2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım çok güzel çok sevindim
ağrılarına gelincede bebiş tutunurken olabiliyormuş
bu tarz ağrılar
her şey yolunda gitsin
inşşşşşşşşşşşşş

ınsallh canım 124 ıyı bı deger mı bı fıkrın varmı..rabbım emeklerımızı bosa cevırmesın herkesın gonlune gore versın ınsallh..

ınsallh canım 124 ıyı bı deger mı bı fıkrın varmı..rabbım emeklerımızı bosa cevırmesın herkesın gonlune gore versın ınsallh

öncelikle tebrik ediyıyorum değer çok iyi ve gününden önce yapmışsan kesindir Allahın izniyle ben gününmde yapmama rağmen 9.11 çıkmıştı bu değeerde bile gebelik sayılabiliyormuş

canım normalde değerin çok iyi sırt ağrın normal eğer transfer sonrası çatlatma inesi yapmadıysan büyük oranla hamilesin inşallah değerin katlanır

canım normalde değerin çok iyi sırt ağrın normal eğer transfer sonrası çatlatma inesi yapmadıysan büyük oranla hamilesin inşallah değerin katlanır

transferden sonra yapılmadım catlatma ınesı hem yapan varmıkı..ınsallh canım ctesı bıda test yapcam doktor gerek yok dedı ama esım yapalım dıo aralıgın 7 sıne muayene ıcın randevu aldık buyuk bı sabırla beklıyoruz dua edın bıze hersey yolunda olsun opuyorum cok dua ıle...

canım eşini dinle testini 1-2 gün sonra tekrarla eğer değerin yükselmişse gözün aydın fakat değer düşmüşse kimyasal gebelik sen doktoruna bakma test yaptır inşallah yükselmiştir tabi bu arada kendine çooooooooook dikkat et

kızlar iyi akşamlar ya uzun süredir giremiyordum bulamadım burayı allahıma şükür dilek hamilesin ne güzel iyiki gelmişim canım hayırlısı olsun canım
bende başladım ilaçlara bakalım 6 günüm daha dilek canım allah bu sevinci sonuna kadar yaşatsın 2011 ugurlu gelecek bak

Kızlaaaaaar 15+ 5 günlük hamileyim ama hala bebişimin hareketini hissetmiyorum, benim gibi olanınız var mı??? yoksa bir sorun mu var bebişimle:26:

Ilk hamileliginizse bebegin ilk hareketlerini hissetmeniz 17-20 haftayi bulur.. Ikinci kez anne adaylari ancak 16 haftada hisseder diye biliyorum.. Daha erken yani:) Bende ilk hamileligimde 17. haftada hissetmeye basladim

Çok teşşekkür ederim, inş o yüzden hissetmiyorumdur berna80. arkadaşların yazdıklarını okudum onlar 15 haftalarda hissediyoruz diye yazmışlar, ben kendimi kötü hissediyorum niye hissetmiyorum diye.

arkadaşlar kusura bakmayın ben başka bir foruma yazacakken buraya yazmışım. yalnız ben de 2 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra yani 3. tüp denemesinde gebe kaldım. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş

Son düzenleme:

canım cok saol ınsallh hepımızın hayırlı haberlerını alcaz burdan..dun bıda test yaptık degerım 499 cıktı sımdı ıcım daha rahat.aralıgın 7 sınde ultrasyonda bakılcak ınsallh ozamanda hersey yolunda gıder rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın..sen nasılsın bu arada tedavin nasıl gıdyo

canım senıda esımıde dınledım dun aksam test yaptık tekrar degerım 499 cıktı sımdı ıcım rahat sayılır ama ultrasyonda gorsem daha rahatlıcam ınsallh hersey yolunda gıder..bırde canım progesterona daha ne kadar devam etcem bı bılgın var mı.ben jel kullanmadım kalcadan ıne vuruldum hala daha vuruluyum daha ne kaadr surer bı bılgın var mı

dilek canım ben 7 günüm ignelere başlıyalı fostimon ve lucrin kısa protokol benim tahminen 3 aralık yoplama 7 aralık ta transfer olur bakalım hayırlısı ilk denemem
dilek sana ne kadara maal oldu hangi ilaçları kullandın kusura bakma lütfen merak ediyorum

Dileeekkkkk maşallahhh arkadaşım yaaa maşallahhhhhhhhhhhhOh Şimdi sıra buk bukları duymaktaaa:)Canım benim kendinize çok dikkat edin bakalım artıııkkknerde yaptır mışıtın tatlım sen?

canım çok sevindim şimdi ilk ultrasonda sadece kese görürsün kalpatışı olsada belli olmaaz sakın telaşlanma progesteron kullanmadım canım o yüzden bilmiyorum doktorunu arayıp ona sorarsan daha sağlam bi bilgi olur çünkü ilaçlar çok önemli bebişin tutunmasında şimdi artık sende cici bi annemizsin çoooooooook tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin sakın kendini yorma artık tututu hep dinlen

dilekcim benim doktorum gebe kalırsan 12. haftaya kadar progestana devam demişti tatlım

nurcaaan:)bugün klomene başladım:)30 unda kontrol var:)

hadi hayırlısı ınsallh hersey yolunda gıder..canım benım 4500 ıle 4800 arası tuttu toplam hastaneye 2800 verdık gerısı hep ılaclar tuttu.ılk olarark gonal f ıle basladım daha sınra merional ampul,cetrotıde gobek ınesı kullandım bu arada vıtamınlere devam ettım.daha sonra ovıtrelle ısımlı catlatma ıne yaptım ardından estraderm kalca bantlarına basladım bunlar rahım duvarım kalınlassın dıe hala kullanıyorum..yumurta toplandıktan sonra basldıgım clexane ve progynex'e hala devam edıyorum..fakat her doktor farklı ılac kullanıyor sen doktoruna guven ve ılaclarını ıhmal etme sakın bol sanslar canım..

Dileeekkkkk maşallahhh arkadaşım yaaa maşallahhhhhhhhhhhhOh Şimdi sıra buk bukları duymaktaaa:)Canım benim kendinize çok dikkat edin bakalım artıııkkknerde yaptır mışıtın tatlım sen?

canım allah razı olsun artık dualarımda hep sızlerde varsınız allah gonlune gore versın ınsallh..cenım ben gebzede oturuyorum burda bana en yakın asm vardı ama oda cok pahalı dıe duyduk.esım radyoda eskı adı nenehatun sımdıkı adı medicıne hospital asya olan tüp bebek merkezını duymustu bızde oaraya gıttık ama ıyıkı gıtmısız doktorumuz cok ınanclı bızi yormadı hıc butun kadro ole herseyden once esımıde benıde ınandırdı guven verdı sımdı allah razı olsun hamıleyım sayesınde..sen nerde tedavı oluyodun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…