slm, az önce toplama işlemim yapıldı , çok sancım var ve malesef çalışmak zorunda olduğum için işteyimyarın embriyolog arayıp bilgi vereceklermiş bugün bir jel 2 hap ve folik asit yazıldı yarın itibarı ile 5 gün ilaçları kullanacağım . sizlerinde çok ağrı ve kanamanız olmuşmuydu benim gibi ? bu arada sadece 4 yumurta toplandı ...
canım ordamısın sana bısey soracam opu sırası usudunmu soguk oluyomu ıcerısı
kızlar bende nasip olursa pazartesi gunu ilaçlarıma başlıyorum 2. ci denemme olacak nasip olursa rabbim gonlumuzdekinin hayırlısını versin inş bu sefer emeklerimizi boşa cıkarmaz
yazarım tabıkıde canımmmm enkısa zamanda hamısss bıle yazarız ınsallahhhhhhh
insallahhh canim RABBIM hepimizin yuzunu guldursunkızlar bende nasip olursa pazartesi gunu ilaçlarıma başlıyorum 2. ci denemme olacak nasip olursa rabbim gonlumuzdekinin hayırlısını versin inş bu sefer emeklerimizi boşa cıkarmaz
canim cok sevindim gelismeleri sabirsizlikla bekliyorum hersey gonlunce olsun hayirli bebislerin olsunkızlarrrr son havadisler ; az önce embrioloğum aradı 4 yumurtam vardı toputopu hepsi iyi durumda çıkmış ve hepsi döllenmiş ... ancak dr. senai beyde görmek istediğinden tam olarak transfer günüm yarın belli olacakmış sabah 8'de sizi arayabiliriz hazırıklı olun ve telefonunuzu kapatmayın dedi . ancak bekleme de yapılabilirmiş ve salı gününe de verilebilirmiş ... biraz coşkulandım ister istemez ama sonu hüsran olmasın diye salamıyorum kendimi yinede :/
guzelim insallah ilk denemende tutunur bebislerin sana valla cogul yazdim degistirmekde istemedim yazana degil yazdirana bak guzel haberlerini bekliyoruzmerhaba arkadaşlar,
benim iki başarısız aşılamam oldu. yarın dr gidip inşallah mikroenjeksiyon tedavisine başlayacağım.
yani en azından ben öyle ümit ediyorum, kendi dr um beni tüp bebek bölümüne yönlendirdi. yarın gittiğimde hormonlar için kan testi yapılacak. sonucuna görede tedaviye başlanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?