iyiyim deryam çokşükür.sen neyapıyorsun.cuman mübarek olsun burda salah veriliyor. kafam felan çalışmıyor durgun gibiyim.hiç ileriye dönük bir program hayat düşünemiyorum.bizimde bebişimiz olurmu acaba.bizde yaşarmıyız acaba..........
kızlar dktorum bana laparaskopiden sonra çikolata kistin var çok sayıda dedi ve iğne tedavisine başlayıp ikinci tüp bebek için start vericez dedi ve ben 2 aydır gidemedim doktora ağrılarım var. 1 denemeden sonra doktorum en şanslı hastamdın dedi ama sonuç negatifti şimdi bu çikolata kisti tüp bebekte bile hamilelik şansını %20 düşürüyomuş ne yapmalıyım başka bir doktor hap kullanmalısın diyo arada kaldım yardım lütfen
slm kızlar benıde alın aranıza ben pcosluyum 4yıllık evlıyım 25 yasındayım 2 asılamam oldu 2.tuttu ama kımyasal gebelık oldu dustu ben asımı kayserı tup bebek merkezınde yaptırdım amam onumuzdekı ay fakultede tup yaptırmayı dusunuyorum fıyatıda cok uygun 1.ve 2. ayda tup yaptıranlar o zor gunlerı beraber atlatalım herkeze sevgıler pcoslu olan varmı bu arada
Bazilari icin ne kolay birsey degil mii ??
Aynen bana da bir hayal gibi geliyorr ..
2 gün önce negatif sonuc aldim ..
Beynim durmus gibi ..
merhaba sudesena canım tek doktorla kalma derim çünkü çok yanlışlar çıkıyor ortaya birden fazla doktora çık beni mesela apantistten yanlış ameliyat yaptılar ve bu özel hastaneydi tek doktora bağlı kalma geçmiş olsun ii akşamlar
tok iyiyim saol.regl olmayı bekliyorum.tabiiki bir sefer daha boş yere gebelik testine para verdim.oooooofffffffffffffffffff oooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff...........sen ne yapıyorsun tedavinden bahsedermisin.yoksa hamilemiydin hemen bir listeye bakayımmmmmmmmmm
sılam canım çok üzüldümya hayırlısı değilmiş.. zuhale canım sanada geçmiş olsun
ulfet sende hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?