2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

slmm canlar nasilsiniz bugun bir suru misafirim geldi hepsinin yaninda en az bir cocuk vardi buyuk cocuklari ise ana okuluna gidiyorlar yani burdakilerin en az iki cocogu var benim ise bir tane bile yokkkk YUCE MEVLAM en kisa zamanda evlat sahibi olmamizi nasipeder insallah hayirlisiyla

a.s. deryam76 canım listeye benide eklediğin için teşekkür ederim. Umarım inşaallah 2010 yılında listen herkese hayırlı ve uğurlu gelir. Bu arada listedeki hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.İnşallah rabbim sağ salim çocuklarınızı kuçağınıza almayı nasipeder.... darısı listede olan ve olmayan bütün arakadaşların başına....

canlarim listemizin son hali bu yokmu baska hamissssss
1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur
38 tok

iyiakşamlar kızlar kim var sitede yazarmısınız cuma günü ameliyat oldum yatıyorum .bugün internetime kavuştum çok mutluyum.tüpbebek tedavimde ocak ayında inşallah.yazarmısınız.bekliyorum

iyiakşamlar kızlar kim var sitede yazarmısınız cuma günü ameliyat oldum yatıyorum .bugün internetime kavuştum çok mutluyum.tüpbebek tedavimde ocak ayında inşallah.yazarmısınız.bekliyorum
canımmmm cokkk gecmıs olsunnnnn umarım hersey gonlunce olurrr

kızlar benide ekleyin bende adet olunca 21.gün başlicam ilaçlara ocakta transfer olur allah izin verirse 4 yıldır evliyim eşimden dolayı tüp bebek yaptırıyoruz by

merhaba arkadaşlar bende 2. denememi 2010 mayıs ayında inşallah yapıcam.1.yi 2009 temmuz da denemiştik tuttu ama düştü 3 aylık olmadan. inşallah bu defa hayırlısıyla sonuna kadar gider.hepimizin allah yardımcısı olsun.listeye benide ekleyin.

saol canım.biraz ağrılarım var ama geçecek inşallah.sol tüpümü aldılar.sen ne durumdasın arkadaşım.anlatırmısın bu ara kaçırdım son haberleri.allaha emanet olun
canım rabbım sıfa versın ben bırsey yapmıyorum ocak ayında rdvum var bakalım ne dıyecek dr bır tane dondurulmus var herhalde onu koyacak hayırlısı olsun dıye dua edıyorum

CANIM EN AZINDAN TUTMUS BEN INANIYORUMKI IKINCI SONUNA KADAR GIDECEK RABBIMIN IZNIYLE tabiki hersey gonlunce olsun bellimi olur tup bebege gerek kalmadan hamis olursun belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…