2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hayırlı akşamalar arkadaşalr transferimin 10.günü belim kasıklarım ağrıyor adet sancıları gibi geçen belim müthiş ağrıdı göğüslerimdede sızı var sizce normal midir endişeliniyorum bilgilendirirseniz morel bulağım inşlh

hamile olabilirsinde canımama ilaçların yan etkiside olabilir bu işin bi belirtisi yok bütün hepsi herkezde oluyor kasığın ağrıyor diye adet olacaksın sanma ümitli ol ve 2 gün daha bekle

egulse; 3 aşılama bir tüp bebek yapmama rahmen benim öyle bi tecrübem yok inşallah bebişin sana tutunmuştur sıkı sıkı allah yardımcın olsun senin ve hepimizin test sunucunu bize muhakkak yaz bide nerde yaptırdın ve kaç embıriyo tıransfer edildi beni bilgilendirirsen sevinirim

iyiyim derincim sağol bebişimizde iyi sanırım daha doktora gitmedik ayın 14 ünde gidicez sen napıyısun olmadın inşallah adet felan :)))))))))

Son düzenleme:
iyiyim derincim sağol bebişimizde iyi sanırım daha doktora gitmedik ayın 14 ünde gidicez sen napıyısun olmasdın dimi adet :)))))))))

yok canım.adet olmadım:)14ündee demek minnoşu görme vakticanımdün başım ağrıyordu sinüzitim varda benim taksim maksim gezince azdı kanımca:)bugünde midem bulanıyor evi temizliycem taksit taksit yapıyorum valla:)otur kalk şeklinde:)))

benim 3,tüpbebek uygulamam dondurulmuş emriyotransfer edildi bursa soranuz tüp bebek merkezinde yaptırdım ve çok memnunum doktorumdan 2.denememde 2.lerim oldu 6aylık doğum yaptım biri2,buçuk ay yaşadı zor günler geçirdim ve şimdi kendimi toparladım 25 26emrom toplanmıştı çoğu güzel ve kaliteliydi inşlh bebişlerim şefaatçim olur ve rabbim bu dünyayada hayırlısını nasip eder rabbim herkezin gönlüne göre versin tavsiyeleriniz için tşkr ederim sabredim 3 daha bekliycem inşlh güzel haberlerimi veririm :)

canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer yavruna sağ sağlim kavuşursun bende bebeğini kaybetmiş bir anneyim erken doğum değildi 9 aylık doğdu ama kıssmet hep derim önemli olan gebe kalmak değil sağ sağlim doğurmak Allahım bebeklerimizi sağ sağlim doğurup büyütmeyi nasip etsin

bak bozuşuruz gez tamam ama temizlik yok olmuyo böle biz bebiş istiyoruz sen yat dinlen :)))))))))) gezmek serbest kafanı dağıta bilirsin :))))))))) sen hangi gün test yaptırıcaksın canım bu arada

bak bozuşuruz gez tamam ama temizlik yok olmuyo böle biz bebiş istiyoruz sen yat dinlen :)))))))))) gezmek serbest kafanı dağıta bilirsin :))))))))) sen hangi gün test yaptırıcaksın canım bu arada

yaptım valla:)ama böle çokda zorlamadan.kontrollü eğilip kalkıorum.çok eğilmeden dinlenerek yapıorum.aslında bilinçli olarak diil ama nedense hemen yoruldum bugün fazla hareket edemiyorum yakarnımda bi baskı var ilaç vs.de kullanmıorum ama bilmiorum neden.ay sen sorunca baktım iki hafta içinde regli olmazsam 16 sı yaa yine 16sıına gelioahahahahahahha:)

ikiz bebeklerin için çok üzüldüm ama inşallah übür tarafta sana şefatçi olurlar inşallah şimdi hamilesindir ve bebeyini sağ salim kocağına alırsın allah cümlemizin yardımcısı olsun canım bunlarıda kafana takma belim ağrıyo veya kasıklarım ağrıyo deyip sıtres yapma tutmuşmu tutmamışmı diye allah her şeye kÂdirdir ve muhakkak bizim için de bir yol indirecektir allaha emanet ol

slm arkadaşlar 3 kere aşılama yaptım olmadı artık zaman kaybetmek istemiyorum. tüp bebek yaptırmak istiyorum. rapor cıkartmaya başladım.raporsuz 5milyar dedıler ama raporla ne kadr bilmiyorum.anadolu yakasındayım. öner3eceginiz yer var acaba

canım aramısa hoş geldin:)ben ekimde ümraniye erdemde denedim negatif sonucum ama nasip artık yine merkezimle devam ediorum.ekimde kampantya vardı 3.500 tlye yaptırdım ilaç milaç herrşey içindeenegatif sonuç alınca bu ay içinde ücretsiz aşılama teklif ettiler.geçen perşembe aşılama oldum.olmazsa sonra yine tüp:)çok ttalı çok harrika insanlarr doktorummm serap hanım emriyolog oya hanım betül hanım harika insanlar:)bi görüşmeni tavsiye ederim canım:)bunlara artı kadro tamamen bayanlardan oluşuyor daha rahat ediyorsun:)))

bu arada ben raporsuz fiyatı söyledim canım:)özel fiyatı

aması felan yok canım umut et ki olsun allah büyük ,çaba göster en kısa zamanda olacaktır inşallah... bende iğnelerimi yapıyorum ve canımı fazlasıyla yakıyo ama ne yapalım katlanıyoruz 10 gün içersinde bitiyo iyi temennilerinizi bekliyorum dualarımda sizlerde varsınız...

bidaha yapmak yok iş yapmak yasak sana innşallaaaaaaaaaah Allahın izniyle buseferki 16 da iyi haber alalım

merhaba arkadaşlar bizde tup bebek yapmayı düşünüyoruz hemde acilen hangı merkezde önerirsiniz benım durumum bıraz farklı eşim yaklaşık 3 ayn önce testıs tümöründen amelıyat oldu yumurtalıgı alındı ve sperm sayımız azkern dahada azaldı esımın en kısa zamanda radyoterapıye gırmesı gerekıyo sperm dondurmak istemıyoruz ve hemen tup bebek yapmaya karar verdık ama hıc bılmedıgımız ıcın hangı hastaneye gıdecegımızı bılemıyoruz sızlerınde benım gıbı heyecanlı oldugunu bılıyorum ve bana yardımcı olacagınızı dusunuyporum nerede baslasak neresı daha ıı olur mesajlarınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…