2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

cin135 mrb özürdilerim ben özel msj gönderecegim zannettim. sizin mesajınızı e postanızı bekleyecegim kaç dogumlusunuz slm

Merhaba.
E-posta adresimi gönderemiyorum. Bunun için şu yöntemi buldum."et" işareti yerine "et" yazdım. E-posta adresim: teleskop(et)gmail.com
1978 doğumluyum.

canımmmm ne olur umıtsızlıge kapılma olacak bırgun bızde anne olacagızzzzz

1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
40 hulya_1985
41 nuranC
42 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas
55 eylul08
56 yasminm
57 zuhale
58 ~silam~
59 ulfetsaccioglu
60 sudesena
61 aysenur0134
62 merseray
63 guk86
64 ezine77
65 cin135

CANLARIM LISTEMIZIN SON HALI ARAMIZA YENI KATILAN ARKADASLAR HOSGELDINIZ HAYIRLI HABERLERINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM

saol zuhale........zuhale semra kahraman ve güvenç karlıkaya doktorum.ameliyatımı semra hanım ve müstecep bey yaptı.evet pahalıydı.yapay rahim uygulamasıyla birlikte 4700 tl verdik.ben çider üyesiyim o yüzden ilkmuayene semra hanımda 300 tl idi ödemedik.birde ıvf ücreti normalde 1900 euro çider üyesine 1650 euro.eger birde raporun varsa biraz daha düşüyorlar.bu tam bir paket ıvf fiatıymış.ameliyattan sonra gelmeden sordum .ilaçlarımada rapor çıkarttırıyorum yüzde 20 sini ödeyecegim inşallah.para denkleştiriyoruz şimdi.kayseriden istanbula zor yol parası yeme içme otel ooooooooo...............ama artık beni iyice inceleyip sebebini bulmasıydı.çünkü hep boşu boşuna para verdim zannedersem.şimdilik memnunum inşallah sonucunu.bebeklerimi kucagıma alırım ....................çok uğraştım çünkü inşallah yolun sonuna gelmişimdir.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inş. bu sene olur dyorum bende

sel canım inş. bu son olur senin sen üzülme canımcım

saol nevin sizde olmasanız .......................sen de inşallah oglunu kızını ikiz olsun kucaklarsın ama istegimiz dogumdan sonra hemen fotograf çekiyorlarya sende çektirip göstereceksin tamammı.........bende hepinizi kırk hamamına davet ediyorum.sonrada kayseri mantısı yemege olurmu.......

canım benim bi kızım var bi tane istiyorum. ki onu seveyim ilgileneyim ikiz olunca sadece bakım ve büyütme çabası oluyor :))) ama olursada yok demem ne güzel dimi böyle yazmak bile birde olunca nasıl olur ya...ok gelecem hamamda keselyecen beni :))) ama çok kızartma olurmu mantıya yok demem senmi yapacan kız

olsun ilk sana resim gönderecem canım sende inş. bize gönderecen resimlerinizi...

ben cd ye çektirecegim dogumun başından sonuna kadar onu olurmu.daha öncede demiştimya odamada çiçeklerin en büyüğü

allah nasip ederse geliriz canım sağlık olsun bebiş olsun :)))

sılam nbr nasılsın canım toparlandınmı biraz

biz de 2010 ocakta ilk denememizi yapacağız medical park bahçelievlerde inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olur.:sm_confused:gergin ve heycanlıyım.

öncelikler herkese merhaba... benide listeye ekler misiniz..
bizde şubat ayında ilk denememizi yapacağız... şu anda regl mi bekliyorum. kendimi çok değişik hissediyorum... bu arada ben ankarada oturuyorum ve zekai tahir burakta yaptıracağız....

aramıza hoşgeldinnn hayattt...tedavinn hayırlıı olsunnn rabbim gönlün göre versinnn gönlümüze göre versinn inşşş....

kızlarrrr 2010 gelmeden 4 tane hamilemizzz varr inşş 2010 daaa kat kat artar ve hepimizz hamile kalırızz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…