2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bir de devlet genellikle ilaçları %50 karşılıyor mesela bende 600 doz puregon 430 tl falan biz 200 tl sini ödedik

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. dediğin gibi yaşadıkça ve paylaştıkça öğreniyoruzz bu arada umarım yarın güzel haberlelrle gelirsin

cuma günü yumurta toplama işlemi yapıldı 12 tane toplandı bunlardan 9 tanesi döllenmiş muhtemelen yarın yada çarşamba transfer yapılacak inş. herşey yolunda gider Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar benim içinde dua edin lütfen.

Arkadaslar benide ekleyin listeye Subatta basliyacam insallah tedaviye bakalim sonu ne olacak hayirlisi olur insallah hepimiz icin

allah işini rast getirsin herşey gönlünce olsun.dualarımız seninle

sevgili arkadaşlar benide yazın listeye ocak sonu bende başlıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun öpüyorum sizleri:)

hilall hilall hamişşşşşşş hamişşşşşşşşşş tebrklerrrrrrrrrrrrrr öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

mrhb arkadaslar ben bayadir girmedim buraya ama genelde takip ediyorum yurt disindayim benide listeye eklemenizi istiyorum 2010 da 6 denememi yapmayi dusunuyorum bu sefer yuzumuz guler ins

mrhb arkadaslar ben bayadir girmedim buraya ama genelde takip ediyorum yurt disindayim benide listeye eklemenizi istiyorum 2010 da 6 denememi yapmayi dusunuyorum bu sefer yuzumuz guler ins

mrb eslin67.ben de seni ayrıca sabır ve metanetin nedeniyle tebrik ediyorum..hoş sabretmesek napabiliz ki dimi?ben 3. ye gitmeyi planlıyorum,öncesinde de 3 aşılama var..kendimi son derece tükenmiş ve güçsüz hissediyorum ...

herkese selam bende başlıyorum bebek çalışmalarına sanırım bizim önümüzdeki ay olur diye düşünüyorum dr. cuma günü yüz yüze ilk görüşmemizi yaptık bütün testlerimiz tamamdı ama esşimden tekrar istedi ve tabi ben bu arada hasta oldum yarın sonucu göstermeye gidicez bakalım neler bekliyor bizi inşallah herkez biran önce bebişine kavuşur..

çok teşekkür ederim bugün arayp bilgi alacağım bakalım yarın transfer nasıl sonuçlanacak. :hulya:

Merhaba kızlar, ben de size katılıyorum...mart ayinda büyük ihtimal başlıyoruz. Ben de çok uzun zaman buraya gelmedim. Bu benim üçüncü denemem olacak....hadi bakalım!!:ecrin_bebek:

slm bende uzun süredir bu siteye giremiyordum yoğunluktan. Hacettepe Hastanesinde Cuma günü 2. transferim oldu. 3 tane embriyo transfer ettiler(6,7,7) .19 unda sonucu alacam

slm bende uzun süredir bu siteye giremiyordum yoğunluktan. Hacettepe Hastanesinde Cuma günü 2. transferim oldu. 3 tane embriyo transfer ettiler(6,7,7) .19 unda sonucu alacam

inşallah güzel haberler alırsın...
Ya birde birşey sormak istiyorum ben ilk defa yaptırıcam nasıl olacağını bilmiyorum adet oldum yarım dr. gidicem ilaçmı vericek bana nasıl olucak ya..bilgi verirsen sevinirim.

RABBIM emeklerini bosa cikarmasin hersey gonlunce olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…