cin135 mrb özürdilerim ben özel msj gönderecegim zannettim. sizin mesajınızı e postanızı bekleyecegim kaç dogumlusunuz slm
canımmmm ne olur umıtsızlıge kapılma olacak bırgun bızde anne olacagızzzzziyiyim deryam çokşükür.sen neyapıyorsun.cuman mübarek olsun burda salah veriliyor. Kafam felan çalışmıyor durgun gibiyim.hiç ileriye dönük bir program hayat düşünemiyorum.bizimde bebişimiz olurmu acaba.bizde yaşarmıyız acaba..........
canım benim ilk tüp bebek denemem 3 gün önce doktorum düşük yapcağımı söylemesiyle son buldu. Eşim şimdi başka merkezler nasıldır diye araştırmaya başladı. semra hanımı çok tavsiye ediyorlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyormuş. Yalnız bahalıymış bizim durumumuz ona yetmeyecek ama keşke raporu falan kabul etselerdi en azından daha iyi olurdu diyoruz neyse senin için hayırlısı canım allah bebişlerini kucağına versin inşallah canım
benide ekleyin kıslar ocak 14 gibi tedaviye başlıyrus bizde..
canim ben yapmadim sanirim yetkililer yapmis sagolsunsal cok iyi olmus sen ne yapiyon nasilsinderyammm sabitt nasıll yaptınnn topiğiiii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?