hayırlı akşamalar arkadaşalr transferimin 10.günü belim kasıklarım ağrıyor adet sancıları gibi geçen belim müthiş ağrıdı göğüslerimdede sızı var sizce normal midir endişeliniyorum bilgilendirirseniz morel bulağım inşlh
egulse; 3 aşılama bir tüp bebek yapmama rahmen benim öyle bi tecrübem yok inşallah bebişin sana tutunmuştur sıkı sıkı allah yardımcın olsun senin ve hepimizin test sunucunu bize muhakkak yaz bide nerde yaptırdın ve kaç embıriyo tıransfer edildi beni bilgilendirirsen sevinirimhayırlı akşamalar arkadaşalr transferimin 10.günü belim kasıklarım ağrıyor adet sancıları gibi geçen belim müthiş ağrıdı göğüslerimdede sızı var sizce normal midir endişeliniyorum bilgilendirirseniz morel bulağım inşlh
iyiyim derincim sağol bebişimizde iyi sanırım daha doktora gitmedik ayın 14 ünde gidicez sen napıyısun olmasdın dimi adet :)))))))))
yok canım.adet olmadım:)14ündee demek minnoşu görme vakticanımdün başım ağrıyordu sinüzitim varda benim taksim maksim gezince azdı kanımca:)bugünde midem bulanıyor evi temizliycem taksit taksit yapıyorum valla:)otur kalk şeklinde:)))
bak bozuşuruz gez tamam ama temizlik yok olmuyo böle biz bebiş istiyoruz sen yat dinlen :)))))))))) gezmek serbest kafanı dağıta bilirsin :))))))))) sen hangi gün test yaptırıcaksın canım bu arada
benim 3,tüpbebek uygulamam dondurulmuş emriyotransfer edildi bursa soranuz tüp bebek merkezinde yaptırdım ve çok memnunum doktorumdan 2.denememde 2.lerim oldu 6aylık doğum yaptım biri2,buçuk ay yaşadı zor günler geçirdim ve şimdi kendimi toparladım 25 26emrom toplanmıştı çoğu güzel ve kaliteliydi inşlh bebişlerim şefaatçim olur ve rabbim bu dünyayada hayırlısını nasip eder rabbim herkezin gönlüne göre versin tavsiyeleriniz için tşkr ederim sabredim 3 daha bekliycem inşlh güzel haberlerimi veririm :)
slm arkadaşlar 3 kere aşılama yaptım olmadı artık zaman kaybetmek istemiyorum. tüp bebek yaptırmak istiyorum. rapor cıkartmaya başladım.raporsuz 5milyar dedıler ama raporla ne kadr bilmiyorum.anadolu yakasındayım. öner3eceginiz yer var acaba
canım aramısa hoş geldin:)ben ekimde ümraniye erdemde denedim negatif sonucum ama nasip artık yine merkezimle devam ediorum.ekimde kampantya vardı 3.500 tlye yaptırdım ilaç milaç herrşey içindeenegatif sonuç alınca bu ay içinde ücretsiz aşılama teklif ettiler.geçen perşembe aşılama oldum.olmazsa sonra yine tüp:)çok ttalı çok harrika insanlarr doktorummm serap hanım emriyolog oya hanım betül hanım harika insanlar:)bi görüşmeni tavsiye ederim canım:)bunlara artı kadro tamamen bayanlardan oluşuyor daha rahat ediyorsun:)))
yaptım valla:)ama böle çokda zorlamadan.kontrollü eğilip kalkıorum.çok eğilmeden dinlenerek yapıorum.aslında bilinçli olarak diil ama nedense hemen yoruldum bugün fazla hareket edemiyorum yakarnımda bi baskı var ilaç vs.de kullanmıorum ama bilmiorum neden.ay sen sorunca baktım iki hafta içinde regli olmazsam 16 sı yaa yine 16sıına gelio ahahahahahahha:)
arkadaşlar yarın yumurta tuplama işlemim ver bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?