2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

1 deryam76
2 hilall85................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
3 azra2
4 witch26................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
40 hulya_1985................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
41 nuranC
42 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
55 eylul08
56 yasminm
57 zuhale
58 ~silam~
59 ulfetsaccioglu
60 sudesena
61 aysenur0134
62 merseray_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
63 guk86
64 ezine77
65 cin135
66 gulguzeli1769
67 tu_runcu
68 hayat70
69 dilserserin
70 senay1973
71 hasnada
72 maybenow
73 aybuka
74 suens
75 htcyldz................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
76 gülgüzeli1769
77 berfin81
78 tubayok
79 hannemehtap
80 bebekhasreti................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
81 ilyada79
82 esri
83 sakura79
84 melcan81
85 humus................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
86 kaerin................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
87 yojimbo
88 turtem
89 eminenisa
90 maviy
91 aykara2

LISTEMIZIN SON HALI TEDAVISI BASLAYANLAR YAZARSA SEVINIRIMMM

ya arkadaşlar ilk önce allah hamileliğinizi hayırlısıyla tamamlamanızı nasip etsin.ikiz gebelikmi tek mi bi yazarmısınız merak ediyorum cinsiyetleri belli oldumu biraz bizide heveslendirin lütfen hamile arkadaşlar..

merhaba
öncelikle hayırlı olmasını temenni ederim ...
ben 1. tüp bebek yaptırıyorum.yumurta toplanmasından korkuyorum ben de.
genel anestesi mi yoksa iğne yapıp uyuttular mı seni toplama sırasında acı hissettin mi ?

yumurta sayısı büyüklüğü önemli tabi.işlemde bişey hissetmiyorsun anesteziyle yapılıyor işlem ben uyanınca ağrım olmuştu yazdığım gibi vardı zaten ağlarım yumurtlardan dolayı..
abartılacak bişey değil adet sancısı gibi canım

teşekkür ederim.şu an nasılsın?
transfer oldu mu ne zaman?
canım yaa ben herkes için ayrı ayrı heyecanlanıyorum...
umarım herşey gönlünce olur..
kaç yaşındasın kaçıncı denemen?
problem ne sen de?
ben de pko var ama en dirençlisinden
aşılama denedik olmadı dr yaşın genç ama aşılamayla olmayacak gibi dedi tüp bebek önerdi.

selam,
benim de ocak sonunda başlıyacak tedavim, listeye ekler misiniz? bir de şubatta yapacak arkadaşlarımı şubat listesine bekliyorum :)

iyi akşamlar kızlar, benim 8 gün bitti iğnelerde, yarın sabah tekrar kontrolüm var, tahminen çarşamba falan toplanır yumoşlarım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah kızlar hepiniz dualarımdasınız

transferim oldu bugüün 8.gündü
28 yaşındayım ilk denemem
benim bir kızım var ondan sonra tüplerde sorun oldu laparoskopi oldum drum sadece tüp bebekle olur dedi
şimdi artık beklemedeyiz...inş güzel olur sonuç...

eminnisa,idil ve dilserserin hayırlı olur inş.allah yar ve yardımcınız olsun

Arkadaslar bu sabah 8 de arayacagim diyen embriyologum saat 9u gece aradi ve dr. Yaptigi uzun gorusmeler donucu transferimi sali gunu yapmaya karar vermisler ve anlattigina gore iyi kalitede 4 u de reaksiyon gosteriyormus :) sali gunu bizim secimimize gore 2 veya 3 embriyo yerlestirilecekmis . Ben birine nasi kiycam dicem walla 4unude istiyorum banane :) yanliz birsey sormak istiyorum transferi olan arkadaslarima tarnsfer gunu sabah gidecegimden jelimi kullanip mi gitmeliyim yoksa transfer sonrasimi yapmaliyim ? Bilginiz var mi ?

