kizlar bende bu ay tüp bebek yaptim bu ikincisi ve 16.ci günüm bugün.yarin test günüm ve adet günümünde 3.günü ve idrar testi yaptim simdi ama negatif cikti cok üzgünüm yaa yoksa genemi tutmadi:84:
kizlar bende bu ay tüp bebek yaptim bu ikincisi ve 16.ci günüm bugün.yarin test günüm ve adet günümünde 3.günü ve idrar testi yaptim simdi ama negatif cikti cok üzgünüm yaa yoksa genemi tutmadi:84:
Dilekciim ben ümraniye erdemde denedim ilkini şimdide aşılama deniyorummalum iki deneme arası 2 ay ya ben boş geçmeyeyim dediimmmmm:))Maşallahhh göbüşüne sağlık seninn Rabbim ikinizide korusun
saol nurcanımmm:)senin durum nasıl minik ne yapıo:))
balımnurcum haydi hayırlısı tatlımvalla 4.000-6.000 arası genelde ama sana ümraniye erdemi öneririm kampanya vardı geçen ay 3.500 civarı altına bile düşebilio ben denedim şimdide aşılama deniorum komple bayan ekibi ve çok tatlılar ben çoook memnunumm:)
demek idrarda negatif ve kanda pozitif cikan varmis inanin birazda olsa umutlandim simdiinsallah öyledir kizlar size yarin bildiririm allah hepimizin gönlüne göre verir insallah
nasıl olim canım ikimize iyiyi çok şükür ikili testin sonucunu aldım bugün çok şükür iyi çıktı ama ben son hız kilo alıyorum daha şimdiden zaten kiloluyum normldede bakalım benim ufaklık böle yarmaz acaba seninki nasıl olacak inşallah önümüzdeki ay biz sana sorucaz derin teyzesi bebişimiz nasıl diye :)
ohhhhhh maşaşşşaaalllahhhhhhama çok kilo alma nurcannnnnn:)))))bak sana sölim ilaç milaç davul olacasss işallahhh nurcanım yaaa yerim ben o minikimiii:)))
arkadaşlar yarın doktura gidicem gona f ilacına başlicam bana şans dileyin dua edin
şansın bololsun
her şey yolunda gitsin
bebişli olsun tedavin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
koca göbüşlü şişko bir anne adayı ol
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bu siteye öye olmamın sebebi kendim gibi yani beni anlayan insanlardan murel bulmak desteklerinizi bekliyorum sizede ayrıca teşekkür ederim yeter hanım birazdan çıkıcam ve sizin çok güzel temennilerinizle doktura gidicem!teşekkürler
bu siteye öye olmamın sebebi kendim gibi yani beni anlayan insanlardan murel bulmak desteklerinizi bekliyorum sizede ayrıca teşekkür ederim yeter hanım birazdan çıkıcam ve sizin çok güzel temennilerinizle doktura gidicem!teşekkürler
hayırlı olsun tedavin canım Allahım inşallah gönlüne göre verirde bukez bebeşine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?