2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

tüp bebekte kaç kişiyiz listesine sende yaz ablacım bu rekorlarıda ekle :)

ilk rahim filmim 18 yaşındaydı onu pek acımadı diye hatırlıyorum ama ensonki 33 yaşındakini hiç anlatmayım

ablacım diyom ama :)))) lafın gelişi daha çok gençsin tabii :)) olacak inş. bigün

ilk laparoskopi almanya 95 senesi karın ağrısı şikayeti 2.erciyes üniv.doktorum fakülteden ayrılacaktı ankarayada tüp bebeğe gidecektim 2000 de o yaptı yapışıklık nedeniyle 3. istanbuldaki doktorum laparoskopi ol gel histereskopi yapılsın dedi 2004de o yüzden 4.de dr semra kahraman rahim filmi istedi ondada sol tüpde hidrosalpenks varmış sol tüp alınması için laparoskopi yapıldı.zaten 2 tüb bebek muhtemelen bu yüzden negaif olmuştur dedi.yazık olmuş keşke önce alsalarmış dedi

inşallah hepimizin ikiz bebişi olması duasıyla kızlar kenzül arşı okuyalımmmmmmmmm

kızlar herkese merhaba tüp bebekte kaç kişiyiz çok merak ettim topiğine bi uğrayıp listeme katılmak istermisiniz
sadece bu forum sitesinde kaç kişiyiz.ve bizim gibi yavrusuna kavuşmak isteyen kaç kişi daha var.herkesi bir listede toplanmaya davet ediyorum

:sm_confused:
canım kusura bakma acıl cıkmam gerekıyordu bır sey yazmadan cıkdım ama kenzularsı okudum ve hepmız ıcın dua ettım kader ortaklarım

deryam bende çıktım topikden.misafir bastırdı.şimdi yine onlar kapıdan çıktı.ben laptopu açtım NOT......... topik ne demek......... selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…