canım kıyamam ben sana bencede rekor sende ama unutmakı mevlam sana bızlere evlat yazdıysa olacak bı sekılde benımde bu besıncı senem ve erken menopoz tehlıkem var dusunsene yumurtalarım her gecen ay azalıyor duadan baska bırsey gelmıyor eldenkızlar tedavi rekoru bendemi.yoksa kimde
7 aşılama....4 tüp bebek.....1 dondurulmuş embriyo transferi...........4 laparoskopi ameliyatı.......1 histereskopi..........2 kere rahim filmi........nasıl ama.
En sonki ameliyatta narkozdan uyanma safhasında rekor bende diyerek uyanmışım.doktor güldü.çok komiksiniz selda hanım herkes bagırarak ağlayarak uyanır sizde rekor bende diyerek uyandınız dedi.evettttttttt ama sonuç hala 16 yıldır evlat kokusu hasretiyle yaşıyorum.................
canım kıyamam ben sana bencede rekor sende ama unutmakı mevlam sana bızlere evlat yazdıysa olacak bı sekılde benımde bu besıncı senem ve erken menopoz tehlıkem var dusunsene yumurtalarım her gecen ay azalıyor duadan baska bırsey gelmıyor elden
canım en son tedavımde donrulmuslarla denedık ıkı tane koydular o da tutmadı uc tane dondurulmus vardı bır tane kaldı onuda bu tedavıde koyarlar zaten toplamda 4 tane yumurtlamıstımanladımm.allahda daima senin yanında olsun yaşdaşım.inşallah olur.en sonki tedavin nasıldı.ne yaptılar..
canım en son tedavımde donrulmuslarla denedık ıkı tane koydular o da tutmadı uc tane dondurulmus vardı bır tane kaldı onuda bu tedavıde koyarlar zaten toplamda 4 tane yumurtlamıstım
sel76 günaydın nasılsın
günaydınlar hepinize
sel bizde seni seviyoruz rekor sendeymiş)
bi kişiyi listede okumuştum oda 8-9 aşılama 7-8 felanda tüp bebek denemesi yazmıştı ama ablacım senin 4 lap. var seni geçemezler asla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?