sıfa versın ben bırsey yapmıyorum ocak ayında rdvum var bakalım ne dıyecek dr bır tane dondurulmus var herhalde onu koyacak hayırlısı olsun dıye dua edıyorumsaol canım.biraz ağrılarım var ama geçecek inşallah.sol tüpümü aldılar.sen ne durumdasın arkadaşım.anlatırmısın bu ara kaçırdım son haberleri.allaha emanet olun
canım aramıza hosgeldın guzel haberlerını beklıyoruz lısteye eklıyorumkızlar benide ekleyin bende adet olunca 21.gün başlicam ilaçlara ocakta transfer olur allah izin verirse 4 yıldır evliyim eşimden dolayı tüp bebek yaptırıyoruz by
CANIM EN AZINDAN TUTMUS BEN INANIYORUMKI IKINCI SONUNA KADAR GIDECEK RABBIMIN IZNIYLE tabiki hersey gonlunce olsun bellimi olur tup bebege gerek kalmadan hamis olursun belkimerhaba arkadaşlar bende 2. denememi 2010 mayıs ayında inşallah yapıcam.1.yi 2009 temmuz da denemiştik tuttu ama düştü 3 aylık olmadan. inşallah bu defa hayırlısıyla sonuna kadar gider.hepimizin allah yardımcısı olsun.listeye benide ekleyin.
canım rabbım sıfa versın ben bırsey yapmıyorum ocak ayında rdvum var bakalım ne dıyecek dr bır tane dondurulmus var herhalde onu koyacak hayırlısı olsun dıye dua edıyorum
deryam 76 merhaba nasılsın ordamısın......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?