2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bölümlere deniyor canım açılan konulara yani :)))
sende tüp bebekte kaç kişiyiz adını yazdır canım merak ediyoruz kaç kişiyiz diye

memorialde semra kahraman ve güvenç beyle devam eğer kendiliğimden hamile kalmazsam ocak ayında tedavinin başından beri istanbulda olacağım inşallah

hadi hayırlısı canım 18 yaşından beri emek veriyorsun
bişey diyecem ya
bukadar çok şey yapmışsın bende kesin yaşı büyüktür diye düşünüyorum diye abla demiştim:)))))

ilk tüp bebegin parası altın setimdi 2. tüp bebeğin masrafını taksi parsı dahil annem babam ödedi 3.tüpbebeği çidere üye olmuştum türkiye hastanesinden bedava kazandım 1yıl sonra orda 3 tane dondurulmuşum vardı ona masraf 4. tüp bebeğe biraz para biriktirip hadi eşime tüp bebek yaptıralım deyip kayseri sevgi hastanesindeydik şimdide biraz elişi yapıp satıp .paralı gün paralarımı biriktirip .annemin verdiği harçlıkları biriktirip başına ğeçiyorum.tabiiiki ben eşime hadi diyorum biraz param var yaptıralım deyip başına geçiyoruz valla son ameliyat hepsini sildi süpürdü gitti

hosbulduk yalnız bı sorun var yaaa ben yenı katıldıgım ıcın pek anlayamıyorum yazıstıgımız yerlerı felan bulamıyorum cok karısık gelıo bana ne olacak bılmıorum

tüp bebek bölümünü sık kullanılanlara ekle canım hoş geldin aramıza sende

selam arkadaşlar ben eski üyelerdenim ama tüp bebek durumumuzu yeni öğrendik inşllh en kısa zamanda yaptıracağz 1yıllık ewliyim ve 22yaşındayım

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur
38 tok
39 hulya_1985
40 nuranC

CANLARIM LISTEMIZIN SON HALI BU BIR EKSIKLIK VARSA SOYLEYIN YOKMU BASKA HAMIS

orada başlıkşlardan bak canım daha kolay bulursun zaten bu topic genelde ilk sayfada bazende ikinci sayfada olur. öyle gerilere gitmez merak etme

sağol canım kakkımızda hayırlısı olur inşllh biz daha hiç denemedik korkuyrm bakalım belki ilk aşılama olur hayırlısı

iiyim canım yatıyodum yeni kalktım içim yanmış limon yiyom :))
iğnelerimi yapıyom 8 tane yaptım adet olmayı bekl,yom bugün veya yarın olurum sonrada dra giderim :)) bekliyom işte böyle yılbaşına felan bi tersl,k olmasa transfer olur :))
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…