2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar tedavi rekoru bendemi.yoksa kimde
7 aşılama....4 tüp bebek.....1 dondurulmuş embriyo transferi...........4 laparoskopi ameliyatı.......1 histereskopi..........2 kere rahim filmi........nasıl ama.
en sonki ameliyatta narkozdan uyanma safhasında REKOR BENDE diyerek uyanmışım.doktor güldü.çok komiksiniz selda hanım herkes bagırarak ağlayarak uyanır sizde rekor bende diyerek uyandınız dedi.EVETTTTTTTTT ama sonuç hala 16 yıldır evlat kokusu hasretiyle yaşıyorum.................

canım kıyamam ben sana bencede rekor sende ama unutmakı mevlam sana bızlere evlat yazdıysa olacak bı sekılde benımde bu besıncı senem ve erken menopoz tehlıkem var dusunsene yumurtalarım her gecen ay azalıyor duadan baska bırsey gelmıyor elden

anladımm.allahda daima senin yanında olsun yaşdaşım.inşallah olur.en sonki tedavin nasıldı.ne yaptılar..

anladımm.allahda daima senin yanında olsun yaşdaşım.inşallah olur.en sonki tedavin nasıldı.ne yaptılar..
canım en son tedavımde donrulmuslarla denedık ıkı tane koydular o da tutmadı uc tane dondurulmus vardı bır tane kaldı onuda bu tedavıde koyarlar zaten toplamda 4 tane yumurtlamıstım

canım en son tedavımde donrulmuslarla denedık ıkı tane koydular o da tutmadı uc tane dondurulmus vardı bır tane kaldı onuda bu tedavıde koyarlar zaten toplamda 4 tane yumurtlamıstım

deryam kusura bakma .geçmişolsuna misafirim geldi.ben yatıyorum zaten ama kapatmak zorundaydım.misafir kapıdan çıkar çıkmaz hemen kk yı açtım.burda olmaktan bir arkadaşımın daha HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ haberini almaktan.birbirimizi görmesekde aynı duyguları.. aynı heyecanı..aynı acıları paylaşmaktan mutlu oluyorum...........hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:enbuyukkk::enbuyukkk:

slm kısslar biss geçen temmuz ayında denedik ama maleseff negatiff..şimdi 2010 temmuzda düşünüyoruss..herkess içinn hayırlısı olsun,,bol şanslar:)

uyanınnnnnnnnnnnnn bugün yeni bir gün .çok güzel bir gün.hepimiz için çok güzel çok bereketli bayram günü bugün .haydi uyanın hepimiz dua edelim hepimizin bebişi olacak kızlar.bugün çok güzel birgün.......................................değilmi

burda sizler gibi kalbi güzel bidolu arkadaşım olduğu içinde mutluyum.benim hayat felsevem insanı insan olarak hangi yaş olursa olsun sevmek.etrafımda beni seven okadar çok insan varki.bugün ölsem arkamdan iyi olmuş hiç sevmiyodum diyecek kimse bırakmam.hatta okadarki alt 4 yaşındaki komşumun kızı irem ANNE SELDA TEYZEMıN ÇOCUGU OLURSA BEN ONU KISKANIRIM.ARTIK BENı SEVMEZ YANAKLARIMDAN ÖPMEZ DEMıŞ.anneside gülmüş.hepinizi çok seviyorum

varmı arttırannnnnnnnnnnnnnnnn rekor bendemi.hepinizin cuması mübarek olsun.bilmem neden ama bugün içim kıpır kıpır.........

şaka bi yana ne acılara katlanmışsın ya çok zor ben ilk iğnelerimi yapıyom canım acıyo dayanamıyom valla :))) nezman bitecek diye düşünüyom sen kaç operasyon geçirmişsin hele rahim filmi allahım en zoru o olsa gerek

bi kişiyi listede okumuştum oda 8-9 aşılama 7-8 felanda tüp bebek denemesi yazmıştı ama ablacım senin 4 lap. var seni geçemezler asla:))

bi kişiyi listede okumuştum oda 8-9 aşılama 7-8 felanda tüp bebek denemesi yazmıştı ama ablacım senin 4 lap. var seni geçemezler asla:))

geçen cuma bu saatlerde ameliyattaydım.allaha şükür bugün evimdeyim önüme gelen her doktor seni ameliyat edelim selda hanım dediler.bende peki dedim.ensonki memorialin hemşiresi ameliyat öncesi sakinleştirici bir sıvı içecek veriyor.bende gerek yokki alıştım korkmuyorum dedim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…