Bende ayin 26 sinda tup bebek e baslayacagim hayirlisiyla . Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum.
kızlarrr bende bugün sonucumu aldımm pozitif çıktıı....
kızlarrr bende bugün sonucumu aldımm pozitif çıktıı....[/QUO
:teytey::teytey::teytey: hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, kaçıncı gününde öğrendin, bhcg kaç çıktı?
ben de iğnelerde sona geldim yarın yada salı akşamı çatlatma iğnemi olcam inşallah
kizzzzzz hilalllllll superrr bir haberrrrr valla gun boyu aklim sendeydi cokkk sevindimmm zemuszemus inan aglicam sevicden artik bir hamissin biliyosun hamilelerin duasi kabul olur bizlerede dua et neolur gelismeri yazarsin hamis oldun diye bizi terketme emikızlarrr bende bugün sonucumu aldımm pozitif çıktıı....
kızlarrr bende bugün sonucumu aldımm pozitif çıktıı....[/QUO
:teytey::teytey::teytey: hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, kaçıncı gününde öğrendin, bhcg kaç çıktı?
ben de iğnelerde sona geldim yarın yada salı akşamı çatlatma iğnemi olcam inşallah
hadi bakalım inşallahhh yakında buradan seninde halayını çekeriz canım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi bakalım inşallahhh yakında buradan seninde halayını çekeriz canım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım inşallah, lansorcum sen hangi aşamadaydın?
inşallah canım inşallah, lansorcum sen hangi aşamadaydın?
bekleyip para biriktirme aşamasındayım canım:sinifsinif:
merseray eğitimci olduğun yazıyor canım ben en başındayım tedavinin herkesin tükettiği iğne dozajı farklı oluyor biliyorum ama tıp fakültesinden rapor alıp iğnelerini aldınmı merak ettim
bekleyip para biriktirme aşamasındayım canım:sinifsinif:
canım olsun, hayırlı zaman ne zamansa Allah o zamanda nasip etsin inşallah
yok canım estağfurullah keşke daha da uzun anlatsanalkisalkisalkis
benm olumsuz iki aşılamam var ve bana uzun protokol başlandı ama baya bi uzunmuş burada uzun protokol uygulanan kaç kişi var bilmiyorum ama biraz sıkıntılı bi süreç..
raporu sormamda ki neden normal bir ilacı aldığımız zmana devlet bir kısmını karşılıyor ya bunda hangi oranda karşıladığını merak ediyorum bi yola çıktık ama neyle karşılaşıcaz bilmiyoruzzzeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?