oncelikle tum arkadaslarıma s.a Allahın rahmeti bereketi selamı sizlere olsun ben bayadır nete giremedim yazamadım kusura bakmayın ev tasıma proplemimiz oldu artı 10 gunde girip yattım simdi ALLAHA sukur iim hamile oldugumu ogrendigimde inanın inanamadım saka gibiydi,birgun bende hamileyim diye yazabilecekmiydim evet demekki zamanı gelince oluyormus... Ama inanın dua cok onemli ben yani hamileligimi ogrenmeden once ocak 15e randevu almıstık tup bebek icin ve hergun dua ediyordum tup bebek tutsun elimiz bos donmeyelim diye ve meryem suresini okudum 2 kere sonra anlamını orda zekeriya peygamberdi sanırım kısır oldugu hlde allah ona evlad verecegini mujdeliyor ben istersem olur diyor ben o sozde cok etkilendim ve allahım nolur artık banada ol de diye cok aglamıstım :S ve esime keci boynuzu yediriyordum bu 2 aydır DAHA ONCE BUNLARI H,C YAPMAMISTIM HERKESE TAVSıYE EDıYORUM...... GERCEKTEN ALLAH HERSEYE KADıR BANA ACIDI DıYORUM... BENıM GUNUM 7 gun gecmisti yarın adet olurum yarın diye diye baktım 7 gun olmus arkadaslarım sende birsey var cok duygusalsın bugunlerde diye ben tup bebege gidecem diye d,iyordum stres meger hamileymisim simdi bebegimin 8 haftasındayız hepiniz aklımdasınız hep dualarımdasınız insallah rabbim sizede nasip eder ...nolur dualarınızı eksik etmeyin isteklerimiz bitmiyor hersey zincirleme simdide bebegim saglıklı olsun diye hep dua ediyorum dogumunu gormek icin.........hepinizi cok ii anlıyorum insallah sizin icin o gun beklenen gun gelecekkk sizinde mujdeli haberlerinizi bekliyorum... ALLAH HERSEYE KADıRDıR:Saruboceq:

CANIMMMM COKKKKK AMA COKKKKKK SEVINDIMMMMMMM VALLA OKURKEN GOZLERIM DOLU doldu YUCE MEVLAM hayirli bir sekilde kocagina almayi nasip etsin ne olur bizlerede dua etttt ve gelisqmeri yaz bizi terketme

canim hersey gonlunce olsun listemizde bollll bolllll hamis olsunnnnnn

merhaba arkadaşlar ilk önce allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin benim ablamda 10 yıldır tedavi görüyor onun myomları vardı 5 tane ameliyat oldu sorun kalmadı derken 12 tane daha çıktı şu an şubat ayında istanbula gidicek tüp bebek için myomları varken tüp bebek yaptıran ve tutan varmı bilgi verirseniz sevinirim

CANIMMMM COKKKKK AMA COKKKKKK SEVINDIMMMMMMM VALLA OKURKEN GOZLERIM DOLU doldu YUCE MEVLAM hayirli bir sekilde kocagina almayi nasip etsin ne olur bizlerede dua etttt ve gelisqmeri yaz bizi terketme

Musenur:
Canim tebrikler allah dualarini kabul etmis ,insallah sag salim alirsin bebegini kucagina. insallah hepimizin dualari kabul olur seninki gibi. Allah bebek isteyen herkesin kucagini bos birakmasin.
Deryam76: insallah allah hepimizi güldürür

Son düzenleme:

canım transferin inşallah hayırlı olur ve hamiş haberini alırız. yalnız 4 tanesinin iyi kalite olması salıya kadar 4 tane olacağı anlamına gelmiyor bazen düşedebiliyor transferimden 1 gün önce 8 iyi kalite denmişti transfer günü 4 düştüğünü öğrendik hayırlısı. buarada benim transferim 13:00 idi doktoruma sormuştuk jeli kullanıp gel demişlerdi istersen doktoruna bi danış belki o farklı bişey söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…