canimcim ilk tup bebek denemende hamis olursun insallah 2010 bizim yilimiz olur insallah senide listeye ekliyorumbende mart ayı ıcınde ınsallah allah ım hepımıze hayırlısını nasıp etsın benım ılk denemem ve cok heyecanlıyım ve sonuc n olursa olsun umudunuzu hıc kaybetmeyın o kadar onemlı kı ben 4 asılama yaptırdım ve o kadar umutluyum kı yuce rabbım dualarımızı duyuyo merek etmeyın 2010 herkes ıcın bereketlı bır yıl olsun ınsallah:CüvCüv:
naden olmasın canım bellımı olurrrr ınsallah hayırlı haberlerını alıcamız gunlerde ayın 13 u falan olmasın13 esımın dogum gunu bu bı ısaret mı? Bana 13 vermıssınızkaydirigubbakcemile3
ya alısabıldınmı ben hıc alısamadım vede hıc sevemedım burayı
Merhabalar ..Siteye üyeydim sadece okuyordum bir hafta kadar önce dr.ancak tüp bebek yöntemiyle hamile kalabileceğimi söyleyince bende sizinle paylaşım yapmaya karar verdim.Ocak gibi Düşünüyoruz ama hiçbişey hakkında bilgim yok Tüp bebek süreci hakkında tüm önerilere açığım..Allah yardımız olsun
canım benımde dorduncu yılım ama ben hıc alısamadım pek cevremde yok anlıcan gurbet zor ınsallah bebıslerımız olurda onlarla zaman gecırırızburaya geleli uc yil bitti canim inan bu yil alisiyorum
biraz cevrem genisledigi icin yeni arkadaslarla tanisiyorum bunun biraz etkisi var alisabilmemde burada akrabasi olanlar hic zorluk cekmiyor
bizim akabamiz sadece gorumcem var
canım eklerım tabıkıde ınsallah bu lısteden tup bebek tedavısıne baslamadan kendılıgınden bırcok hamıle cıkacak rabbım dualarımızı gerı cevırmeyecekselam kızlar ..beni de listeye ekler misiniz? Bende eylül başında ilk denememi yaptım fakat malesef sonuç negatif..hayırlısı diyoruz demekki kısmet değilmiş..yarı yıl tailinde bende 2. Için start vermeyi düşünüyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür..herkes bu listeden anne adayı olarak ayrılır inşallahhh ben de tabii:)))
canım eklerım tabıkıde ınsallah bu lısteden tup bebek tedavısıne baslamadan kendılıgınden bırcok hamıle cıkacak rabbım dualarımızı gerı cevırmeyecek
ayyyyyyy canım ınsallahhlistemiz çoğalmışşşş....
3 gündür girdiğim yoktuu...
Inşşş isimlerimizin yanında hamile yazısını da görürüz arkadaşlarrr......
Sonrada hamileliklerimizi anlatırız birbirimize....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
merhaba canim, senin kaderinde bizimkilerle ayni ama sakin korkma icini ferah moralini yüksek tut tüp bebek tedavisinde en önemlisi senin piskolocin oda tabiki sadece senin ellinde olan birsey,burda her türlü sorunlar var bilmek istedin herseyi ögrene bilirsin...allah seninde yollunu hepimizinkisi gibi acik etsin canim insallah hayirlisiyla alirsin evladini kucagna.....
canimcim yazariz tabikide insallah hepimizin karsisinda hamis yazacakCanım benim ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umutlarımız gerçek olması Temennisiyle..
Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim
Canım benim ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umutlarımız gerçek olması Temennisiyle..
Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim
Insallah canim hepimiz en kisa zamanda bebislerimizi aliriz kucaklarimiza , zaman gectikce beni heycan basiyor dört gözle izinimin gelmesini bekliyorumki tedavime baslayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?