2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

mrb arkadaşlar ben ankara anatolia da yaptırdım çok şükür hamileyim doktorumdan ve ekibinden çok memnun kaldım süper bi klinik herkese tavsiye ederim

alkisalkisalkismerhaba arkadaşlar, benide listenize ekleyin. Banada şubata gün verdiler, tedaviye o zaman başlayacağım. ınşallah bu sene Allah hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin. Tebrik ederim hilal85 Allah tamamına erdirsin,sağlıklı, sıhatli kucağına almayı nasip etsin. Darısı hepimizin başına ..
i

Son düzenleme:

kızlarrr bende bugün sonucumu aldımm pozitif çıktıı....
kizzzzzz hilalllllll superrr bir haberrrrr valla gun boyu aklim sendeydi cokkk sevindimmm zemuszemus inan aglicam sevicden artik bir hamissin biliyosun hamilelerin duasi kabul olur bizlerede dua et neolur gelismeri yazarsin hamis oldun diye bizi terketme emi

selam arkadaşlar bende katılıyorum aranıza ve meark ettiğim o kadar çok soru var ki sizlerden öğrenicem artıkkk:)

1 deryam76
2 hilall85..........TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYORvegunler bitti CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
3 azra2
4 witch26................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. : O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
40 hulya_1985................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
41 nuranC
42 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
55 eylul08
56 yasminm
57 zuhale
58 ~silam~
59 ulfetsaccioglu
60 sudesena
61 aysenur0134
62 merseray_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
63 guk86
64 ezine77
65 cin135
66 gulguzeli1769
67 tu_runcu
68 hayat70
69 dilserserin
70 senay1973
71 hasnada
72 maybenow
73 aybuka
74 suens
75 htcyldz................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
76 gülgüzeli1769
77 berfin81
78 tubayok
79 hannemehtap
80 bebekhasreti................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
81 ilyada79
82 esri
83 sakura79
84 melcan81
85 humus................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
86 kaerin................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
87 yojimbo
88 turtem
89 eminenisa
90 maviy
91 aykara2
92 idil07
93 krishazel
94 surayn
95 isma71
96 wintersun

merseray eğitimci olduğun yazıyor canım ben en başındayım tedavinin herkesin tükettiği iğne dozajı farklı oluyor biliyorum ama tıp fakültesinden rapor alıp iğnelerini aldınmı merak ettim

merseray eğitimci olduğun yazıyor canım ben en başındayım tedavinin herkesin tükettiği iğne dozajı farklı oluyor biliyorum ama tıp fakültesinden rapor alıp iğnelerini aldınmı merak ettim

evet canım ben öğretmenim, ssknın tüp bebeği karşılaması için 5 yıllık ssklı olmak lazımmış ama ben 5 yıllık değilim, sskdan yararlanamıyorum o yüzden drum sağolsun bana aşılama raporu çıkarttı ilaçlarımı ssk karşılasın diye, ben anatolia tüp bebek merkezinde yaptırıyorum ve raporumu orası çıkarttı, drum gazi üniversitesinde prof olduğu için raporum Gazi tıp fak.den çıkarıldı, ben sebepsiz infertiliteyim canım sorunumuz yok çok şükür, dr herkese ayrı doz verir ilaçları herkesin durumuna göre değişir yani,
ama bir fikrin olsun diye ben benimkileri yazayım
1 ocakta başladım iğnelere; 300 doz puregon+2 toz bir su menagon, bunları 1 ocaktan beri hergün aynı dozda vurundum, ayrıca ilk 5 gün femara içtim, 6 ocak çarşamdbadan beri de cetrotide denilen iğneleye başladım, inşallah yarın ya da salı günü çatlatma iğnemi vururm yarın sabahki kontrolümde belli olacak
biraz uzun yazdım kusura bakmabilmiyorumkismile

yok canım estağfurullah keşke daha da uzun anlatsanalkisalkisalkis
benm olumsuz iki aşılamam var ve bana uzun protokol başlandı ama baya bi uzunmuş burada uzun protokol uygulanan kaç kişi var bilmiyorum ama biraz sıkıntılı bi süreç..
raporu sormamda ki neden normal bir ilacı aldığımız zmana devlet bir kısmını karşılıyor ya bunda hangi oranda karşıladığını merak ediyorum bi yola çıktık ama neyle karşılaşıcaz bilmiyoruzzzeyvahedigeldismile

haklısın canım sadece manevi olarak değil maddi olarak da yıpranıyoruz haliyle, canım benimki kısa protokol, bana ilk yazılan ilaçlar 1800tl tuttu, devlet 1000tl sini ödedi, ama sonra ilaçlar yetmedi yumoşlarım biraz yavaş gelişti tekrar ilaç lazım oldu tekrar yazdırdık onlar da ssk karşıladıktan sonra bize düşen kısmı 630 tl civarı tuttu, biraz sıkıştık tabi, ama bu yola çıktık bir kere dedik Allahım hayırla sonuçlandırır inşallah canım tedavin şimdiden hayırlı olsun, sormak istediğin birşey olursa ben bildiğim kadarıyla cevaplarım canım burda diğer arkadaşlar da ilgilenir, burası çok güzel bir ortam herkes bilgisini paylaşıyor çok şey öğreniyoruz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…