2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ağrı çok oluyor canım en zor yanı opu
gerisi artık kolay inş. yumurtaların kaliteli embriyolar olurlar canım..

teşekkür ederim nevincim . bakliyoruz işte transfer gününü . umarım seninde pozitif olur sonucun :)

yazarsın artık gelişmeleri.sağol canım hepberaber:))

slm kızlar nasılsınız nevın nasılsın kacıncı gunun bugun nezaman vereceksın kanı

canım iiyim sen nasılsın nerelerdesin ne durumdasın 7.günüm 13ünde tahlil

bende ıyım cok sukur bu ara pek gıremedım nete yaaaa ooooooo az kalmıs hadı bakalım rabbım ınsallah emegını bos cevırmez sendende hayırlı haberı alırız ben ıste buseferkı adetımı beklıorum adetım olsun gıdecem doktora

canım ordamısın sana bısey soracam opu sırası usudunmu soguk oluyomu ıcerısı

merhaba opu odası küçük bir amelyathane görünümü vardı genel olarak oda ısısı soğuk değil ama insan yinede biraz ürperiyor . neden sordun soğuk olup olmayacağını anlayamadım ? ben amerikan hastanesinde oldum sen nerde olucaksın

ya canım dedılerkı soguk tup bebegı engellıomus dıye bısey duydum bana cok sacma geldı onun cın bı sorayım dedım bende ankara gurgan klınıkte olcam buyuk olasılıkla sen duydunmu hıc adını

geçmiş olsun inş.hakkında en güzeli ve hayırlısı neyse o olur.bende 2defa denedim bende ne ağrı nede kanama olmuştu ama 3.de ne olur bilmem benimde yarın yumurta toplama günüm inş bu defa olur hayırlısıyla senin transfer ne zaman olacak inş. olumlu sonuç alırsın.

kızlar bende nasip olursa pazartesi gunu ilaçlarıma başlıyorum 2. ci denemme olacak nasip olursa rabbim gonlumuzdekinin hayırlısını versin inş bu sefer emeklerimizi boşa cıkarmaz

canım ordamısın sana bısey soracam opu sırası usudunmu soguk oluyomu ıcerısı

çok soğuk değil ameliyathane kadar değil ya ve benim yumurtalardan kasıklarımda ağrı çoktu uyanıncada sancım çok çok artmıştı ki sıcak basmıştı beni yanıyordum üstümü felan açmaya çalışıyordum ben

kızlar bende nasip olursa pazartesi gunu ilaçlarıma başlıyorum 2. ci denemme olacak nasip olursa rabbim gonlumuzdekinin hayırlısını versin inş bu sefer emeklerimizi boşa cıkarmaz

amin inş. canım bu sefer olur inş..

kızlarrrr son havadisler ; az önce embrioloğum aradı 4 yumurtam vardı toputopu hepsi iyi durumda çıkmış ve hepsi döllenmiş ... ancak dr. senai beyde görmek istediğinden tam olarak transfer günüm yarın belli olacakmış sabah 8'de sizi arayabiliriz hazırıklı olun ve telefonunuzu kapatmayın dedi . ancak bekleme de yapılabilirmiş ve salı gününe de verilebilirmiş ... biraz coşkulandım ister istemez ama sonu hüsran olmasın diye salamıyorum kendimi yinede :/

merhaba bende ilk tüp denememe 15-16 ocak gibi başlıyorum hayırlısıyla.yani ilaçlara.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin .

merhaba arkadaşlar,

benim iki başarısız aşılamam oldu. yarın dr gidip inşallah mikroenjeksiyon tedavisine başlayacağım.
yani en azından ben öyle ümit ediyorum, kendi dr um beni tüp bebek bölümüne yönlendirdi. yarın gittiğimde hormonlar için kan testi yapılacak. sonucuna görede tedaviye başlanacak.

canim cok sevindim gelismeleri sabirsizlikla bekliyorum hersey gonlunce olsun hayirli bebislerin olsun

guzelim insallah ilk denemende tutunur bebislerin sana valla cogul yazdim degistirmekde istemedim yazana degil yazdirana bak guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…