ya kızlar ben bişi sorucam biliyosunuz şu anda sadece tek enbiriyo tıransfer ediliyo tek enbiriyo ile şu an hamile olan varmı bance bu haksızlık tek bitane çol düşük bişans tek enbiriyo ile hamile olan varsa lütfen beni bilgilendirsin
arkadaslar ne yazikki benim ikinci tüp bebek deneyimimde basarisiz onuclandi ve bugün ücüncüsü icin ilaclara basladim allah hepimize sabir versin cok zor bir sürec lütfen dualarinizi bekliyorum:26:
canım ben devlet hastanesinde yaptırdım tek embrio ve Allahıma şükür bu hafta 3. ayımıza giricez bebişimle bende grip olmuştum sakın nane limon ıhlamur vs. içme butip doğal çaylar kolay adet görmey,i sağlıyor o yüzden adetini getirir bebişin tutmaz kendiliğinden geçer o biraz yavaş geçer ama geçer yinede sürekli meyve ye o biraz daha hızlı atmanı sağlar gribi birde su içki vücudunda fazla su olursda burnun daha kolay akar ve mikrobu atarsın son olarakta eğer özelde yaptrıyosan doktoruna ısrar et özeller genelde 2-3 emrio koyuyorlar
nurcancım ben şu an zaten adetliyim benim tıransferim büyük itimalle haftaya olcak eyer gırıbın geçmese dedi doktur anestezi verdiğimizde pıroblem olur dedi ve şu an günde 5 bardak ıhlamur meyva suyu meyve felan içiyom bide dokturuma çok ısrar ettim ama iki embıriyo olmaz dedi fark ederlerse diplomamı alırlar dedi bide sen hangi devlet hastanesinde yaptırdın kaçıncı denemen tek embıriyolamı sizi tüp bebeye gütüren surun ne idi dokturunun adı ne ya beni bilgilendir lütfen
arkadaslar ne yazikki benim ikinci tüp bebek deneyimimde basarisiz onuclandi ve bugün ücüncüsü icin ilaclara basladim allah hepimize sabir versin cok zor bir sürec lütfen dualarinizi bekliyorum:26:
ben dokturuma çok ısrar ettim ama hayatta olmaz dedi iki embiriyo ilk denememde 4 tane tıransfer ettiler ama olmadı o yüzde çok üzgünüm ama şüyle bişi var veren rabbim tek yomurtaylada verir eyer buda tutmassa devlet hastanesine gidicem ama devlette insanı çok süründürüyo ya en az 4.5 ay seni süründürüyo benim bütün testlerim olmasına rehmen hepsini yeniden istıyolar benim raporum var ama vermediler şu an özelde para il yaptırıyorum ama tutmasa devlete gidicem 3 aşılama 2 tüp bebek ten sonra bütün mattiyatı tükettim ondan dolayı inşallah tutarda bunlara gerek kalmaz bana dua edin allah benide çocuğu olmayan herkesi de sevindirsin her zaman şunu diyorum gerçekten çocuğu olmayan çaresiz insandır yani ben kendimi öyle gürüyorum bilgilerin için teşekkürlercanım ben seni transfer yapıldı sandım ok doktorun doğru demiş hayatım tek seçeneğin bian önce atlatmak bulduığun limonu ye valla ne diyim sürekli sıcak şeler iç ozaman bu arada benim eşim askeri personel o yüzden ben gatada yaptırdım zaten 4,5 yıldır orda düzenli bi kontrolum vardı benim ilk tüp bebek işlemim ve tututu tek emrio koydular zaten bitane bebiş var şuan karnımda fakat benim sizden avantajım ben 2,5 yıl önce bir gebelik geçirdim bende polikistik over vardı çocuk tutmuyodu bir hap verdi doktorum 15 gün sonra gebe kalmıştım fakat 9 ayın sonunda doğumumu beklerken bebeğim karnımda hastalandı acilen doğum yaptım sezeryanla ama maalesef oğlum 2 gün anca yaşayabildi busefer 2,5 yıldır yine tutmuyodu bebiş ensonunda öğrendikki eşimin sperm sayısı çok düşmüş ve giderekde düşüyor doktorumuz bu yüzden acilen hemen bizi tüp bebeğe aldı ve tuttu ama diyorumya normalde ben daha önce gebe kaldığım için sizden avantajlıyım ama benimde şöle bi sorunvar bu bebekte hastalanmadan nalamamız ve doğum yapmam lazım doktor hastalığın benim bebeklerimin kendi üretebileceğini düşünüyor çünkü diğer olumun 8,5 ay sağlam olup doğurcağım zaman hastalanmasının nedeni bulunamadı bu arada tüp bebek işlemimi gatada yapan doktorlar ali rüstü ergür hocamız ve özgür bey var doktorumuz ama 2t tanede bal gibi hemşiremiz var Allah razı olsun çok iyiler öznur ve özlem hanım onalrında çok desteği oldu herşeyi bıkmadan usanmadan bin kere anlattılar bizim moralimizi hiç bozmadılar ukala ukala davranmadılar hatta orası gatada bulunan en iyi en düzgün bölüm diyebilirim fakat kapatılıyor ben son tüp bebek gebelerinden biriyim canım ben arkadaşlardan duymuştum burda özele gidenler hep 2-3 embrio koyduruyo ondan dedim
ben dokturuma çok ısrar ettim ama hayatta olmaz dedi iki embiriyo ilk denememde 4 tane tıransfer ettiler ama olmadı o yüzde çok üzgünüm ama şüyle bişi var veren rabbim tek yomurtaylada verir eyer buda tutmassa devlet hastanesine gidicem ama devlette insanı çok süründürüyo ya en az 4.5 ay seni süründürüyo benim bütün testlerim olmasına rehmen hepsini yeniden istıyolar benim raporum var ama vermediler şu an özelde para il yaptırıyorum ama tutmasa devlete gidicem 3 aşılama 2 tüp bebek ten sonra bütün mattiyatı tükettim ondan dolayı inşallah tutarda bunlara gerek kalmaz bana dua edin allah benide çocuğu olmayan herkesi de sevindirsin her zaman şunu diyorum gerçekten çocuğu olmayan çaresiz insandır yani ben kendimi öyle gürüyorum bilgilerin için teşekkürler[/QUOTE
inşallah tutar bu kezde hiç gerek kalmaz devlete gitmene canım ya
çakır44 keşke ilk önce devlette yaptırsaydın cnm. devlet 2 tüp bebek maliyetini akrşılıyor diye biliyorum. sen 2 tane yaptırmışsın onu iyice araştır derim sonra karşılayamayız diyebilirler. bizde yeni başlayacağız şu anda tahlillerim yapıldı bir sorun yok histereskopi yapılacak. raporumuda alınca tedavim resmen başlayacak inşallah. nasipten ötesine geçilemiyor maalesef. etrafa bakıyorumda ne kadar çoğaldı aşılamayla tüp bebek deneyenler. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. hayırlı evlatlar versin herkese.
bende başladım 4.üncü tedaviye bizimkisi bilinmeyen infertil. önce histereskopi yapıldı yenileme yöntemi uygulandı .bugün göbişden iğneye başladık kısa protokol yapılacakmış önceleri uzun tedavilerden geçiyorduk bu daha iyi olmuş.ne kadar az zaman okadar sitres bence ...allah hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı bekliyorum arkadaşlar:80:
böyle güzel haber duymak mutlu etti beni az da olsa umut etmek hayal etmek empati kurmak çok güzel...rabbim kmseyi yavrusuz bırakmasın ...sennde yavrularını allah bağışlasın gülegüle büyütürsün inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?