2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canimcim ilk tup bebek denemende hamis olursun insallah 2010 bizim yilimiz olur insallah senide listeye ekliyorum

13 esımın dogum gunu bu bı ısaret mı? bana 13 vermıssınızkaydirigubbakcemile3

ya alısabıldınmı ben hıc alısamadım vede hıc sevemedım burayı

buraya geleli uc yil bitti canim inan bu yil alisiyorum
biraz cevrem genisledigi icin yeni arkadaslarla tanisiyorum bunun biraz etkisi var alisabilmemde burada akrabasi olanlar hic zorluk cekmiyor
bizim akabamiz sadece gorumcem var

selam kızlar ..beni de listeye ekler misiniz? bende eylül başında ilk denememi yaptım fakat malesef sonuç negatif..hayırlısı diyoruz demekki kısmet değilmiş..yarı yıl tailinde bende 2. için start vermeyi düşünüyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür..herkes bu listeden anne adayı olarak ayrılır inşallahhh ben de tabii:)))

merhaba canim, senin kaderinde bizimkilerle ayni ama sakin korkma icini ferah moralini yüksek tut tüp bebek tedavisinde en önemlisi senin piskolocin oda tabiki sadece senin ellinde olan birsey,burda her türlü sorunlar var bilmek istedin herseyi ögrene bilirsin...allah seninde yollunu hepimizinkisi gibi acik etsin canim insallah hayirlisiyla alirsin evladini kucagna.....

buraya geleli uc yil bitti canim inan bu yil alisiyorum
biraz cevrem genisledigi icin yeni arkadaslarla tanisiyorum bunun biraz etkisi var alisabilmemde burada akrabasi olanlar hic zorluk cekmiyor
bizim akabamiz sadece gorumcem var
canım benımde dorduncu yılım ama ben hıc alısamadım pek cevremde yok anlıcan gurbet zor ınsallah bebıslerımız olurda onlarla zaman gecırırız

canım eklerım tabıkıde ınsallah bu lısteden tup bebek tedavısıne baslamadan kendılıgınden bırcok hamıle cıkacak rabbım dualarımızı gerı cevırmeyecek

1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483
14 moon_sunn
CANLARIM LISTEMIZIN SON HALI EKSIK VARSA SOYLEYIN

canım eklerım tabıkıde ınsallah bu lısteden tup bebek tedavısıne baslamadan kendılıgınden bırcok hamıle cıkacak rabbım dualarımızı gerı cevırmeyecek

teşekkürler canım.inşallah dediğin gibi olur herşeyin başı dua sonuçta..Allah yardımcımız olsun..:Saruboceq:

listemiz çoğalmışşşş....
3 gündür girdiğim yoktuu...
inşşş isimlerimizin yanında hamile yazısını da görürüz arkadaşlarrr......
sonrada hamileliklerimizi anlatırız birbirimize....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Canım benim ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umutlarımız gerçek olması Temennisiyle..
Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim

Canım benim ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umutlarımız gerçek olması Temennisiyle..
Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim

Insallah canim hepimiz en kisa zamanda bebislerimizi aliriz kucaklarimiza , zaman gectikce beni heycan basiyor dört gözle izinimin gelmesini bekliyorumki tedavime baslayim..

*kuzucuklarım günaydınlar hayırlı işler iyi çalşmalar günümüz güzel ve bol bol yumurtalar oluşan bir gün geçsin

MRB arkadaslar ben bır sey soracagım ben memurum yanı emeklı sandıgı saglık guvencem sımdı tup bebek yaptırmam gerekıyormus acaba bana malıyetı ne kadar olur

rapor çıkarman lazımm canımmm
raporun olunca diyecem ama emekli sandığı farklı olabilirr belki daha uygundurr..
ssk lı için raporlu hastane fiyatı 804 liraaa
bide ilaçların %20 veriliyorrr...
ama senin için belki farlıdırrr canımmm....
belki daha ucuz olabilir seninkisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…