2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

tok ben 24 gün oldu sol tüpüm alındı.11inde adet olacaktım daha olmadı doktorumda daha olursun dedi. 7 aşılama......2 ankara ıvf........1 istanbul ıvf.....1dondurulmuş ıvf............1kayseride ıvf..............4 laparoskopi....1 histeroskopi..........2 rahim filmi..........şimdide 2.adetin başında istanbul memorialde son kez deneyecegim.dualarınıza çok ihtiyacım var........bunları anlatırken sanki başka birinin bişeyini anlatıyor gibiyim.çünkü artık acılarım katmerleşti.sizide üzmeyeyim öptüm

kızlar size hiç tüpbebek öncesi testlerde şeker yüklemesi yaptılarmı.semra kahraman bana yaptırdı.bişeyim yok ama biraz yüksekmiş.endokrine gidecegim.

canım ne uzulmesı derdını anlatkı derman bulalımcanını hıc bıseye sıkma herseyın hayırlısı ınsallah olacak buna emın ol canım ılk once kendın ınanmalısın olacagına ok bıtanem

ben ankarada cıty hospitaldi önceki adı dr gurur polattı.2000 2001 yıllarıydı ilkinde 216 ikincide 167 çıkmıştı gebelik testlerinde sonra kese görünmedi dediler işte böyle.birde dr tansu küçük kadın dogum doktoruydu o süperdi

hmm bılmıom canım valla artık kararımızı verdık ona gıdecez rabbım yardımcım olsun

herkese merhaba arkadaşlar bende 2010da tüp bebek yaptıracaklardan biriyim, sebepsiz infertiliteyim ilk tüp bebek denemem olacak 31 aralıkta regl olcam ve 1 ocakta iğnelere başlıcam inşallah, beni de listeye eklermisiniz? ben anatolia ya gidiyorum drum Bülent Traş.

canım ben 2 kere yaptırdım sımdı 3.ıcın hazırlanıyorum ocagın sonuda baslamayı dısunuyorum allah nasıb ederse

tüp bebeklerini hep yaşadıgın şehirdemi yaptırdın.bende hep hastanenin oldugu şehirde tahlile kadar kakıyordum.bu sefer ne yapsam acaba.zaten drum adetin ilk günü burda ol dedi yani 15 gün sürer.öncekileri ben şehrimde e2 leri faxlıyordum sadece yumurta toplama işlemine gidiyordum kalıyordum.bu sefer transferden sonra uçaga binip hemen gelsemmi

canım bılmıorumkı hangısı ıyı olursa onu yap evet ben hep ankarada yaptırdım

ay valla hiçbişey düşünemiyorum ne yapsam zaten 15 gün transferden sonra yatırıyorlar birilerine muhtaç kaldımmı sinirim bozuluyor eşim o zamanlar tüm bir degişik oluyor sanki okadar igneler ameliyaatlar ona yapılıyor.zaten en sonki şehrimde yaptırdıgım tüpbebeği kimseye söylemedim akşamları loş ışkta oturdum telefonlara çıkmadım işte böyle

canım benim ilk tüp bebek denemem 3 gün önce doktorum düşük yapcağımı söylemesiyle son buldu. Eşim şimdi başka merkezler nasıldır diye araştırmaya başladı. semra hanımı çok tavsiye ediyorlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyormuş. Yalnız bahalıymış bizim durumumuz ona yetmeyecek ama keşke raporu falan kabul etselerdi en azından daha iyi olurdu diyoruz neyse senin için hayırlısı canım allah bebişlerini kucağına versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…