umarım herşey istediğin gibi ve de yolunda gider canmm
cuma günü yumurta toplama işlemi yapıldı 12 tane toplandı bunlardan 9 tanesi döllenmiş muhtemelen yarın yada çarşamba transfer yapılacak inş. herşey yolunda gider Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar benim içinde dua edin lütfen.
allah işini rast getirsin herşey gönlünce olsun.dualarımız seninle
mrhb arkadaslar ben bayadir girmedim buraya ama genelde takip ediyorum yurt disindayim benide listeye eklemenizi istiyorum 2010 da 6 denememi yapmayi dusunuyorum bu sefer yuzumuz guler ins
canım transferin inşallah hayırlı olur ve hamiş haberini alırız. yalnız 4 tanesinin iyi kalite olması salıya kadar 4 tane olacağı anlamına gelmiyor bazen düşedebiliyor transferimden 1 gün önce 8 iyi kalite denmişti transfer günü 4 düştüğünü öğrendik hayırlısı. buarada benim transferim 13:00 idi doktoruma sormuştuk jeli kullanıp gel demişlerdi istersen doktoruna bi danış belki o farklı bişey söyler.
slm bende uzun süredir bu siteye giremiyordum yoğunluktan. Hacettepe Hastanesinde Cuma günü 2. transferim oldu. 3 tane embriyo transfer ettiler(6,7,7) .19 unda sonucu alacam
RABBIM emeklerini bosa cikarmasin hersey gonlunce olsun canimcuma günü yumurta toplama işlemi yapıldı 12 tane toplandı bunlardan 9 tanesi döllenmiş muhtemelen yarın yada çarşamba transfer yapılacak inş. herşey yolunda gider Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar benim içinde dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?