2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım benide yaz listeye bende 2010 yılında ikinciyi yaptıracağım. dün bebeğimi kaybettim geç gelişiyordu. üç ay bekleyip yeni bir umutla yine yola devam edeceğim

Bazilari icin ne kolay birsey degil mii ??

Aynen bana da bir hayal gibi geliyorr ..

2 gün önce negatif sonuc aldim ..

Beynim durmus gibi ..

slm kızlar benıde alın aranıza ben pcosluyum 4yıllık evlıyım 25 yasındayım 2 asılamam oldu 2.tuttu ama kımyasal gebelık oldu dustu ben asımı kayserı tup bebek merkezınde yaptırdım amam onumuzdekı ay fakultede tup yaptırmayı dusunuyorum fıyatıda cok uygun 1.ve 2. ayda tup yaptıranlar o zor gunlerı beraber atlatalım herkeze sevgıler pcoslu olan varmı bu arada

sılam canım çok üzüldümya hayırlısı değilmiş.. zuhale canım sanada geçmiş olsun

ulfet sende hoşgeldin aramıza

kızlar dktorum bana laparaskopiden sonra çikolata kistin var çok sayıda dedi ve iğne tedavisine başlayıp ikinci tüp bebek için start vericez dedi ve ben 2 aydır gidemedim doktora ağrılarım var. 1 denemeden sonra doktorum en şanslı hastamdın dedi ama sonuç negatifti şimdi bu çikolata kisti tüp bebekte bile hamilelik şansını %20 düşürüyomuş ne yapmalıyım başka bir doktor hap kullanmalısın diyo arada kaldım yardım lütfen

merhaba sudesena canım tek doktorla kalma derim çünkü çok yanlışlar çıkıyor ortaya birden fazla doktora çık beni mesela apantistten yanlış ameliyat yaptılar ve bu özel hastaneydi tek doktora bağlı kalma geçmiş olsun ii akşamlar

merhaba ülfet abimin eşinin adıda ülfet.bende kayserideyim.bende sevgide yaptırdım ama negatif.fakültede kime gideceksin bende ocak şubatta 6. tüpbebegime başlayacagım inşallah.sanada kolay gelsin hoşgeldin.......

Bazilari icin ne kolay birsey degil mii ??

Aynen bana da bir hayal gibi geliyorr ..

2 gün önce negatif sonuc aldim ..

Beynim durmus gibi ..

sılam çok üzüldüm çünkü senin yaşadığını 5 sefer yaşadım.anlatamam.benim sadece tek söylediğim birşey var.dünyanın en zor ve en kolay işi ....diye sevgiler

slm kızlar nasılsınız kacgundur nete gıremıyorum nevın silam sel nasılsınız canlar neler yaptınız bakalım

tok iyiyim saol.regl olmayı bekliyorum.tabiiki bir sefer daha boş yere gebelik testine para verdim.oooooofffffffffffffffffff oooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff...........sen ne yapıyorsun tedavinden bahsedermisin.yoksa hamilemiydin hemen bir listeye bakayımmmmmmmmmm

iki hamile seni sıkıştırmış.hadi gayret sende onların arasına üçüzlerinle gir .............

sagol canım bende ıyıyım cok sukur evet lısteye bende baktım ıkı hamılenın arasındayım ınsallah olur canım ınsallah hepımızde muradımıza ererız canım adetım oldu bu ay baslayım dedım yıne kaldı allah nasıb ederse ocagın sonu subatın bası baslıyacam artık yanı 2.adetımde baslayacam senın tam neydı sorunun hatırlayamadım canım yaaaa

canım benım 3.denemem olacak ılk tutmdı 2.tuttu dustu 3.allah kerımartık bırazda sen anlat canım

sılam canım çok üzüldümya hayırlısı değilmiş.. zuhale canım sanada geçmiş olsun

ulfet sende hoşgeldin aramıza

canımmmm nasılsın neler yaptın kacgundur nete gıremedım yaaaa haberr alamadım nasıl gıdıyor yumuslar cogaldımı

evet canım artık patlayacam ya şişkinlik ve sancıdan yarın 10.30 opu inş. yarında geçince az kaldı rabbimin izniyle

allahım yardımcın olsun canım benım ınsallah hersey yolunda olur cok dua edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…