kızlar ıyı aksamlar..bız bugun dayanamadık ine olmaya gıdınce bıde kan testı yaptırdık degerım 124.86 cıktı yanı hamıleyım demı ordakı hemsıre tutmus dedı ınsallh oledır dua edın bana nolur bugun 8.gunum
canım çok güzel çok sevindim
ağrılarına gelincede bebiş tutunurken olabiliyormuş
bu tarz ağrılar
her şey yolunda gitsin
inşşşşşşşşşşşşş
ınsallh canım 124 ıyı bı deger mı bı fıkrın varmı..rabbım emeklerımızı bosa cevırmesın herkesın gonlune gore versın ınsallh
canım normalde değerin çok iyi sırt ağrın normal eğer transfer sonrası çatlatma inesi yapmadıysan büyük oranla hamilesin inşallah değerin katlanır
transferden sonra yapılmadım catlatma ınesı hem yapan varmıkı..ınsallh canım ctesı bıda test yapcam doktor gerek yok dedı ama esım yapalım dıo aralıgın 7 sıne muayene ıcın randevu aldık buyuk bı sabırla beklıyoruz dua edın bıze hersey yolunda olsun opuyorum cok dua ıle...
kızlar iyi akşamlar ya uzun süredir giremiyordum bulamadım burayı allahıma şükür dilek hamilesin ne güzel iyiki gelmişim canım hayırlısı olsun canım
bende başladım ilaçlara bakalım 6 günüm daha dilek canım allah bu sevinci sonuna kadar yaşatsın 2011 ugurlu gelecek bak
canım eşini dinle testini 1-2 gün sonra tekrarla eğer değerin yükselmişse gözün aydın fakat değer düşmüşse kimyasal gebelik sen doktoruna bakma test yaptır inşallah yükselmiştir tabi bu arada kendine çooooooooook dikkat et
canım senıda esımıde dınledım dun aksam test yaptık tekrar degerım 499 cıktı sımdı ıcım rahat sayılır ama ultrasyonda gorsem daha rahatlıcam ınsallh hersey yolunda gıder..bırde canım progesterona daha ne kadar devam etcem bı bılgın var mı.ben jel kullanmadım kalcadan ıne vuruldum hala daha vuruluyum daha ne kaadr surer bı bılgın var mı
canım çok sevindim şimdi ilk ultrasonda sadece kese görürsün kalpatışı olsada belli olmaaz sakın telaşlanma progesteron kullanmadım canım o yüzden bilmiyorum doktorunu arayıp ona sorarsan daha sağlam bi bilgi olur çünkü ilaçlar çok önemli bebişin tutunmasında şimdi artık sende cici bi annemizsin çoooooooook tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin sakın kendini yorma artık tututu hep dinlencanım senıda esımıde dınledım dun aksam test yaptık tekrar degerım 499 cıktı sımdı ıcım rahat sayılır ama ultrasyonda gorsem daha rahatlıcam ınsallh hersey yolunda gıder..bırde canım progesterona daha ne kadar devam etcem bı bılgın var mı.ben jel kullanmadım kalcadan ıne vuruldum hala daha vuruluyum daha ne kaadr surer bı bılgın var mı
dilek canım ben 7 günüm ignelere başlıyalı fostimon ve lucrin kısa protokol benim tahminen 3 aralık yoplama 7 aralık ta transfer olur bakalım hayırlısı ilk denemem
dilek sana ne kadara maal oldu hangi ilaçları kullandın kusura bakma lütfen merak ediyorum
Dileeekkkkk maşallahhh arkadaşım yaaa maşallahhhhhhhhhhhhOh Şimdi sıra buk bukları duymaktaaa:)Canım benim kendinize çok dikkat edin bakalım artıııkkk nerde yaptır mışıtın tatlım sen?
dilekcim benim doktorum gebe kalırsan 12. haftaya kadar progestana devam demişti tatlım
nurcaaan:)bugün klomene başladım:)30 unda kontrol var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?